Wki

Hur förstå säkerhetssystem kamera

Du kan själv installera en professionell säkerhet kamerasystem. Om du kan köra en kabel från en kamera till en digital video recorder, än du kan installera ett CCTV-system Security kamera. Om du gör det själv i stället för outsourcing, kommer du spara tusentals dollar. Den enda tidskrävande delen av arbetet är igång kabeln från brännaren till kameran. Dagens teknik har gjort det enkelt och lätt för nästan vem som helst att dra nytta av 24/7 övervakning.

Summan av kardemumman är, säkerhet kameran system kommer till ett rimligt pris och kan öka din säkerhet både i hem och företag. Vissa försäkringsbolag ger även dig en rabatt för att anställa ett CCTV-system. Vi alla har råd att skydda mot skadegörelse, stöld, halk-och fallolyckor, och öka den allmänna anställdas prestationer med hjälp av ett professionellt videoövervakningssystem.

Steg

Hur förstå säkerhetssystem kamera. Var medveten om att DVR (digital video recorder) är vad som registrerar videokameror.
Hur förstå säkerhetssystem kamera. Var medveten om att DVR (digital video recorder) är vad som registrerar videokameror.

Välja växel

 1. 1
  Var medveten om att DVR (digital video recorder) är vad som registrerar videokameror. Videon lagras på DVR hårddisk. H.264 komprimering DVR är den nya komprimeringen branschstandard. Den H.264 komprimering DVR lagrar 3x längre video än den äldre MPEG och MPEG4-komprimering DVR. Jag är gammal teknik med mindre videolagring. H.264 DVR möjliggör högre videokvalitet både live och via Internet.
 2. 2
  Leta efter DVR som har en Internet-visning från någon hög hastighet internetuppkoppling i världen samt mobiltelefoner som iPhone, eller någon telefon med 3G-nätet.
 3. 3
  Kontrollera att de fungerar med Symbian och rygga nätverk också. Fjärrsyn ska vara fria och arbeta med en dynamisk IP-adress, eftersom det är vad du kommer att använda för att komma åt dina kameror. Att avlägsna visa du skriver in en webbadress (IP-adress), skriv in ditt användarnamn och lösenord, och du kan visa dina kameror. Dynamiska IP-adresser är gratis, så det bör inte finnas någon extra månadsavgift - bara din höghastighetsinternet. Fråga om flera personer kan se kamerorna på distans samtidigt.
 4. 4
  Leta efter digitala videoapparater som har sofistikerade rörelsedetektor med objektet maskering, vilket gör det enkelt för dig att granska de viktigaste händelserna på varje kamera. Om du väljer, kan du ställa in din DVR för att spela in på rörelse, att förlänga lagringen av video på hårddisken. Om du vill kan du spela 24/7 hela tiden. Du kan spela in på schemat. Alla video kanaler har en adress som du tilldelar såsom (Utanför Front Yard) och är tid och datum stämplas och video digitalt vattenstämpel för att förhindra video och / eller bevis manipulering.
 5. 5
  När du köper en DVR, se till att du väljer en med H.264 komprimering. Dessutom är det viktigt att ha en bra mängd videolagring (ex. 250 gigabyte hårddisk, 500 gigabyte hårddisk, 1 terabyte hårddisk. Generellt gäller att ju längre videolagring, desto bättre. Med H.264-komprimering digital videoinspelare, kommer du att märka stora hårddiskar ingår för gott om förvaring tid. H.264 är "state of the art" i bevakningsbranschen. Och oroa dig inte, efter att hårddisken är fylld med video, loopar DVR enkelt runt och börjar om från början.
 6. 6
  Betrakta den brinnande kapacitet. När det gäller att bränna video kontrollera att DVR har minst en USB om du vill bränna video till ett USB-minne. Se till att DVR är networkable med datorn är i hemmet eller på kontoret. Vad detta innebär för dig är att du kan se ditt kamerasystem enkelt, med någon av dina datorer i nätverket som den är kompatibel med Windows.
 7. 7
  Se till att din DVR är på ett säkert ställe eller låst område som du inte vill att DVR att bli stulen.

Anslutning av systemet

 1. 1
  Använd färdigskurna kabel eller spolar eller 500 eller 100 fot combo video (BNC-anslutning) / effekt RG59 siames koaxialkabel. Alla bevakningskameror behöver både ström och video (2 i en kabel), så du kan bara köra en kabel från DVR till varje kamera. Du kan köra varje kameras kabel upp till 700 meter utan någon video förlust. Bara anslut videokabeln till DVR (det står BNC), och anslut strömmen till nätaggregatet RG59 siames kabel. Det är den typ av kabel som används för att köra de flesta CCTV installationer. Denna kabel består av en videokabel och en strömkabel (positiv och negativ), därav namnet siames.
 2. 2
  Utse en plats för din DVR och övervaka att vara stationerad och vara säker på att du har tillräckligt med kabel för att ansluta DVR till kameran (lämna lite slack). Utse en plats för din DVR och övervaka att vara stationerade.
 3. 3
  Om du köpt en färdig RG59 kabel med BNC-anslutningar som redan är knutna till ledningen, sedan på denna punkt du vill ansluta den till DVR. Om du köpt en bulk rulle RG59, frågar om företaget kommer automatiskt att leverera BNC anslutningar gratis. Du kan använda twist-ons (vanligast), eller kläm på anslutningar.

