Wki

Hur man organiserar ett litet kontor eller gästrum

Större är inte alltid bättre. Organisera ett 11x12 fot rum till ett kontor / gästrum. Rummet är attraktiv och effektiv. Prova och se!

Steg

Hur man organiserar ett litet kontor eller gästrum. Mät från golv till tak och tillbaka igen!
Hur man organiserar ett litet kontor eller gästrum. Mät från golv till tak och tillbaka igen!
 1. 1
  Mät från golv till tak och tillbaka igen! Köp inte ett skrivbord, arkivskåp, bokhylla eller säng utan att jämföra storlekar. Ett stort misstag många människor gör är att köpa något de gillar, föra den hem, och sedan ta reda på objektet tar upp för mycket av rummet.
 2. 2
  Gå upp, inte ut. Detta är avgörande för att utnyttja ditt utrymme. Ett skrivbord precis tillräckligt djupt för datorn med massor av hyllor som går upp mot taket för att hålla Cd-skivor, böcker, etc. nyckeln till framgång möblering denna lilla kontoret. Försök att allokera ett skrivbord med skåp för att dölja torn och bildskärm från vyn när den inte används. Också hålla skrivbordet rent och klart när det inte används. Detta ger en mer avkopplande miljö för gästerna.
 3. 3
  Köp en rulla säng. Undvik mörka färger på möbler och väggar. Ljusa färger ger en illusion av rymd.
 4. 4
  Ta dörrarna till garderoben och fylla garderoben med golv till tak bokhyllor. Detta tillför golvyta och förvaring till ditt rum.
 5. 5
  Köp endast vertikala arkivskåp. Undvik att använda eventuella övergripande filer som tar upp mer utrymme.
 6. 6
  Lokalisera alla möbler objekt på en vägg och hålla mitten av rummet klart. Din nattgäst kommer att känna sig mer bekväma om de inte behöver gå runt dina filer.

Tips

 • Om du inte använder det här rummet på en daglig basis, bör du öppna fönstren från tid till annan. Frisk luft är alltid välkommen.
 • Sätt någon form av krokar på baksidan av dörren för din gäst att lämna sina kläder, mantel, och / eller handduk på, samt åtminstone en liten spegel för dem att få presentabel innan härrör från deras rum.
 • Gästens night stand borde ha en fungerande lampa på det, och det bör finnas en klocka synlig från sängen, så att din gäst kan berätta om det är dags att stiga upp. Natten står sig kan vara ett arkivskåp för en del av ditt kontor pappersarbete. Det kan göras för att se mer ut som en night stand med dekorativa hårdvara.
 • Utnyttja väggytor nära taket för en vägg-till-vägg hylla som snygga korgar rymmer sällan använda objekt, som semester lagring.

Varningar

 • Se till att din säng är arrangerad på ett sådant sätt att du kommer att kunna enkelt dra ut rulla om du har mer än en person sova över.