Wki

Hur man målar warhammer figurer

Målning Warhammer figurer kan vara en fängslande och intrikata hobby. För att göra ditt arbete ser stellar och förbättra din skicklighet, följ dessa steg.

Steg

Hur man målar warhammer figurer. Montera dina miniatyrer.
Hur man målar warhammer figurer. Montera dina miniatyrer.
 1. 1
  Montera dina miniatyrer. Du bör redan ha Warhammer figurer, liksom Citadel färger och penslar. Om inte, kan du köpa dem från Warhammer återförsäljare eller något gott hantverk butik. Det är oftast en bra idé att lämna delar som sköldar separat tills du är klar med modellen.
 2. 2
  Välj ett färgschema. Besluta om två eller tre ljusa färger och en balansering mörk färg. (Till exempel, röd, mossgrön och svart;. Eller rik gult, brons och mörkbrun) Kom ihåg, du vill att dina färger för att spegla identiteten av tecknet. Rött och svart är lämpliga för alla Chaos champion. Mörkare gröna och blå färger fungerar för nästan alla siffra. Du vill reflektera över din armé val, till exempel, om du går för en galen Ork klan, ska du inte välja två intetsägande färger, krydda upp det lite!
 3. 3
  Applicera en underull. En underbeläggning ger en mjuk bas för efterföljande lager av färg. Använd Chaos Black (om du planerar att använda massor av metallic) eller Skull White (om du vill göra din miniatyr färgglada). Du kan använda en underull i ett par olika sätt:
  • Sprutmålning. Detta kommer att ge dig de bästa resultaten i minst tid, och det är snabbare än att inrätta en airbrush. Se till att du gör din sprutmålning över en bit kartong eller en plåt anteckningspapper.
  • Air borstning. Använda Citadel sprutpistolen liknar sprutmålning, men mer exakt. Men set-up tar längre tid.
  • Hand målning. Måla underull för hand tar längst. Du kan också använda handmålade touch-ups för att förbättra grundfärger som tillämpas via sprayfärg eller airbrushing. När du målar för hand, se till att du förtunnas färgen med lite vatten först på din palett. Håll pälsen ljuset så att du inte skymmer någon detalj.
 4. 4
  Förbered dina färger. Använd en palett för att separera olika färger som du kommer att använda. Sedan, tunna dem genom att doppa penseln i lite rent vatten och blanda det med färgen. Gör detta lite i taget - kom ihåg, du kan alltid lägga till mer vatten till din färg, men du kan inte ta det tillbaka ut. Daub lite av den förtunnade färgen på din pensel och hålla borsten pekar rakt ner, om färgen droppar av, har du gått för långt. Gallring dina färger gör dem lättare att arbeta med, förutom att sträcka ut den produkten.
 5. 5
  Måla grunden. Basbeläggning är processen att tillämpa de första rockar de dominerande färgerna i din miniatyr. Försök att måla i stadiga, lätta svep och undvika att lägga på för mycket. Om det inte är så snyggt som du vill, oroa dig inte för mycket - du kan alltid röra upp det senare. Oroa dig inte för mycket om detaljerna ännu, och göra så många ljusa rockar som behövs.
 6. 6
  Skugga detaljerna. Vissa delar av din modell - till exempel sprickor, päls, chainmail och så vidare - skulle naturligtvis se skuggade och mörkare. Använd bläck eller extra-förtunnad svart färg på dessa områden för realistisk skuggning.
 7. 7
  Lägg torr-borsta. För torr-borstas, ladda din pensel direkt från paint pot - ingen gallring behövs. Blot den på en bit vävnad eller en pappershandduk tills det mesta av färgen är borta. Lätt borsta uppåt över det område du vill framhäva - färgen kommer att hålla sig till de upphöjda områdena i figuren. Till exempel, för att måla en vit yta, skulle du börja med kött färg, sedan lägga mörkare nyanser under ögonbrynen och käke, och slutligen blanda några vita med köttet färg och torr pensel pannan, näsan, överläppen och kindben. På metaller, blanda metal med en liten svart / brun först, sedan använda bläck för spåren och dips, samt torr-brush höjdpunkter i oblandad metall färg.
 8. 8
  Lägg fina detaljer. Späd färg för att undvika klumpar innan målning de mindre delar av modellen.
 9. 9
  Applicera ett citadell wash, om ville. Citadel Tvättar kommer att lösa in i urtagen i modellens högdagerdetaljer. Du kan ansöka tvätten direkt från paint pot eller vatten ner på paletten först.
 10. 10
  Avsluta basen. Måla basen noggrant och prydligt i önskad färg. Vänta tills hela figuren att torka, sedan borsta lim på toppen av basen och doppa den i sand. Skaka av överflödigt och låt limmet torka. Sedan måla urvattnad PVA lim över sanden för att göra det stanna och vänta på att lagret torka innan du lägger Bestial Brown eller vilken färg du vill ha över sanden. Efter det har torkat, borsta basen med en ljusare färg, t.ex. blekmedel Bone. Du kan också lägga små fläckar av lim på basen, plocka upp statisk flock och klistra in den på.
  • Alternativt kan du limma sand till botten innan målning modellen. Efter sprutmålning, kommer sanden att vara lätt att torka-borsta vilken färg du vill. Färgen kommer att hjälpa till att hålla sanden på plats liksom.
 11. 11
  Skydda miniatyr (när den är helt torr och färdiga) med matt lack.
 12. 12
  Strip din modell och börja om. Om du är missnöjd med hur modellen visade sig eller om du bara vill njuta av processen att måla den igen, kan du remsor med några milda lösningsmedel såsom Simple Green renare, Dettol lösning, Dawn Ström Lös, aceton-fria nagellack och liknande produkter. Blötlägg modellen natten, sedan använda en tandborste för att ta bort kvarvarande fläckar.

Tips

 • Små måla uppsättningar (t.ex. Night Goblin set) är utmärkt eftersom de ger dig allt du behöver för att prova måla miniatyrer och se om du tycker om dem för ett mycket lågt pris.
 • Tänk på att tunna skikt av olika färger av färg kan skapa intressanta effekter. Var inte rädd för att experimentera.
 • Försök att arbeta med en vän som också åtnjuter måla miniatyrer. Du kan dela tekniker och mentor varandras framsteg.
 • För målning en realistisk guld, applicera ett skikt av Bestial Brown först, sedan Shining Gold.
 • Det är alltid en bra idé att spela in din målning metoder steg för steg i en anteckningsbok för framtida referens.
 • Städa upp din stil genom att skrapa bort mögliga apelsin lämningar eller andra mänskliga misstag med en skalpell eller penna kniv, eller använd modellering filer som dessa ger en mycket bättre finish.
 • Du kan också använda en akryl primer snarare än vitt eller svart färg till underull modellen.

Varningar

 • Måla Warhammer miniatyrer kan vara en svår uppgift, men det är väldigt givande att se dina styrkor växa veta att du har åstadkommit allt själv.
 • Använd inte starka lösningsmedel att tömma dina modeller - de ska äta på plasten.

Saker du behöver

 • Warhammer Figurer
 • Citadel Paint
 • Borstar
 • Vatten
 • Palette
 • Sand
 • Lim