Wki

Hur man gör ett schema för att flytta

Att flytta kan vara kostsamt och stressande. Det finns många steg i planeringen och förbereda för en flytt, och det händer inte över en natt. Men med lite tålamod och en väl genomtänkt plan, kan rörliga kostnaderna reduceras och och processen mindre krångel. Här är några steg som är utspridda över flera veckor för att säkerställa en prisvärd och enkel tempo schema till en säker drag med mindre stress.

Steg

Hur man gör ett schema för att flytta. Begär läkare och tandläkare rekord för hela hushållet, inklusive sällskapsdjur, och har dina läkare och veterinärer skriver ut flera månader av alla receptbelagda mediciner.
Hur man gör ett schema för att flytta. Begär läkare och tandläkare rekord för hela hushållet, inklusive sällskapsdjur, och har dina läkare och veterinärer skriver ut flera månader av alla receptbelagda mediciner.

8 veckor före flyttning dag

 1. 1
  Begär läkare och tandläkare rekord för hela hushållet, inklusive sällskapsdjur, och har dina läkare och veterinärer skriver ut flera månader av alla receptbelagda mediciner. Bär dessa filer med dig.
 2. 2
  Köp en kalender för att organisera ditt drag och en anteckningsbok med fickor, avdelare och en plats för pennor och andra. Du kan även hitta Visitkortshållare att passa in i ett 3 pärm för att organisera movers, fastighetsmäklare och andra visitkort och presentkort som kan behövas för flytten.
  • Visa alla mappen (så de vet att hålla ett öga på det och inte låna eller flytta det) och hålla den centralt belägna.
  • Spara kvitton, bekräftelser, kartor, foton av nya bostäder etc. inom särskilda områden av den bärbara datorn.
  • Håll pennor mm praktiskt för att göra anteckningar och detaljer inspelning.
  • Håll kalender och anteckningsbok tillsammans och hålla alla dina möten anordnas och listor.
  • Köp en full storlek bärbara eftersom de flesta utskrifter blir Letter. Kontrollera gången skolan leverans för en med praktiska fickor, avdelare, etc. Tänk dig en ljus färg som är lätt att upptäcka bör den få flyttas eller grävas ner.
  • Tänk på notebook din mobila kontoret för att flytta. Låt inte icke-move papper röran dina filer (barnens konstverk, skräppost, räkningar inte flytta relaterat, arbetsmaterial, etc.) ha den med dig när du är home shopping, kör flytta ärenden och ta hand om flytten affärer.
  • Använd highlighter att notera flytta kostnader på kvitton och fil i förväg utsedda område av ditt rörliga anteckningsboken så snart du kan efter ett köp.
 3. 3
  Schemalägg möten med bekanta läkare innan du lämnar.
  • Glöm inte att besöka ögonläkare, OB-GYN, kiropraktor eller annan specialist.
  • Detta är särskilt viktigt om du förutse eventuella driftstopp i försäkringsskydd eller om du inte har dragit nytta av den täckning som du för närvarande har. Om det kommer att bli en förfaller i täckning titta in Cobra försäkring.
 4. 4
  Börja budgetering ditt drag om du inte redan har.
 5. 5
  Använd presentkort för lokala butiker eller restauranger. Börja försöker använda dem så att de inte går till spillo. Om du inte vill att muta vänner att komma hjälpa dig att packa och ge bort dem.
 6. 6
  Kontrollera lokala kemtvätten för någon produkt som kan ha varit kvar. Samma för päls kylförvaring eller några hyrda lagringsutrymmen i stan. Kontrollera din sekundära kemtvätten nära jobbet eller hemma.
 7. 7
  Meddela tidskrift eller andra månadsabonnemang.
 8. 8
  Meddela skadedjursbekämpare eller annan hemservice. Gör vad du måste, men avbryta något opraktiskt eller onödigt.
 9. 9
  Börja låta vänner vet. Försök att schemalägga tid varje helg (lördagar) för att bara med nära och kära. Inte schemalägga ingenting inom två veckor efter flytten. Du kan vara upptagen och måste avbryta. Du kommer också att alltför ont om tid.

