Wki

Hur man överlever på en öde ö med ingenting

Att överleva på en öde ö kan vara tufft nog. Men tänk om allt du har är kläderna på ryggen? Vad gör du? Läs den här artikeln förstås!

Steg

Hur man överlever på en öde ö med ingenting. Samla allt du kan - skräp från din båt, är bitar av trä och andra bitar av vad du tror allmänt skräp.
Hur man överlever på en öde ö med ingenting. Samla allt du kan - skräp från din båt, är bitar av trä och andra bitar av vad du tror allmänt skräp.
 1. 1
  Samla allt du kan - skräp från din båt, är bitar av trä och andra bitar av vad du tror allmänt skräp. Samla mat för att äta också.
 2. 2
  Samla alla överlevande - Det är säkerhet och komfort i antal.
 3. 3
  Berätta för alla att sätta alla sina tillhörigheter från tändare till tuggummi i en stapel med dina saker.
 4. 4
  Rösta på 2 eller 3 personer att söka på ön för mat - Eftersom det är en öde ö inga stora djur kommer att vara där, därav ordet "öde".
 5. 5
  Berätta för alla att behålla lugnet och titta på hur dystra situationen är. Har du gott om vatten på flaska, tändare och trä, eller har du praktiskt taget ingenting?
 6. 6
  Rösta på 6 - 10 personer för att bygga ett härbärge stor nog för er alla från bitar av trä, rep och metall du hittat.
 7. 7
  Ta reda på vad allas jobb var. En läkare och en expert i morsekod kommer att vara mer användbar än en pianist.
 8. 8
  Berätta någon som är våt att ta av sig kläderna och vira upp i vad du har - Löv, handdukar, filtar eller ens tätt packade plåtar av sand kan ge värme.
 9. 9
  Aldrig dricka havsvatten. För varje droppe havsvatten du dricker, måste du dricka 3 gånger så mycket i rent vatten.
 10. 10
  När dina födosök vänner kommer tillbaka, kontrollera vad du har. Bananer, kokosnötter, kakaobönor och groblad är de mest troliga fynd.
 11. 11
  Tänd en brasa med antingen dina tändare eller någon flinta, och sedan ihålig ut en kokosnöt att använda som en kastrull.
 12. 12
  Fyll kokosnöt med vad du har. Ugnsstekt frukter med potatis eller groblad kan göra en trevlig måltid och komfort till en flaggning eller tydligt upprörd vilde (eftersom det är vad du kommer att bli).
 13. 13
  Rosta tills brynt och välsmakande. En kokosnöt skal en har 1-10 används som en gryta.
 14. 14
  Gräv ett hål att vara din loo.
 15. 15
  I din nya shelter lägga några filtar, handdukar, näsdukar eller stora blad för att vara blad. Du kanske är för varmt för omslag. Om det regnar bittert, dra filtar eller handdukar över dig och speciellt barn och äldre och sover ovanpå bara lämnar.
 16. 16
  Nästa dag tälja SOS så stor utsträckning som möjligt på sanden och gör detta ditt nya jobb varje dag.
 17. 17
  Fyll i gårdagens toalett hålet och gräva en annan. Om du vill ha mer komfort, gräva ett otroligt djup hopp och stick plankor av trä tillsammans, lämnar ett hål i mitten. Detta är din toalettsitsen.
 18. 18
  Börja arbeta på att göra metrev från grenar, stolar och bord från grenar och ett mer permanent hem från vad du kan hitta.

Tips

 • Utnyttja allt du kan hitta eller rädda för att lagra färskvatten när den är tillgänglig i fall det inte finns någon nederbörd för en tid.

Varningar

 • Undvik skorpioner, ormar och fågelspindlar.