Wki

Hur man knyter en snara

En snara kan användas som en läskig gård dekoration under Halloween eller att förbättra ditt fiske eller båtliv. Om du använder snaran för dekoration, känner till lagen innan du fortsätter - vissa stater anser visar en snara att hota och har gjort det olagligt inte knyta en snara runt halsen under några omständigheter, även om det är ett skämt.. Om du vill veta hur man gör en snara, följ dessa steg.

Steg

Hur man knyter en snara. Placera rep på en plan yta i form av bokstaven "C".
Hur man knyter en snara. Placera rep på en plan yta i form av bokstaven "C".
 1. 1
  Placera rep på en plan yta i form av bokstaven "C". Hitta en tålig lina som är minst tre meter lång.
 2. 2
  Bilda en "s"-form med repet. Låt ledningen av repet (den nedre delen av "S") lång så att du kan knyta den till något när du har gjort snaran.
 3. 3
  Komprimera "s"-form. Komprimera den "S"-form tills alla tre rader av rep är nästan ovanpå varandra, med endast ett fåtal inches i mellan dem.
 4. 4
  Nyp de tre raderna i rep tillsammans i mitten. Nyp dem tätt tills ändarna solfjäder för att skapa en fluga effekt.
 5. 5
  Ta upp på original "c" och linda den runt den klämd utrymmet. Vira den från höger till vänster, lämnar ungefär tre till fyra inches av repet oförpackat. Du bör vara kvar med en ögla och en sträng på den vänstra änden, och bara en ögla på den högra änden av "fluga."
 6. 6
  Peta slutet av repet genom toppen av slingan vänster genom "s".
 7. 7
  Nyp lindade delen av repet. Använd tummen för att hålla ner kort lina som du bara arbetat genom öglan på vänster sida så det böjer sig över slingan.
 8. 8
  Dra öglan på höger sida av bågen tills den sluter cirkeln till vänster. Om denna del av slingan börjar dra på det fria repet istället för öglan, dra på andra sidan av fören.
 9. 9
  Justera snaran. Justera snaran tills spolarna ser fint och tätt och slingan är den storlek du ville ha.
 10. 10
  Använd snaran klokt. Använd den inte på dig själv eller andra - inte ens som ett skämt. Använd snaran för en Halloween dekoration, eller när du fiskar eller båtliv.

Tips

 • Om du drar ner på spolen med ingenting i slingan i snaran, kommer det att dra helt ut sig, lämnar effektivt en kvistfri rep.
 • Se till att du säkert ha den runt halsen och ha dem hängande i luften.
 • 13 varv är allmänt tros vara rätt mängd varv. Men enligt "Ashley bok av knutar" av Clifford Ashley, det slutgiltiga arbetet, åtta varv är den "övervikt av auktoritet."

Varningar

 • Användning av en snara i hängningen av avbildningarna (dockor som liknar människor eller levande människor, esp de närvarande i politiska positioner eller aktuella kontroverser) får debiteras som ett brott i vissa länder, och kan betraktas som ett hot av vissa polismyndigheter. Använd något som uppenbarligen inte är en verklig person.
 • I vissa länder, är en snara ses som ett dödligt vapen och du kan bli arresterad för att ha en i din ägo.
 • Om du vill veta hur man knyter en snara eftersom du funderar på självmord, söka hjälp omedelbart.
 • Använd ALDRIG denna på dig själv, en annan person, eller djur!
 • Placera inte snaran runt halsen.