Wki

Hur man skörda svarta valnötter

Har du några valnötsträd och är inte säker på vad jag ska göra med muttrarna? Här är de grundläggande instruktionerna för att skörda din gröda av valnötter. Valnötter är bra slätten eller i valnöt kaka, även till Cook svart valnöt kött, eller andra recept, av vilka många inte kräver många valnötter. Följ dessa steg för att skörda dina valnötter och förbereda dem för att äta.

Steg

Hur man skörda svarta valnötter. Samla nötter som har fallit.
Hur man skörda svarta valnötter. Samla nötter som har fallit.
 1. 1
  Samla nötter som har fallit. Vissa valnötsträd är mycket hög så plocka bort dem från grenarna är uteslutet. Plus, kan plocka dem ibland skada träd lemmar, så bara vänta på dem att falla och samla upp dem. Var noga med att bära tunga handskar duty gummi som de billiga engångsmaterial inte kommer att fungera.
 2. 2
  Få det gröna skrovet bort av valnöt. Som svarta valnötter mognar, skalet förändringar från fast grönt till gulgrönt. Valnöt juice lämnar en mörk fläck, så bär handskar eller använd tång när du hanterar Oskalade valnötter. Tryck på huden av valnöt med tummen, mogna nötter kommer att visa ett indrag. Borttagning kan göras genom att bara ta ett litet jack kniv och skär runt skrovet och skalar, eller så kan du lägga dem på uppfarten och köra över dem med din bil! Det är ofta lika enkelt att rulla dem under foten tills skrovet är knäckt öppna, plocka upp dem och dra skrovet bort. Videon nedan visar skrovet tas bort i en antik majs huller. Vilken som helst av dessa metoder kommer att fungera.
  För ett enkelt sätt att skilja skroven, lägg dem i vatten. Skroven float, nötterna inte. Se videon för en demonstration.
 3. 3
  Kassera skrovet. Svarta valnötter innehåller juglone, en förening som hämmar tillväxten i många arter av växter. Juglone degraderar med exponering för värme, solljus och luft, och bör bryta ner helt efter flera veckor eller månader i en komposthög. Färdig kompost från en välstrukturerad och underhållas högen kommer att vara säkra att använda för att växa ännu känsliga grödor, såsom nightshades (tomater, potatis, paprika, aubergine, etc).
 4. 4
  Lägg ut din bruna hårda skalet nöt att torka. Du kan lägga ut dem på ett lager av tidningar för att torka i ett par dagar eller längre. Vissa människor lämnar dem mycket längre. Torken muttern, desto lättare muttern kött är att ta bort. Du kan också lagra dem i skalet i en torr, ekorre bevis område. Lägg inte ut dem där ekorrar kan hitta dem. De kommer att ta varenda en som de kan.
 5. 5
  Att knäcka öppna dina nötter kan du använda en hammare eller ett skruvstäd. Den vise gör inte så mycket skada på valnöt kött inuti. Denna del kan vara lite knepigt och kan ta lite tid. Om du inte har tid på dina händer kommer du inte att vilja göra skörden av dessa nötter. Du kan inte ha bråttom i detta steg eller du skadar muttern köttet.
 6. 6
  Dra muttern köttet ut. Om du kan, och om det är envis, kan du använda ett kommersiellt mutter plockning (vanligtvis kan köpa dessa och nötknäppare runt julhelgen i livsmedelsbutiker eller någon tid av året i matlagning leverans butiker). Om du bara använder nötter för en svart valnöt tårta, det spelar ingen roll om de är brutna upp dåligt. Detta är perfekt för kakan.
 7. 7
  Kassera nötskal på något sätt du föredrar. Kom ihåg dessa saker är verkligen svårt och kan vara vassa så inte lämna dem där någon kan trampa på dem. De kasserade skal gör en finpolering medium som kan användas i en roterande tumlare, och används ofta för att polera mässing objekt. Om du har en tillräckligt stor valnöt skörd, kan du överväga att använda skalen som en läglig källa vinter värme i braskaminen.
 8. 8
  Ät muttern färska eller spara till senare. Vissa arter av valnötsträd har olika smaker. Vissa är starkare än andra.

bästa metoden för att ta bort grönt skal

 1. 1
  Detta är den bästa metoden överlägset. Borra ett 1 1/4 ", 1 1/2" och en 2 "hål i en två fot långa 2x4. Stötta den med två 2x4" blocken och ta en liten kulhammare och dunkar den gröna muttern thru lämpligt hål, poppar de gröna skalen av. Dina händer kommer att färgas i flera dagar!

Tips

 • Du kan göra bets eller gammaldags bläck från muttern skrov. Blötlägg skroven i en bit av färskt regnvatten, då värme - helst utanför, på grund av den starka lukten! Du måste använda en metall pan, eller lägga till något metall till blandningen (dvs. några järn spik eller en bit koppar) för betningsmedel, vilket gör färgen mer permanent. Låt svalna, häll sedan genom en sil. Låt vattnet avdunsta från färgämnet, för en mer koncentrerad brunt bläck. Traditionellt har lampsvart (sot) tillsätts för att göra bläck svart.
 • Bär gamla kläder som någon kontakt med skroven kommer färga kläder permanent, och kommer också fläckar på händerna om de lyfts upp BARHÄNT.
 • Bära god tjocka handskar duty gummi! Den färgning av valnötsolja på dessa nötter är ganska hemskt. Du kommer att bära gula händer och fingrar under ganska lång tid om du inte denna varning!
 • Det är oftast OK att kasta löv och skal i en komposthög. Enligt Ohio State University Extension Service, "kan Walnut löv komposteras eftersom giftet bryts ned när den utsätts för luft, vatten och bakterier. Den toxiska effekten kan brytas ned i två till fyra veckor. På marken, kan uppdelning ta upp till två månader. "

Varningar

 • Rör inte dina ögon eller mun med dina handskar. Den fläcken från dessa valnötter är ganska skarp och stark och kan bränna dina ögon eller ens kunde möjligen vara giftiga om de konsumeras. Låt inte barnen gör skörd av valnötter.
 • Inte kompost med valnöt skal eller blad. Valnötter, pecan och hickory träd innehåller ett ämne, juglone, som kommer att hämma eller döda många grödor örtartade trädgård.
 • Gör forskning och se till att de svarta Valnötter är inte giftiga för dina husdjur eller någon annan levande varelse som du bryr dig om. Om det är okej för dem att röra men inte äta, hålla det borta och om dess vice versa, fortsätta att inte låta dem komma nära. Alltid tänka på en konsekvens som kan hända från att göra något. Vi måste alltid vara säkra på att det vi gör kan påverka våra nära djuren!

Saker du behöver

 • Bra tunga gummihandskar.
 • En hink eller behållare (använd inte något du inte vill ha missfärgade.)
 • En vice eller en hammare.
 • === Valfritt ===
 • Ett jack kniv om du föredrar att klippa skrovet bort.
 • En mutter plockning (kan detta användas eller bara något spetsiga kommer att göra.)
 • En bra svart valnöt kaka eller valnöt choklad bröd kaka recept!