Wki

Hur man installerar en säkerhet / CCTV-system för ditt hem

Tanken på att borra hål genom väggarna i ditt hem för att köra video och kraftkablar för en övervakningskamera system kan verka svårt och skrämmande, men med en liten bit av information som du kanske tycker att det är ganska enkelt och en trevlig projekt.

Steg

Hur man installerar en säkerhet / CCTV-system för ditt hem. Hitta rätt plats för dina kameror.
Hur man installerar en säkerhet / CCTV-system för ditt hem. Hitta rätt plats för dina kameror.
 1. 1
  Få rätt kablar. RG59 siames kabel, är branschstandard typ av kabel som används för de flesta CCTV installationer. Denna kabel består av en videokabel och en strömkabel (positiva och negativa), därav namnet Siamese.
 2. 2
  Hitta rätt plats för dina kameror. Det finns en särskild CCTV design mjukvara för att välja rätt plats för CCTV kamera. Till exempel kan du använda en demo av. Du kan importera dina planritningar / situationsplan i detta program, och sedan lägga till kameror, välj önskad kamera bevakning och få bildvinkel, erforderlig objektivets brännvidd och 3D-prototyper.
 3. 3
  För de flesta hem kameror är installerade där taket möter väggarna i huset. Detta är en bra plats eftersom det skyddsrum kameror från elementen (vind, regn, snö och sol). Även kameror placeras nära taket har oftast ett bättre synfält och är mindre benägna att bli vandaliserade. En annan fördel är förenklad kabeldragning Power & video) eftersom många hem har en liten lucka eller hål där kablar kan köras mellan taket och väggen.
 4. 4
  Hitta en punkt på ingång från utsidan av huset till insidan. De flesta hem har en vind som är ett bra ställe att köra alla dina RG59 linjer in.
 5. 5
  Utse en plats för din DVR och övervaka att vara stationerade.
 6. 6
  Ta alla RG59 rader in i rummet från vinden. Om du köpt den RG59 kabel med BNC-anslutningar redan fäst sedan på denna punkt du vill ansluta dessa till DVR.
 7. 7
  Om du köpt en bulk rulle RG59 kabel utan anslutningar du skulle behöva köpa BNC-anslutningar och pressa varje ände på, sedan ansluta till DVR.
 8. 8
  Dessa kameror kräver likspänning för sin strömförsörjning. Du kan antingen ansluta linjen strömförsörjningen från varje kamera för sig till ett uttag (med gris svansar) och en AC-adapter, eller så kan du få en AC / DC-box strömförsörjning, plug alla linjer kameran i rutan, anslut sedan en AC kraftledning från vägguttaget till boxen.
 9. 9
  Varning:-I båda fallen måste du se till att rätt DC spänning tillförs till dina kameror eller kommer de att lida permanenta skador.
 10. 10
  Det rekommenderas att DVR anslutas till din bildskärm innan du startar sin strömförsörjning.
 11. 11
  Detta kan vara ett enkelt och underhållande projekt när du har rätt verktyg och information.

Varningar

 • Bara göra detta om du förstår och kan följa dessa instruktioner. Författarna är inte ansvarig för dina misslyckanden.