Wki

Hur man stoppar gräs uppbyggd enligt någon gräsklippare däck

Gräs uppbyggd enligt en gräsklippare däck är en smärta. Den stänger av klipparen lämnar ruggar av gräs på gräsmattan, och ändrar luftflödet så gräs tårar, i stället för rent klippa gräset bladen, och den rostar ut däcket. Ansamling har alltid varit ett problem förrän nu!

Steg

Hur man stoppar gräs uppbyggd enligt någon gräsklippare däck. Gräs uppbyggd enligt en gräsklippare däck är en smärta.
Hur man stoppar gräs uppbyggd enligt någon gräsklippare däck. Gräs uppbyggd enligt en gräsklippare däck är en smärta.
 1. 1
  Denna metod fungerar för äldre eller nyare gräsklippare av något slag.
 2. 2
  Ta bort allt gräs uppbyggd.
 3. 3
  Torka bort allt löst rester och rost flingor. Använd en spackel, en stålborste scrapper och en borrmaskin med en tråd borste. Du kommer att vilja rensa ner till metallen.
 4. 4
  Förbered ytan på samma sätt som en yta som skall målas. Nya däck med målade ytan bör slipas lätt för att skapa en bindning yta.
 5. 5
  Om dina däck är riktigt illa som visas, så ja du har en del arbete framför dig. Men lita på att detta kommer att vara sista gången du någonsin kommer att behöva arbeta så här.
 6. 6
  Nu när däcket är ren, är det dags att måla den. Inte med någon färg men med CLEAN DECK Grafit från Wilmar Graphite Company. Applicera ett bra bindning skikt till den hela undersidan av gräsklipparen, och även rännan.
 7. 7
  Låt klipparen torka i 24 timmar. Detta gör att grafiten för att binda ner på molekylär nivå. Applicera ett andra skikt, och låt det torka i 6 timmar.
 8. 8
  Grafit kan tillämpas på metall, plast, trä, betong eller de flesta andra ytor för att ge en torr hal yta som retard rostar och kommer inte att köra, frysa, locka smuts eller tvätta bort. Applicera två lager, säkerställer optimal prestanda behandlad utrustning genom att skapa en smidig non-stick yta som eliminerar igensättning och minskar friktionen.
 9. 9
  Varje gång du klipper med dina däck belagt med CLEAN DÄCK grafit, damm, skräp och gräs polera i grafit längre smörjning. Kontrollera din gräsklippare, och om det behövs, skölj dammet från undersidan med en slang.
 10. 10
  I slutet av säsongen, applicera ett nytt lager CLEAN DÄCK grafit, och utför allt annat underhåll.

Tips

 • Grafit är naturligt förekommande i naturen, så det är miljövänligt.
 • Folk har föreslagit matlagning spray varje gång du klipper
 • Ibland gräset har dagg i det, så man kan säga att matlagning spray kommer att hålla fukten borta från däcket. Det är en bra sak rätt, men vänta! Hur är allt damm som blandas med oljan, bär det av, vända andra delar i till sliskig röran, fånga dagg och fukt som finns i gräsklippet med det? Vad sägs om gräsklippet torka av matolja off? Ända titta på oljan som kommer ut ur bilen? Yuck! När är sista gången du hade en sallad och satte dressing på det? Minns du vad som händer? Sallad fastnar på skålen, så titta på detta från ett sunt förnuft tror du verkligen att matlagning spray är rätt väg att gå? Vill du verkligen att rengöra din gräsklippare däck varje gång innan du använder den, spraya lite matolja på det och gå sedan klippa gräset? Jag trodde inte det!
 • Använd en spray-on bed liner för att skapa en grov yta som kommer att fungera precis som en obehandlad däck, orsakar uppbyggd och lägga vikt på klipparen. Inte rätt väg att gå.