Wki

Hur berätta om någon är i din garderob

Orolig om någon är i din garderob innan du öppnar den? Rädd för överraskningar? Följande är några grundläggande steg som du kan använda för att se till att inga överraskningar när du öppnar dörren.

Steg

Hur berätta om någon är i din garderob. Lyssna för något prassla eller andas från garderoben.
Hur berätta om någon är i din garderob. Lyssna för något prassla eller andas från garderoben.
 1. 1
  Säg något roligt. Se till att det är riktigt roligt. Om du hör fnittra då det är ett säkert tecken berätta någon är där inne.
 2. 2
  Lyssna för något prassla eller andas från garderoben. Kläder skapar allmänhet ingen buller men luftkonditioneringsapparater kan maskera ljudet. I en trevlig, lugn, rummet, kan du höra personen i din garderob andas.
 3. 3
  Leta efter tecken på att din garderob har öppnats eller manipulerats, i allmänhet ett dåligt stängd dörr eller något flyttas ur vägen. Tänk på att någon i din garderob i allmänhet kommer att ha svårt att stänga dörren.
 4. 4
  Slå på ljuset (eller använd en ficklampa) för att kika inne i garderoben innan du öppnar det om din garderob har en skåra i den. Om inte, försök titta i garderoben för att se fötterna. Detta steg bör tas med försiktighet, eftersom den personen inuti kan märka och poppa ut på dig. Men kom ihåg, som den person utanför, du har den bästa kontrollen över dörrarna!
 5. 5
  Om du har en temperatur pistol och din garderob har sprickor, eld som inne och leta efter temperatur spikar. Denna high-tech teknik är nästan säker på att hitta någon som gömmer sig inuti.
 6. 6
  Lås din garderob på något sätt. Se till att den gör ett ljud låsa den. Då falska stängning du dörren (öppnar dörren, räkna till två, sedan stänga det). Om någon är där inne, skulle de flippar ut eftersom de inte kan komma ut.
 7. 7
  Fråga "är någon inne i min garderob?" Även om detta tillvägagångssätt verkar ganska basic, kan den fånga din hider off-guard!
 8. 8
  Sakta öppnar garderobsdörren, ha ett bra grepp om handtaget och använda foten för att förhindra att dörren öppnas långt.
 9. 9
  Upprepa steg 7 tills dörren är helt öppen. Sedan, med hjälp av en hand (eller stolpe), peta dina kläder eller någon gömmer utrymmen försiktigt för att söka efter människor. Om du hittar ingen, grattis, är din garderob klar.

Tips

 • Om någon hoppar ut på dig vanemässigt, är här ett sätt att manipulera-bevis garderoben: plocka ett hår och fukta den och placera den över dörrarna på ett sådant sätt att det fastnar på båda dörrarna över öppningen. Om någon går in i din garderob senare, kan de märker inte håret: om de gör, kommer de inte att kunna ersätta den. När du återvänder till ditt rum, titta på håret - om det har störd, kommer du vara beredd.
 • Håll utkik efter små förändringar i din dörr, hur långt det är öppet, fingeravtryck i damm, etc.
 • Gå in i rummet snabbt, om det finns en inkräktare, kan han bli överraskad.
 • Håll en organiserad garderob, medan detta kan i allmänhet ge mer utrymme för en angripare att dölja, kommer du att märka lätt något störd.
 • Om du vet att någon är i din garderob, och det kommer att skrämma dig, steg åt sidan av garderoben, och sedan öppna den. Om någon hoppar ut och inte ser dig, fångat dig successivt dem!
 • Vissa garderob säkerhetsexperter föreslå att sätta en telefon i närheten av garderoben och sedan få en vän att ringa det numret och låt det ringa. Monsters och mänskliga inkräktare garderob kommer att vara mycket frestad att svara i telefonen efter några dussin ringar.

Varning

 • Om du är rädd för någon i din garderob kan faktiskt vara där för att kidnappa eller överfall dig, eller om du känner att du är i allvarlig fara på något annat sätt, inte utreder garderoben själv. Lugnt lämna lägenheten eller huset, och sedan ringa polisen.

Saker du behöver

 • Temperatur pistol (valfritt)
 • Pole (tillval)
 • Telefon (tillval)