Wki

Så för att hålla koll på dina nycklar

Det finns utan tvekan få saker värre än det sjunkande känslan du får när du kommer hem bara för att upptäcka att du har tappat nyckeln till ditt hus. Även om detta inte har hänt dig, har du förmodligen åtminstone befunnit dig i en brådska att lämna hemmet, men inte kan hitta där du lämnade dina nycklar. Oroa dig inte. Om du håller ett par enkla saker i åtanke, kan du alltid hålla koll på dina nycklar.

Steg

Så för att hålla koll på dina nycklar. Konsekvens är nyckeln till att hålla dina nycklar.
Så för att hålla koll på dina nycklar. Konsekvens är nyckeln till att hålla dina nycklar.
 1. 1
  Konsekvens är nyckeln till att hålla dina nycklar.
 2. 2
  Bestäm vilken ficka du kommer att bära dina nycklar i och hålla fast vid det religiöst. Du ska alltid känna att kontrollera din vänstra främre ficka för nycklar, till exempel.
 3. 3
  Du behöver en säker plats hemma för att hålla dina nycklar, och du får aldrig lägga ner dem någon annanstans. Detta innebär att du måste tömma dina fickor så fort du kommer hem.
 4. 4
  När du använder dina nycklar, göra en vana att noggrant ersätter dem i deras rätta fickan, precis som du gör en vana av att låsa och låsa upp dörrarna. Detta kommer att kräva en medveten ansträngning tills din rutin är fast etablerad.
 5. 5
  Ta för vana att alltid kontrollera din ficka för dina nycklar innan du lämnar en plats. Bara en snabb klapp på fickan (och plånboken!) Kommer att försäkra dig om att du har dem.

Tips

 • Ett alternativ är att välja en plats i varje rum där du kan lägga ner dina nycklar. Detta sätt, om du inte kan sätta dina nycklar i sin normala plats i huset, det finns mycket färre platser att söka innan du hittar dem. Du behöver bara titta på ett ställe i varje rum för att se om dina nycklar är i det rummet.
 • En billig klättring karbinhake med en nyckelring klipp snyggt till en bältesögla om extra säkerhet önskas.
 • Om du inte bär byxor med pålitliga fickor, måste du bära dina nycklar i en jacka eller en ficka, i väskan. Samma princip om enhetlighet gäller fortfarande.
 • Om allt annat misslyckas, se en granne du litar på har ditt hus nyckel, eller så kan du gömma det någonstans bara du kommer att kunna hitta, t.ex. en blomkruka.

Varningar

 • Se upp för utsättning av en fordran till en "viktig plats" i ditt hem utan att konsultera med dina rumskamrater. Du vill inte att någon ska "städa upp" dina omsorgsfullt placerade knappar.
 • När du har skapat din rutin, allt du behöver oroa dig är de gånger då du bryta din rutin, till exempel när du bär shorts. Dessa tider kräver extra uppmärksamhet åt dina nycklar.
 • Aldrig sätta dina nycklar i något som ser ut som det kan säkert klev på, som kläder på golvet. Du kan bryta dina nycklar, eller skada dig själv.