Wki

Hur man gör sprayen kamomill trädgård

Detta är en säker, organiskt sound trädgård spray som du kan använda i trädgården utan ett bekymmer. Denna spray har samma effekter som pyretrum och kan bytas någonstans att pyrethrum skulle vara effektiv. Den är också lämplig för användning för erhållande av sjuka växter en hiss, eller till vatten över fuktiga plantor för att förhindra "dämpning av".

Steg

Hur man gör sprayen kamomill trädgård. Köpa eller klippa lite kamomill.
Hur man gör sprayen kamomill trädgård. Köpa eller klippa lite kamomill.
 1. 1
  Köpa eller klippa lite kamomill. Detta recept är lämplig för antingen färska blommor eller torkade blommor. Välj det som passar dina behov bäst, beroende på vad som finns tillgängligt. Det är även möjligt att använda en kamomill teabag att göra sprayen. För att göra detta, ta en tepåse och häll kokande vatten över den, enligt tillverkarens instruktioner. Detta är precis samma sak som att göra en kopp te (och är vad bilderna visar).
  • Mängden kamomill är beroende på hur mycket du behöver för användning i din trädgård. Förhållandet är ungefär en del färska kamomill blommor till tre delar vatten och något mindre för (vilket är mer potent).
 2. 2
  Välj blommor. Du kan behöva ta bort löv material och eventuella främmande partiklar.
  • Eller, helt enkelt vika din tepåse.
 3. 3
  Gör kamomillte av triple styrka. Häll kokande vatten över de färska eller torkade blommor / teabag. Genom att ange storleksförhållandet, om du gör en stor kanna () av ​​kamomill trädgård spray, fylla en kopp med färska blommor eller fyll fjärdedel till en halv kopp torkade blommor och lägga till kannan. Fylla resten av kannan med vattnet.
 4. 4
  Låt för några timmar, upp till 24 timmar är bra. När det svalnar, är den klar att använda. Sila blommorna (om du använder), och placera vätskan i en sprayflaska och etikett för användning.
 5. 5
  Använd denna spray som en. Spraya på växter som har insektsangrepp.
 6. 6
  Protect. Ett annat användningsområde är för att förhindra mögel och dämpning av i unga plantor. Spraya försiktigt på plantorna och låt torka i solen.

Tips

 • Myggor och flugor gillar inte kamomill. Gnid några blåmärken blad på huden som skydd mot dem.

Varningar

 • Även denna spray är säker, använd samma försiktighetsåtgärder som för någon trädgård sprutning. Använd handskar, inte spraya i ansiktet, Andas inte eller svälja, säkerställa korrekt märkning och spraya endast de belopp som behövs.
 • Även om detta är motsvarigheten till te, lämnar det att sitta i en sprayflaska innebär att det inte är lämpligt som livsmedel.

Saker du behöver

 • Behållare för sminkning sprayen
 • Spray flaska