Wki

Hur att ringa en dörrklocka

Vi vet alla hur man ringer en dörrklocka. Allt vi gör är att trycka på den lilla knappen på det, och det ringer. Det är inte en svår sak att lära sig, eller att göra. Men eftersom det finns olika typer av dörrklockor, användas på olika bostäder, att veta vilken klocka att skjuta kan vara lite svårare.

Steg

Hur att ringa en dörrklocka. Observera att denna dörrklocka pad innehåller många namn, och varje person bor i denna byggnad.
Hur att ringa en dörrklocka. Observera att denna dörrklocka pad innehåller många namn, och varje person bor i denna byggnad.
 1. 1
  Observera att denna dörrklocka pad innehåller många namn, och varje person bor i denna byggnad. Läs namnen på taggarna, och tryck bara på knappen bredvid bosatta som du vill besöka. De kommer att surra tillbaka och dörren öppnas.
 2. 2
  Titta på denna klocka utanför en privatbostad. Denna dörr klockan ringer klockspel i hemmet, underrätta passageraren om att någon är på utsidan väntar på att besöka. De kommer sedan att öppna dörren själv.
 3. 3
  Observera att detta dörrklockan verkar se annorlunda ut. Detta kommer återigen placeras utanför en privat bostad, men har en högtalare på det. Ringa denna klocka, och personen inuti, kommer att prata med dig, frågar vem du är. Du kommer, i sin tur, tala tillbaka. Om de vill att du ska komma in, de själva kommer att öppna den främre luckan.
 4. 4
  Sätta fingret på det, och du kommer att märka att den växlar. Det kommer att meddela dig till en privat bostad, men fingret måste noggrant placeras i den övre positionen eller på det nedre läget eller det kommer inte att ringa.
 5. 5
  Observera att denna dörrklocka, har många namn på det samt den ovan. Således byggnaden, hus fyra invånare. Tryck på knappen bredvid det namn du vill ha, och de kommer att tala till dig, fråga vem det är som du pratar tillbaka. De kommer att surra tillbaka och ytterdörren öppnas och stängas bakom dig.

Tips

 • Ringa en gång och sedan vänta. Ringa en gång sedan sluta. Om personen inte svarar, då är de förmodligen inte hemma.
 • Tala tydligt och långsamt om dörrklockan har en högtalare i den. Meddela ditt namn om personen frågar något som "vem är det". Var beredd att ge ytterligare information om orsaken till ditt besök.
 • Om de har väntat dig, och de svarar inte på klockan, ringa dem på din mobiltelefon. Chansen finns att det kan ha varit ett missförstånd.

Varningar

 • Förvara inte trycka på knappen. Ring det en gång och sedan stanna. Om du fortsätter att ringa, sedan sluta, och sedan ringer igen, du säkerligen inte kommer att vara välkomna i det huset längre. Gör aldrig detta som ett skämt heller, om ni inte vet de andra bostäder i samma hyreshus. De kan ringa polisen på dig.
 • Spela inte knock knock ingefära [som bekant mer gemensam som knackar dörr run] "ding dong diket" (knackar på dörren / ringer klockan och springer iväg) eller du kan hamna i trubbel med polisen.