Wki

Hur man skapar tunga åtgärder duty säkerhet för ditt hem

Vi lever alla i en hård värld, är brottsligheten en vardag. Vi måste möta Rån, inbrott, stöld, våldtäkt, och etc. för resten av våra liv. Vi är inte de enda arter (som människor) som begår brott, andra arter göra det också. På grund av denna hårda värld, kommer vi eller våra ägodelar vara för fara. Vissa människor snåla med säkerhet, kanske för att de tycker det är ett slöseri med tid eller att de inte har rånat. Alla kunde få rånat, även tjuvarna själva. Du kanske tror att ditt hem är en fristad, men för att bevisa det måste du ha goda säkerhetsåtgärder mer än tillräckligt för att stoppa några professionella skurkar till arga gangsters. Om inte, är ditt hem inte är så säker som den ser ut. Därför är det lätt för polisen hamnar i misstänktas hem för att gripa dem (inget brott till polisen eller någon annan). Detta handlar inte bara om att hålla professionella brottslingar ur ditt hem, men också om en ilsken folkhop eller en massiv gäng ligister. Den här artikeln tar säkra ditt hem till en helt ny nivå och det kommer att lära dig hur, med den taktik som säkerhet yrkesverksamma rekommendera och mina sätt att säkra hem. Kom ihåg, det tar fantasi och kunskap för att stärka ditt hem säkerhet till förmån för dina och vänner och familjs säkerhet och skydd.

Steg

Hur man skapar tunga åtgärder duty säkerhet för ditt hem. Vidta de åtgärder hemsäkerhet nedan i varje kapitel, kommer du att imponera med sina resultat.
Hur man skapar tunga åtgärder duty säkerhet för ditt hem. Vidta de åtgärder hemsäkerhet nedan i varje kapitel, kommer du att imponera med sina resultat.
 1. 1
  Vidta de åtgärder hemsäkerhet nedan i varje kapitel, kommer du att imponera med sina resultat. Om någon av dem misslyckas av någon anledning, dess eftersom du gjorde det fel eller har du måste ha misslyckats med att göra en del av dem
 2. 2
  Få en kopia av den här artikeln kommer internet kan vara nere under en internationell kris. Förmodligen internet kommer fortfarande vara igång, men inte ta några chanser, utan att den här artikeln kommer du inte vet vad du ska göra om du inte har bra minne.
 3. 3
  Följ instruktionerna, läs artikeln noggrant. Om någon av de meningar inte är vettigt eller ett ord har felstavade skriv ett inlägg på Diskussion sidan av denna artikel.
 4. 4
  Var inte för lat när man läser den här artikeln, ta detta på största allvar. Även för de människor som inte har rånade, bör de snåla inte på säkerheten. För dessa människor som snåla på säkerhet innebär att de vill bli rånad, invaderade, rånat, och etc.

Grunderna

 1. Gå runt ditt hem, hitta möjliga sätt att komma in. Vad jag säger är att låtsas vara inbrottstjuv, försöka hitta svaga punkter i din säkerhet. Dessa svaga punkter kommer att innebära någon kommer att komma in genom dem gillar låsa dörrar och fönster till exempel. När du hittar dessa svaga punkter, fixa dem direkt.
 2. Överväg befästa ditt hem på olika sätt, till exempel en ståldörr med en multi låsmekanism (dörren med skjutbara bultar som sticker ut på kanterna, som håller dörren på plats.) Eller tunga gardiner för att täcka fönstren så ingen kommer att se insidan.
 3. Inlägg varningsskyltar runt ditt hem, något som kommer att varna tjuvar att du har ett säkerhetssystem och får inte röras med. En "No Trespassing" skylten kommer att fungera bra på gårdarna, särskilt om de säger "överträdare kommer att skjutas, kommer Survivors bli skjuten igen".
 4. Har en granne titta över din egendom medan du är borta, bör grannar är beroende av varandra för ditt och datt. Lagarbete till exempel är det bevisat effektiv och bör användas för dig och dina grannar fördel.

Dörrar och fönster

 • Obs: Fönster och dörrar är det självklara förstahandsvalet införselorter för inkräktare. Spetsa dem först.