7 veckor innan flytten dag

 1. 1
  Bekanta dig med din resrutt. Använd AAA, internet, eller kartor, och vara beredd på att vädret kan uppstå längs vägen.
  • Skriv ut kopior av kartor, konfirmation för hotell och lägga undan i filen med "Travel Pappersarbete" för resan.
  • Gör kopior för alla fordon.
  • Gör en fil för "flyttning och pappersarbete". Detta hjälper dig hålla koll på dina utgifter och tillhandahålla en plats för dig att lagra alla relaterade kvitton, lastbil bekräftelser e, betalningar insättning, blanketter mm
 2. 2
  Verifiera reseplaner. Om du reser med husdjur bör du ringa och prata med hotellet, flygbolaget, etc. innan du gör din bokning. De ändrar ofta sällskapsdjur reglerna och inte lägga ut det på hemsidan. Vissa har några sällskapsdjur rum och du måste anmäla dem i förväg. Eftersom många online webbplatser debitera ditt kort så snart du bokar du kommer att vilja kontrollera med en chef sällskapsdjur politik och inte ta det du läser på nätet är sant eller vad du lägger på bokningen begäran läses. Se tips.
 3. 3
  Tilldela uppgifter till alla i huset för att hjälpa till med packning och flytta.
 4. 4
  Kontakta nya skolor och skicka allt som behövs för att registrera.
 5. 5
  Kontakta allmännyttiga företag för att ta reda på när och vad som krävs för att få tjänsten.
  • Du kan behöva skicka en deposition eller en referens från ditt nuvarande elbolag
  • Insättningar kan göra en stor buckla i din rörliga budget så håll koll på de oförutsedda utgifter. De lägger upp snabbt.

6 veckor före flyttning dag

 1. 1
  Vidarebefordra din e-post eller få lämpliga former.
 2. 2
  Ring den lokala nyttigheter i dina framtida utgrävningar och se till att de alla kommer att överföra i tid.
 3. 3
  Begär ett telefonnummer i förväg.
 4. 4
  Tänk på ditt husdjur. Är de reser med dig? Om så, vad de behöver på vägen - som ett Motell som kommer att ta dem? Göra reservationer om det behövs, skriva ut och behålla kopia av bekräftelsen.

5 veckor före flytten dag

 1. 1
  Forskning och få uppskattning för att flytta tjänster eller uthyrning. Det finns en mängd olika listor på nätet som erbjuder gratis beräkningar. Vissa företag kommer även bjuda mot varandra för ditt företag. Dessa erbjuder en rad tjänster inklusive packning och lastning, lastar eller lossar bara.
 2. 2
  Bestäm hur du ska transportera dina tillhörigheter.
 3. 3
  Fundera på hur du kommer att få fordon till ny plats.
 4. 4
  Kolla in de kostnader för att flytta dig själv genom att hyra en lastbil
  • Om du behöver för att dra en bil se till att rätt truck är reserverad med lämplig bil dumpern. Om ditt fordon är för tungt kan du behöva anlita en vän att hjälpa till att flytta fordon.
  • Allt behöver inte gå samma väg. Överväg att använda mer än ett transportmedel. Böcker eller tunga föremål lagring kan åka fint i en pod eller med Greyhound, men din mormors antikviteter kan vara bäst på en lastbil. Somethings kan vara bättre i en bil eller med dig.
 5. 5
  Börja få rutor och flytta leveranser om du packar själv.
 6. 6
  Gör din lastbil reservationer. Också reservera någon annan utrustning du kommer att hyra (lyftvagnar, apparat anläggningsmaskiner, möbeltassar, etc.)
  • Om du hyr lastning eller lossning assistans ska du gå vidare och boka datum och tider. Skriv ut och hålla dina bekräftelser! Kom ihåg att ringa och bekräfta datum och tider.
 7. 7
  Om du hyr, se till att du lägger i din 30 dagars varsel. Vissa platser kräver mer än en 30 dagars varsel.

4 veckor före flyttning dag

 1. 1
  Sortera dina tillhörigheter och bli av med något du inte behöver.
 2. 2
  Ha en loppmarknad eller gå till den goda viljan eller motsvarande i lokal valuta. Om du inte bor i en populär loppmarknad område eller ha begränsningar du kan hyra ett bord på en lokal loppmarknad.
 3. 3
  Fylla på rörliga leveranser.
  • Det finns inget som heter för mycket tejp. Köp den. Använd den över helgerna om du har något överblivet.
  • Köp permanenta markörer att märka rutorna.
  • Köp lådor från att flytta företag eller lagringsplatser. De stack bättre (vara enhetlig storlek) och är av högre kvalitet än en användning lådor kastas ut av återförsäljare.
 4. 4
  Undvik alla rutor från dagligvaruhandeln, eftersom de kan innehålla buggar eller ägg.
  • Lagra dina lådor någonstans, ren, torr och med tillräckligt med utrymme för att montera som behövs.
 5. 5
  Packa allt som du kan, och att du kan göra utan att under några veckor, för de objekt som fortfarande är kvar. Detta betyder DVD, CD-skivor, böcker, ut-av-säsongen kläder, i vinden, fint porslin, kalkon rosterier, etc.
  • Få lådor från flyttar företag gjorda för packning rätter. De har avdelare och är utformade specifikt för skålen uppsättningar. Glas packboxar med avdelare är också värda den extra kostnaden.
 6. 6
  Undvik att packa något smutsigt. Håll gott om rena upp våtservetter, tvål trasor eller kläder damm praktiskt att torka objekt ner.

