Wki

Så att köpa en standby generator

Köpa en standby generator är en av de bästa alternativen hem förbättring du kan välja att göra. Det innehåller ditt hus bortsett från andra i området, skapar det en känsla av trygghet till ditt hem, och det ökar ditt hem värde. Men hur avgör du vilken generator som är bäst för dig?

Steg

Så att köpa en standby generator. Vet du vad du behöver för att driva.
Så att köpa en standby generator. Vet du vad du behöver för att driva.
 1. 1
  Vet du vad du behöver för att driva. Detta kan potentiellt spara hundratals eller tusentals dollar när det blir dags att välja den modell som är rätt för dig. Vill du bara att driva några lampor i ditt hus? Vill du driva vitvaror såsom en tvättmaskin eller torktumlare? Har du dyr datorutrustning eller medicinsk utrustning? Bestäm vad kretsar och apparater du vill driva och lägga upp den maximala effekt som de producerar. Du kan ta reda på vad wattal dina apparater producerar genom att multiplicera deras spänning gånger sin strömstyrka. Vid beräkning dina wattal krav, vill du lägga in den maximala effekt din apparat behöver vid start, inte dess normala drift watt. Detta kallas apparatens LRA nummer. Lägg alla wattages tillsammans, och då vet ni det minsta kapacitet på generatorn du behöver köpa. Med ytterligare en outnyttjad kraft kapacitet kommer inte att skada något (och kanske komma väl till pass senare), men köper en generator som inte kan ge tillräckligt med ström kan leda till många problem på vägen.
 2. 2
  Bestäm rätt modell för dig. Väletablerade varumärken är Briggs & Stratton och Generac. Andra märken är Honda, Onan och Kohler. Men när du har arbetat dig igenom det första steget i processen, kan du avsevärt förenkla ditt beslut. Typiskt, fristående generatorer producerar wattal börjar från 7.000 watt, vanligtvis benämnda 7 kilowatt eller 7kW. Även tillräcklig effekt kapacitet varierar, kommer de flesta medelklasshem behöver minst 7kW. Detta gör att du kan driva några lampor och små apparater. Om du vill inkludera stora apparater såsom tvättmaskin, torktumlare och luftkonditioneringsanläggningar, då 15kW skulle vara lämpligare. För kraftkapaciteter inom detta område, något av generatorn varumärken ovan erbjuder utmärkt kvalitet val. Använda söksträngar som "standby generatorer", "Generac", "Briggs & Stratton" och "backup generatorer" kommer att producera ett stort antal leverantörer. Du kan också titta på online-tjänster såsom Froogle och Ebay. Observera - en begagnad generator vanligtvis inte kommer med en garanti. Det är oftast värt att köpa en ny generator med en full garanti. Typiska priser kan variera allt från 2240€ till över 22390€.
 3. 3
  Installera din generator. Dessa system är inte små - ett 7kW systemet kan väga så mycket som 300 eller 400 pounds. Dessutom installerar en standby generator kräver specialkunskaper om VVS och ledningar. Kontakta en kvalificerad professionell som din lokala flytande propan återförsäljare, elektriker eller rörmokare för att få hjälp med installationen. Se till att en certifierad, försäkrade installeraren installerar din generator - en felaktig installation håligheter flesta generator garantier. Generellt kostar mest hem standby generatorer precis lika mycket som installation, särskilt i urbana miljöer.
 4. 4
  Behåll din generator. När du spendera några tusen dollar på generatorn du vill vidta rimliga åtgärder du behöver för att säkerställa att den fungerar ordentligt. Om du inte gör det, kan det orsaka tusentals dollar i skador på dina apparater. Om strömmen går och dina felaktigt underhållna standby aktiverar generator, det kanske inte kunna ge den el som behövs för att driva dina apparater. Detta i sin tur kommer att orsaka apparaten att dra mer ström för att kompensera för bortfallet. Som svar på detta kommer generatorn arbeta hårdare i ett försök att öka kapacitet. Den ökade arbetsbördan kommer att placera ytterligare stress på generatorn enhet och få den att brinna ut, potentiellt skada någon apparat den är ansluten till. Det andra problemet som uppstår av felaktig underhåll är det av garantin. Tillverkare av standby generatorer kommer inte hedra garanti på en enhet som inte har misskötts. Mot bakgrund av dessa två fakta, är det bara meningsfullt att hålla din standby generator väl underhållna. Dessa kontrakt kostar i allmänhet 225€ -525€ per år, och många installatörer erbjuder serviceavtal samt.

Tips

 • En annan sak att tänka på är att apparater med stora elektriska motorer behöver mer el när de startar upp i motsats till när de faktiskt körs. Vanligtvis, den mängd el en apparat behöver vid start-up är 2 till 3 gånger den mängd el en apparat behöver köras på normalt.
 • De flesta fristående generatorer kan ta upp till 30 sekunder för att aktivera, du kanske vill få en batteribackup för att driva din datorutrustning medan generatorn värms upp.

Varningar

 • Installera en standby generator är allvarliga saker - om du inte vet hur man installerar en du bör kontakta en kvalificerad professionell.
 • Du kan använda länkarna nedan för att hitta kvalificerad personal i ditt område som kan hjälpa dig att välja ut och installera en generator.
 • Aldrig reparera generatorn inomhus. Det kan orsaka brand.
 • Med allt ovan sagt, viktigast - ALDRIG installera en generator utan ordentlig el-och VVS tillstånd och inspektioner på plats. Nedan finns en länk till State Farm: s webbplats på Tips nödgenerator. http://www.statefarm.com/learning/loss_prevent/learning_lossprev_generators.asp