Dörrar

 1. Installera en ståldörr med en multi låsmekanism.
 2. Skapa en sekundär barriär genom att installera kortplatser för 2x4 på vardera sidan av dörren som slipsen i dörrkarmen och ram av huset. Placera en nära toppen av dörren och ett nära botten för bästa effektivitet. När du släpper en 2/4 i denna slot, förhindrar dörren från att svänga in utan ditt medgivande.
 3. Använd en bar säkerhetsdörr (en bar som du fastnat rakt in i dörren knopp) rätt under handtaget.
  • Obs: Om du inte kan hitta eller råd med en ståldörr, bara förstärka det du redan har. Använd flera lås på olika nivåer vertikalt längs öppningen för alla dina dörrar som leder till utsidan.
  • Note # 2: För att förhindra att din skjutdörr från att avlägsnas från sin ruta, hammare i ett par spikar (en på botten och en på toppen) och gör hål för dem på dörren. Du kommer att se naglar fast på kanten av ramen där skjutdörren stängs på dem, kommer detta att förhindra att den tas bort av sugkoppar. Du kan lätt bryta glaset på skjutdörr, så att undvika detta behöver trygghet film på glaset på båda sidor och stålstänger körs genom glaset. Vem som helst med en motorsåg kan inte skära igenom det, på toppen av att dess förstärkt med stålstänger gör det dubbelt så svårt att bryta igenom.

Windows

 1. Kom ihåg att fönstren är ett sätt att bryta sig in i en byggnad. Förstärk dina fönster med säkerhet film på båda sidor av windows och stålstänger hålla fönstret i rutan. Gör detta på 1: a och 2: a fönster berättelse.
 2. Lägg säkerhet barer. En fysisk barriär utsidan av glaset kommer att avskräcka oönskade inkräktare ganska effektivt.
 3. Ställ ett par naglar på sidorna pf fönsterkarmen så att fönstret endast kan öppnas sex inches.
  • Obs: Om du blockerar dina fönster från entrén, är du också blockerar din nödutgång i händelse av brand, gasläcka, etc. Använd lämplig försiktighet, eller använda blockerande metoder som kan öppnas från insidan i en nödsituation.

Larmsystem

 1. Börja med de utvändiga dörrar och slipade fönster nivå. Placera ett larm som kommer att vara högt nog för att väcka dig om fönstret eller dörren öppnas. Du och Smith & Wesson är mer avskräckande än de flesta tjuvar kommer att vara villiga att möta.
 2. Ha ditt larm larma myndigheterna för snabbare respons i nöden.

Barricades

 1. Barrikadera öppningar. Barrikader är slumpmässiga objekt som används för att blockera vägen för något.
 2. Barrikadera dina fönster, första användningen plywood som täcker hela fönstret och hammare det i. Om du har säkerhet barer på utsidan av ett fönster sedan ombord upp fönstret från insidan.
 3. Barrikadera dina dörrar med vad som är tillgängligt. Det är lättare att barrikadera en dörr än ett fönster.
 4. Barrikadera eller ens förstöra trappor är ett annat alternativ, men du kanske vill lämna dig en alternativ metod för att fly i detta fall.
  • Obs: Barricades kan skapas ur nästan vad som helst och är användbar mot hem inkräktare

Supplies

Rekommenderade leveranser

 1. Stockpile följande brådskande nödvändiga förnödenheter:
  • Självförsörjande ficklampa
  • Självförsörjande Radio
  • FÖRBANDSLÅDA
  • HÖGTIDSDRÄKT
  • Cell Phone
  • Whistle
  • Tändstickor
  • Hobo Verktyg
  • Lokala och nationella kartor
  • Dust Filter
  • Vattenflaska eller Canteen
  • Kalender
  • Laddningsbara batterier
  • Fuktiga rengöringsservetter
  • Skiftnyckel eller tång för att stänga av allmännyttiga
 2. Försök också att få några ytterligare leveranser som är bra att ha till hands:
  • Medicinering och recept
  • Extra par glasögon
  • Viktig familj Dokument
  • Brandsläckare
  • Papper och penna
  • Emergency referensmaterial
  • Ett vapen
  • En kopia av denna artikeln