3 veckor före flytten dag

 1. 1
  Dubbelkolla allt som redan finns på din lista för att se till att det är gjort. Nu är en bra tid att åter-delegat, att följa upp samtal, eller se till att viktiga punkter inte har förbisetts eller misskötts.
 2. 2
  Ring för att bekräfta bokningar för rörliga lastbilar, anläggningsmaskiner eller lastning och lossning hjälp.
  • Detta är inte en bra tid för en förlorad reservation men du har fortfarande tid att hitta en ersättare så få inte panik!
  • Aldrig antar att du är på böckerna. Även om du har en utskrift du kan ringa och påminna dem om särskild begäran. Vissa uthyrare staffers får vänta tills dagen innan din bokning att göra ditt arrangemang. Genom att ringa och hålla kontakten de inte kan vänta till sista minuten och du är mer sannolikt att få vad du begär.
  • Vänta inte till sista dagen för att kontrollera din bekräftelse. Var väldigt specifik om du behöver en 14 "lastbil eller en 26" lastbil. Ibland kommer de att flytta dig till en större lastbil än du begärt och det kan vara mer än du behöver eller kan hantera och mycket dyrare i gas. Om du ringer ett par dagar innan de kan få den storlek du behöver och inte ge dig vad som finns till hands. Ju mer specifika behov de mer uppföljningar ska du göra med företaget.
 3. 3
  Få din bil (ar) servad, oljan bytt, vätskor kontrolleras. Om de lämnar en cap off eller glömmer något du inte kommer att vara på väg innan du inser det.
 4. 4
  Planera i förväg för att leva någonstans nytt.
  • Om du startar ett nytt jobb bör du ta något till kemtvätten som ska rengöras så att du inte kommer att behöva leta efter en renare när du anländer.
  • Ta ner alla gardiner som rör sig och ha dem rengjorda liksom.
  • Lämna dig själv många anteckningar och ställa in ett alarm på telefonen för "1 vecka innan" för att påminna dig att plocka upp den.
  • Fråga din kemtvätten att ringa och påminna dig eftersom du kan få ett sidospår.
 5. 5
  Schemalägg tid med vänner den här veckan om du inte redan har. De närmaste två veckorna kommer att vara för upptagen för att tillbringa kvalitetstid umgås. Naturligtvis kan du be dem att hjälpa pack.
 6. 6
  Kolla på nätet och leta efter stadens webbplatser för att hjälpa dig att bli bekant med det nya området och de resurser.

2 veckor före flytten dag

 1. 1
  Packa allt du kan eller tillåts att packa med din operatör.
  • Tänk papperstallrikar och plastmuggar från och med nu.
 2. 2
  Label lådor. Märk lådorna baserat på vilket rum de ska och inte nödvändigtvis vad rummet de är i nu.
  • Tänk på din nya planlösning och förvaringsutrymmen.
  • Vad är i hallen linneskåpet nu kan behöva gå till gästtoalett.
 3. 3
  Glöm inte vinden och använda en trappstege för att kontrollera toppar garderober eller höga hyllor, kolla källare och krypgrunder, titta under apparater om möjligt. Ta ner fågelholkar, flaggor eller andra utomhus dekorationer, tvätta dem, torka dem och packa dem bort.
 4. 4
  Få en rengöring besättning eller göra det själv: tvätta fönster, ventiler, persienner, mopp, slang utanför verandor, etc.
  • Om du äger ditt hem och det har ännu inte säljas, se till att du talar om en regelbunden rengöring / gräsmatta underhåll företag medan du är borta med din fastighetsmäklare.
  • Om du inte kan göra det som du går bör du ordna någon efter huset har tömts.
 5. 5
  Utse ett område i huset eller garaget för packade kartonger. Se till att området är torrt och säkert så att dina varor inte skadas eller stjäls.
 6. 6
  Försök till tomma rum, rengöra och täta dem som du går.
 7. 7
  Flytta vad du kan i rutan mellanlagringsområdet.
 8. 8
  Försök att få ett visst antal rum gjort en dag. Bryt upp och belöna dig själv tid med vänner när du får i förtid.
 9. 9
  Har nya ID-taggar gjorda för ditt husdjur med det nya numret och adress.
  • Sätt på ditt husdjur när du laddar för avgång. Uppdatering ny adress med mikrochip företaget om du har tjänsten och har inte gjort det redan.