Få Drivs

 1. 1
  Observera att det finns två alternativ:
  • Du kan köra varje kraftledning sig till ett uttag (med gris svansar, vilket bör tillhandahållas) samt en nätadapter (medföljer automatiskt när du väljer en kamera och kabel).
  • När du använder flera kameror, kommer du att få en multipel utgång central box strömförsörjning. Skruva bara i positiva och negativa tunna 18/2 tunn tråd (svart och röd) till strömförsörjningen. Det gör det mycket ren som nätaggregatet har bara en kraftledning som går direkt till ditt eluttag. Vänta tills du ansluter kameran innan du slår på strömmen.
 2. 2
  Anslut den. Nu när du har din video och kraftledningar anslutna allt du behöver göra är att koppla in DVR och ansluta en bildskärm till DVR efter installation och anslutning av kameror till systemet.

Kameror

 1. 1
  Anslut ström / video siamese koaxialkablar till kameran. Varje kamera tar makten och video. Bara koppla in båda sidor av Siamese koaxialkabel (makt och video) till kameror. Du bör kunna mixa och matcha kamerorna önskas för din ansökan. Om dina kameror utnyttja Sony Super HAD CCD, bör detta ge överlägsen video kvalitet. Kontrollera att dina högupplösta kameror:
  • Infraröd dag / natt (färg under dagen, svartvitt och infrarött visning i fullständigt mörker.)
  • Dome Övervakningskamera (en favorit för inomhusbruk)
  • Bullet Övervakningskamera (storlek av ett finger "så kallade bullet.")
  • Box Övervakningskamera (du ser i bankerna en hel del)
  • PTZ Security Camera (Styrbara Pan Tilt Zoom Kameror som airport) Dessa kameror är dyrare i allmänhet.
  • Hidden Cameras (rökdetektor, rörelsesensor, klockor)
   • Vissa kameror kan användas utomhus eller inomhus. Detta kommer att anges på produkten. Använd aldrig en inomhus kamera utomhus eller det kommer så småningom att grafikproblem.

Monitor (er)

 1. 1
  Fundera på hur många du behöver. Du kan använda upp till 2 monitorer med alla DVR. Man kan vara en TV eller standard RCA monitor (BNC och RCA är kompatibla med våra kontakter Alla dvrs bör ha VGA kapacitet, vilket innebär att du kan använda en dator LCD-skärmen om du vill -. Vi ens bära VGA förlängningssladdar om du vill placera övervaka så långt som 100 meter bort. Dessutom, kan varje bildskärm visar samma, eller olika kanaler av video. Till exempel kan du välja att visa alla dina kameror på en gång, men bara låta anställda och kunder för att se vissa kameror. Om du inte vill ansluta en bildskärm till en DVR, det är okej. Det kommer fortfarande att spela, du fortfarande kan se på distans, och du kan fortfarande öppna på datorns nätverk.

Höghastighets-internet (valfritt)

 1. 1
  Om du väljer att visa dina kameror på internet allt du behöver är tillgång till höghastighetsinternet på DVR plats - Hård tråd föredras. Bara koppla in DVR precis som du ansluter en dator till modemet eller routern. Du kommer att använda en dynamisk IP-adress (som är gratis) för att se dina kameror på distans.
 2. 2
  Skriv in din egen webbadress (riktningen handboken bör visa hur).
 3. 3
  Ange i ditt användar-ID och lösenord, och du tittar på dina kameror från var som helst i världen. Du kan se live-kameror, granska gamla video, och gör de flesta, om inte alla de uppgifter som du kan utföra direkt med DVR.

Tips

 • Alla kameror varierar och erbjuder utomhus, inomhus, eller infraröd kapacitet. Detta kommer att förklaras för dig när du tittar på olika kameror. Vi kommer att välja de kameror efter din ansökan. Infraröda Väderbeständig Bullet kameror är mest populära för utomhusbruk, och kamerorna är populära för inomhusbruk.
 • Fråga om de mest populära kamerorna, med höga betyg från kunder och installatörer. Alltid föredrar högupplösta kameror som du kan förvänta dig att få högre kvalitet på många andra kameror på marknaden. Sony Super HAD CCD-kameror med 480 linjer eller mer (kallas hög upplösning jämfört med normal upplösning 380 och 420 kameror linje är bra värde.