First Aid Kit leveranser

 • Två par av latex, eller andra sterila handskar
 • Sterila förband
 • Rengöringsmedel / såpa och antibiotika towelettes
 • Antibiotisk salva
 • Bränn salva
 • Plåster
 • Ögonsköljlösning
 • Termometer
 • Receptbelagda läkemedel
 • Föreskriven medicinska förnödenheter

När leveranserna är samlade

 1. Förvara dessa leveranser i en bärbar, företrädesvis vattentät behållare.
 2. Har tillräckligt med mat och vatten för att pågå i minst tre dagar.
 3. Håll din nödproviant uppdaterad genom att kolla på dem var 6 månader eller så.
 4. Placera din Emergency Kit någonstans med enkel åtkomst. Du vill inte att gräva igenom en garderob full av saker att få dina leveranser i en nödsituation!

Säkra rum

 1. Bygg ett säkert rum. Säkra rum är platser där du tar skydd, kan säkra rum vara din egen sovrummet också. Detta är en plats i ditt hem som du kan retirera till för att undvika konfrontation med en inkräktare eller för skydd mot våldsamma väder. Typer av säkra rum är som följer.

Nedfallskydd - Basement / yard

 1. Fylla din nedfallskydd med mat och vatten för att hålla 2 till 4 veckor. Ha ett kommunikationsmedel till omvärlden. Linda in elektronik i aluminiumfolie eller lägg dem i en plåtlåda eller en Faraday bur för att skydda dem mot elektromagnetisk puls (EMP) som produceras av kärnvapen.
 2. Bo i en Fallout Shelter i 2 veckor efter en nukleär detonation, aldrig lämna skyddsrummet inom de första 48 timmarna under några omständigheter. Köp en strålningsdetektor för att detektera hur mycket strålning finns.
  • OBS: Detta bör vara placerad i en källare eller på bakgården. Dess syfte är att skydda mot strålning i händelse av kärnvapenattack. Det kan också fungera som skydd mot våldsamma väder som tornados, orkaner mm samt tillhandahålla skydd mot sprängmedel.
   • En Nedfallskydd är den starkaste typen av skydd, med tjocka väggar av stål, betong, aluminium eller bly.

Tak / vind skydd

 1. Bygga en kvinnojour i vinden för att undvika översvämning eller dölja från inkräktare.
 2. Bygg en genom att avsluta konstruktionen av vinden genom att lägga skikt trä till golvet och sätta isolering och torr vägg till väggar. När vinden är klar eller är redan färdig, börja lagerhålla det med leveranser (se ovan).
 3. Ha ett par barnsängar, en ljus, en radio, en telefon, en dator och en tv med dig. Och för taket Shelter att vara känslomässig, bo väldigt tyst när inkräktare invaderar ditt hem.

Sovrum shelter

 1. Behandla ditt sovrum som ett skydd, gör det mycket fäst som möjligt.
 2. Stock sovrummet med leveranser (se ovan).

Vapen

Guns

 1. Köp en pistol för skydd. Få utbildning för att hantera det på rätt sätt, om så behövs.
 2. Praktisera marksmanship då och då för att hålla den finslipade.

Melee

 1. Närstridsvapen är lätta att hitta i en butik, såsom en hammare eller ett basebollträ.

Kontakter

 1. Gör vänner runt kvarteret, med vänner och familj är en viktig fördel för överlevnad och bör åberopas varandra.
 2. Hitta ett sätt att hålla kontakt med människor av staten, med hjälp av internet och telefon är ett bra sätt att kommunicera. Men om dessa går ner, sedan har en amatörradio in på att kommunicera med dem (om möjligt)
 3. Ha en lista med kontakter, med en lista över kontakter kommer att hjälpa dig en hel del. Genom att göra en överlevnad grupp och säkra platser hus, är det mycket användbart. Och då menar jag mycket användbar, så säker kan den listan är inlåst i ett kassaskåp så inga tjuvar får händerna i det.

Hem invånare

Typer av överfall

Typer av katastrofer

Referenser

Se även

 • Hur man överlever en biologiskt hot

Externa länkar