1 vecka innan flytten dag

 1. 1
  Se över din lista igen. Om du är en religiös person, är nu en riktigt bra tid att be.
 2. 2
  Försök att få snitten familjens hår eftersom det kan ta dig tid att hitta en ny plats.
 3. 3
  Rengör den och inte använda den. Det går för ugnen och grillen om du lämnar den eller ta den
  • Dubbelkolla vinden och andra gömställen för tillhörigheter som förbisetts.
 4. 4
  Städa ur kylare som kan användas för att transportera mat till flytten. Sitt dem åt sidan och låt vädra ut och torka.
 5. 5
  Klipp gräset och koppla trädgårdsslangar och utomhus verktyg. Rengör allt.
 6. 6
  Kontrollera med flyttfirma för regler om transport av annat med en bränsletank. Du kan behöva tömma tanken.
 7. 7
  Packa resten av.
  • Håll en låda öppnas i och packa saker som du inte längre behöver det.
  • Kom ihåg att kontrollera ryggen på lådor och toppar av hyllor
  • Torka behållare eller föremål som är dammig eller har matrester.
  • Se till att du inte packa något som bör förvaras i kylskåp. Läs etiketterna.
  • Kasta eller ge bort någon mat som inte kommer säkert transportera eller är nästan tomt.

48 timmar före flytten

 1. 1
  Köp något tilltugg eller drinkar för enheten.
 2. 2
  Få reser kontanter från ATM.
  • Tänk på att få tillräckligt att tippa hyrda hjälp, vägtullar, eller för att muta killen vid receptionen hotell när du försöker checka in med en golden retriever.
 3. 3
  Ring och åter bekräfta lastbil och all den hjälp som hyrt.
 4. 4
  Rensa bort alla utemöbler och låt lufttorka. Förvara den någonstans där den inte kommer att regnade på innan du laddar det. (Kontrollera prognos)
 5. 5
  Ta hundar eller katter till och ha dem ombord. Schema plocka upp på avresedagen.
  • Få kopior av veterinär register och plocka upp mat, leksaker, koppel eller behandlar om du behöver.
  • Få dina husdjur tränas så att de är trevliga och ren för flytten.
 6. 6
  Ring och bekräfta med rengöringsmedel om du har huset städas efter avresa.
 7. 7
  Packa saker du kommer att resa med.
  • Beläget i ett visst område så det är inte misstag lastas på lastbil. Använd skyltarna om det behövs eller dölja den i en tom garderob.
  • Lägg alla sällskapsdjur objekt i samma område.
  • Sätt alla barns resor leksaker i samma område.
  • Använd un-needed resväskor eller väskor duffel att hålla resor leveranser anordnas för familj och husdjur.
 8. 8
  Flytta så många lådor och småsaker till staging area som möjligt.
  • Detta kommer att bana väg för de stora apparater och andra objekt som skall laddas först.
 9. 9
  Planera ditt rörliga hjälp. Om du kommer att bli ont om tid att lämna direkt efter laddning ska du bjuda dina hjälpande vänner eller familj ut för pizza eller en måltid. Genom att mata dem tidigt (dagen eller två innan) de kan vara mindre benägna att "ringa in sjuk".
  • Håll dig positiv och inte klaga på katastrofen eller hur mycket du fortfarande har att göra.
  • Inte en antydan inte att du inte är beredd. Detta skrämmer folk som hjälper.
  • Om du fortfarande har en hel del att göra överväga att ringa vänner eller familj och ber om. Var inte oförberedd när den rörliga hjälp anländer. Det gör det svårt för alla.
 10. 10
  Hitta andra former av underhållning. Om du inte har gjort det och ingen kommer att gå genom indragning, koppla ur och packa TV, DVD, etc. om de, bara behålla det du måste. Packa alla utom en, lämna den på golvet och flytta stativet mellanlagringsområdet.
 11. 11
  Flytta dörrmattor och andra mattor som kan orsaka någon att snubbla och falla. Rengör, rulla ihop och packa.
 12. 12
  Haul skräp att dumpa. Om du har soptunnor som går bör du bleka dem och låt dem lufttorka.
 13. 13
  Sätt ut påsar som skall användas för papperskorgen.
  • Använd tunga väskor för att undvika läckage. Chanserna är goda dessa kommer att vara fyllda.
  • Se till att alla vet var fulla soppåsar går. Ställ dem utanför och bort från objekt flyttas. Du vill inte av misstag flyttar en påse av ruttnande mat med dig och du inte vill att misstag kasta något som var förpackade i en sopsäck.
 14. 14
  Vatten växter som är på väg. Rengör eventuella döda eller fallande löv, klippa tillbaka om möjligt.
 15. 15
  Rough det. Om du har isär sängen bör du ha göra skift och lätt att packa lakan som avsatts. Sov på en madrass eller bo hos vänner eller på ett hotell. Inte komma för sent om att sätta upp med en vän.

