Wki

Hur bli av brand myror

Brand myror (även känd som röda myror eller importerade röda myror brand) är inte bara irriterande, men de kan vara farliga för människor och husdjur. Brand myror är ett förödande problem i många delar av världen, och de kan infiltrera placering inomhus och utomhus. Denna artikel kommer att visa dig hur du använder olika metoder för att bli av brand myror både i och utanför hemmet.

Steg

Hur bli av brand myror. Leta myror och myra kolonier.
Hur bli av brand myror. Leta myror och myra kolonier.
 1. 1
  Leta myror och myra kolonier.
 2. 2
  Håll familjemedlemmar eller husdjur från att komma åt området, eftersom brand myror är aggressiv och attackerar människor och djur.

Inne i hemmet

 1. 1
  Leta myrornas inkörsport in i ditt hem, så du kan försegla det senare. Förhindra eventuella familjemedlemmar, inklusive sällskapsdjur, från att komma åt detta område.
 2. 2
  Applicera en over-the-counter insekticid utvecklad för användning inomhus mot myror att döda myror direkt. Applicera produkten på införselorten och myrornas spår.
  • Kom ihåg att vissa kommersiella produkter innehåller giftiga kemikalier som är skadliga för människor, husdjur och miljö. När det är möjligt, köpa miljövänliga produkter. Se Organiska brand metoder myra kontroll för "Texas Two Step ekologisk of Fire Ant Control." Den ger förslag på mindre giftiga sätt att ta bort brand myror.
  • Testprodukter på tyger, trä, etc. som vissa produkter kan missfärga eller skada ytorna.
  • Använd inte utomhus beten inomhus, eftersom detta kommer att locka fler myror i hemmet.
 3. 3
  Leta kolonin utanför, eftersom problemet inte kommer att utrotas tills du förstöra kolonin.

Utanför hemmet

 1. 1
  Leta kolonin (högen kommer att vara omöjligt att missa), och staket området omedelbart. Du måste se till att medlemmarna i din familj, inklusive sällskapsdjur, inte tillgång till detta område eftersom de har en större chans att bli biten när de är nära boet.
  • Kom ihåg att inspektera buskar, rör eller kanter trottoaren som myror gillar att bygga sina bon i närheten av strukturer.
 2. 2
  Behandla kolonin (eller kolonier) med individuella högen behandlingar eller beten. Du kan använda over-the-counter insekticider, eller, för mer allvarliga fall, köpa produkter från en professionell.
 3. 3
  För snabba resultat, använd ett insektsmedel som kan lösas upp i vatten (följ anvisningarna på behållaren), och skölj högen med produkten. Du kan också använda ett granulat insektsmedel som kan appliceras med vatten. Även om dessa insektsmedel döda myror som är underjordiskt, måste du tillämpa en två liter av insektsmedel till varje kulle att döda hela kolonin.
  • Se till att du bär handskar för att undvika frätskador.
  • Följ anvisningarna på insektsmedel etiketterna. Om du inte använder tillräckligt med vatten, kommer du utrotar inte myror, de kommer bara flytta.
 4. 4
  Om din eld ant problemet inte är alltför brådskande, kan du prova att använda beten eftersom de kontrollerar kolonier även när högarna är inte synliga, men tar det veckor för att se resultat. Applicera beten till marken när inget regn väntas under de närmaste 24 timmarna.
  • Ansök beten när arbetstagaren myror söker efter mat. För att bestämma när de söker efter mat, lämna en bit mat från högen. Om du observerar myror runt maten inom 10-30 minuter, börja tillämpa betet.
  • Följ alltid anvisningarna på märkningen. Tänk på att det kan ta dig fem till tio veckor för att se resultat när man använder beten, men kan denna behandling pågå upp till ett år och är en långsiktig lösning för att styra brand myror.
 5. 5
  Färdigt.

Tips

 • Rådgör med en skadedjursbekämpare om du har ett allvarligt problem brand myra.
 • En brand myra boet oftast har flera ingångar, så se till att du upptäcker och behandlar dem alla.
 • Om du upptäcker bon brand myra medan ute i din stad, förorter, landsbygd eller back country, varna de lokala myndigheter som ansvarar för biologisk bekämpning. De kanske inte är medvetna om utbrottet och kommer att vara angelägna om att följa den ökande intrång av myror. De kommer också att ha sina egna metoder för att stöta bort myrorna.
 • Global spridning av branden ant ökar eftersom de hitch en hiss i trädgården material, om timmer, i frukt och grönsaker, etc. De har funnits i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och andra länder.

Varningar

 • Se till att dina husdjur är inte i ett område där det finns brand myror, övervaka ditt husdjur regelbundet för att se till att han / hon inte blir attackerad.
 • Låt inte barn leka i närheten av dessa myror. Ta bort alla lekredskap, leksaker och andra föremål, om barnen inte förstår att de inte ska gå nära dem. Fence området utanför, om det behövs.