Wki

Hur kan man minska risken för mygga angrepp runt din bostad

Mosquito angrepp kan motverkas genom att ta enkla försiktighetsåtgärder runt din bostad, i synnerhet, med särskild hänsyn till områden som uppmuntrar vatten.

Steg

Hur kan man minska risken för mygga angrepp runt din bostad. Kontrollera varvet efter objekt och områden som medger sammanslagning av vatten.
Hur kan man minska risken för mygga angrepp runt din bostad. Kontrollera varvet efter objekt och områden som medger sammanslagning av vatten.
 1. 1
  Kontrollera varvet efter objekt och områden som medger sammanslagning av vatten. Vatten är den främsta lockmedel för myggor vars larver utvecklas i stillastående vatten. Vatten som har fått stå för så lite som fyra dagar kan vara attraktiva för mygg.
 2. 2
  Ta bort eller regelbundet ren objekt som tillåter vatten pooling. Fågelbad bör rengöras regelbundet. Undvik att lämna hinkar, vada pooler, leksaker, trädgårdsarbete objekt, krukor, någon annan form av behållare etc. för att sitta utanför där de kan samla vatten.
 3. 3
  Håll dina stuprör rena. Om de är igensatta, kan de ansamlas vatten och ger perfekta grogrunder.
 4. 4
  Stoppa läckor. Om du har läckande kranar eller rör, får dessa fasta. Det är troligt att läckan är sammanslagning någonstans, för att inte nämna att slösa dyrbar vatten.
 5. 5
  Fyll i trädgård utrymme som skapar naturliga pooler. Om det finns slipade fördjupningar på gården som kan fyllas med vatten som inte rinna runt, fylla dessa i. De kan vara en återvunnen trädgård eller gård spela utrymme. Använd ren fyllning.
 6. 6
  Kontrollera luftkonditioneringen. Säkerställa att droppar från luftkonditioneringsaggregat kör gratis och indunstning, snarare än att samla någonstans.
 7. 7
  Behålla poolen och spa. Använd rätt kemikalier pool behandling och förfaranden för att förhindra dem från att bli häckningsområden.
  • Tomma eller helt täcka barnens pooler när den inte används. Detta är en drunknande säkerhetsfråga så mycket som en förebyggande fråga också.
 8. 8
  Lager dammar med fisk och hindra dem från att gå stillastående. En damm måste vara en aktiv damm, om det går stillastående, kommer det att ge en idealisk plats för mygglarver. Fylla den med fisk (använd mygga fisk som äter alla larver), hålla ogräset ut (angrepp kommer att kväva dammen och lämna den stillastående) och hålla löv, gräsklipp, etc. borta från det. Vegetation rengöring kommer också att utsätta vattnet för direkt solljus och överhettning som myggor föredrar att undvika.
 9. 9
  För stående vatten som djur tråg osv., Din gård utbudet säljer mygga dunkar som innehåller en bakterie (t.ex. BTI) som dödar mygglarver men är inte skadligt för andra djur. Detta kan också användas för fågel bad och andra liknande stående vattenområden.

Tips

 • För en mer naturlig inställning, använd ceder olja. Oljan förvirrar naturligtvis insekternas mottagning.
 • När du njuter av din trädgård på kvällen och på natten, använd citronellaljus, avskräckningsmedel slitage och ljusa kläder.
 • Använd skärmar för att förhindra införsel av myggor i ditt hem. Håll fönster och dörrar stängda från kvällen till gryningen, när du inte har skärmar.