Wki

Hur att skydda ett hem utan ett alarm

Det är viktigt att känna sig trygg och bekväm i ditt eget hem. Det finns många sätt att skydda ditt hem som är ganska dyr, men det finns också billigare alternativ. Om du följer stegen nedan, kommer du att kunna göra ditt hem säkert från inkräktare utan att behöva investera i ett dyrt säkerhetssystem.

Steg

Hur att skydda ett hem utan ett alarm. Köp en deadbolt för din dörr.
Hur att skydda ett hem utan ett alarm. Köp en deadbolt för din dörr.
 1. 1
  Köp en deadbolt för din dörr. Ju fler lås, desto bättre!
 2. 2
  Om du har en extra nyckel, vara säker på att den är väl gömd. Inte "gömma" din extranyckel ovanför dörrkarmen eller under dörrmattan. Istället lägger det någonstans mindre uppenbara.
 3. 3
  Leta efter långa stavar som du kan fastna i-mellan din dörr knopp och golvet nedanför, vilket förhindrar inkräktare från att kunna öppna dörren från utsidan medan i stället. Dessa kan köpas, eller du kan göra dem själv.
 4. 4
  Om du har skjutbara glasdörrar eller fönster som bild öppen, insats kvastskaft eller långa bitar av trä vid basen av varje dörr och fönster, längs spåret att din dörr eller diabilder fönster på. Detta kommer att göra dem omöjliga att öppna.
 5. 5
  Sätt en lampa eller ljus på en timer så att den slås på och av även när du inte är hemma. Detta kommer att ge en potential-inkräktare intrycket att någon är hemma. En inbrottstjuv är mindre benägna att gå in ett hem om han eller hon tror att det finns en chans att åka fast, arresterad, eller sårad i processen.
 6. 6
  Överväg att hålla vapen runt ditt hem, bara i fall du behöver för att försvara dig själv. Basebollträn och vassa pinnar fungerar bra. Skjutvapen fungerar bra också, eftersom de är effektiva även på avstånd, men tänk på att äga ett skjutvapen skapar en helt ny uppsättning av risker. Var säker på att du vet vad du gör om du väljer att hålla skjutvapen runt ditt hus, och hålla dem väl ur vägen för små barn.
   • Kom ihåg att även dina egna vapen kan tas ifrån dig, och användas mot dig. Framför allt, var försiktig och vara säker på att du får rätt utbildning.
 7. 7
  Sätt tejp på dina dörrar och fönster. Detta kommer att varna dig om huruvida någon öppnar dina dörrar och fönster utan att du vet. Om någon är periodvis in i ditt hem, det finns en god chans att de kommer att försöka göra det igen.
 8. 8
  Köp små, skruv-lås för dina skjutbara fönster, i syfte att hindra inkräktare från att öppna dina fönster hela vägen.
 9. 9
  Överväga att inrätta några tripwires. En tripwire är en sträng eller fiskelina, knuten till en pinne eller en stolpe strax ovanför marken, som orsakar en förbipasserande att snubbla. Dessa är ofta placerade vid toppar av trappor. Ansluta ljud-making enheter (t.ex. klockor, klockspel, etc.) till tripwires kommer hörbart varnar dig för inkräktare.
 10. 10
  Överväga att få en vakthund. Hundar är bra husdjur, men de kan också vara bra säkerhetssystem.
 11. 11
  Om du är orolig för att någon hoppar över ryggen staket, köpa några tydliga packtejp och en låda med häftstift. Tape de slår på toppen av staketet och riktas uppåt. Om en intet ont anande inkräktare griper toppen av staketet, kommer han att få en handfull nubb. Detta kommer att skada honom, avhålla honom från att försöka göra samma sak igen, och förmodligen göra honom undrar vad andra typer av fällor som du kanske har satt upp runt ditt hus.

Tips

 • Om du väljer att köpa en pistol som en säkerhetsåtgärd, se till att du tar skytte och vapen-säkerhet lektioner. Vara förtrogen med alla lagar som gäller skjutvapen i Stat / provins / land där du bor.
 • För ytterligare inspiration, hyr filmen "Home Alone": ( IMDB länk )

Varningar

 • Aldrig använda faktiska "fällor". Dessa kan allvarligt skada och / eller döda människor, och de är olagligt att äga och använda. Ditt mål är att skydda dig själv, att inte skada inkräktare på kreativa sätt.
 • Var medveten om att en "fälla" ställa in i ditt hem kan vara en fara för de "good guys", också. Det finns en god chans att du kommer att orsaka oönskade skador till familjemedlemmar, medlemmar av polisen, och även till dig själv.