24 timmar innan flytten

 1. 1
  Tvätta och torka alla smutsiga kläder. Packa i resväska för resor och omedelbar tillgång när du kommer till ditt nya hem.
  • Du kommer inte ha tid att göra tvätten i morgon och tvättmaskin och torktumlare kommer att laddas först.
 2. 2
  Har flytta, arbetskläder eller eventuella behov kläder för de närmaste dagarna lättillgängliga.
 3. 3
  Sätt ihop resväskor för familj och husdjur med snacks, mat, vatten, koppel, osv.
 4. 4
  Rengör hundbur om det behövs.
 5. 5
  Kontrollera att alla rutor är förseglade, märks och staplas i staging area.
 6. 6
  Har ett område avsett för husdjur om de kommer att vara hemma medan du laddar. Varna all hjälp och begränsa tillgången till området. Det finns inget värre än ett husdjur flyr den rörliga dag! Dessutom kan de vara mycket stressad med hushållet tumult eller främlingar i huset. Även den mest vältränade kan gå lite nötter på rörliga dag.
 7. 7
  Försök att fånga brevbärare. Påminn honom om att du lämnar i morgon.
  • Stick anteckning i brevlådan efter post har anlänt så han kommer att se det i morgon.
  • Innehålla namnen på post mottagare i huset (och flicknamn) och inkluderar ny adress för vidarebefordran.
  • Tejpa den inuti så en ersättare kommer att se det. Det kommer förmodligen att förbli tills de nya ägarna kommer in
 8. 8
  Ät! Försök att äta ganska väl balanserade måltider. Det är lätt att greppa snabbmat men du bör försöka undvika allt som får dig att känna dräneras.
  • Försök att undvika okända platser eller rätter du aldrig provat eftersom du inte vill bli sjuk.
 9. 9
  Rensa ut sista av kylskåpet. Om det fortfarande är kopplad, koppla ur den. Lämna dörren på glänt. Sätt bakpulver. Använd tejp för att fästa den upprätt. Säkra hyllor med tejp.
 10. 10
  Ring familj, umgås med vänner. Duscha och ta tid att slappna av. Se tips

DAY OF MOVE

 1. 1
  Se till att du är vaken, duschat och klar tidigt.
 2. 2
  Skicka någon för frukost medan du väntar på movers. Om du bott på annan plats bör du planerar att anlända så tidigt som möjligt. Om du bott där: förvara dina sängkläder och alla handdukar eller föremål kvar i badrummen.
 3. 3
  Sätt pappershanddukar, handtvål och toalettpapper i badet för anläggningsmaskiner.
 4. 4
  Ta bort alla dina poster utom väsentligheter.
 5. 5
  Lämna tvål och handduk om du duscha innan de lämnar.
 6. 6
  Övervaka! Om du inte gör det själv bör du övervaka movers vid alla tidpunkter. Ta bilder av eventuella skador på plats och meddela ansvarig person.
 7. 7
  Flytta tunga apparater och tunga möbler först. Rengöringsmedel och objekt du behöver genast gå in sist. Kom ihåg att byta dammsugarpåse. Ta glödlampor! Se Tips!
 8. 8
  Gå runt huset och gården för att leta efter eventuella glömda objekt.
 9. 9
  Kontrollera husdjur har nya ID-taggar så förlorade husdjur inte kommer tillbaka till ditt gamla hem.

Flytta uppföljning

 1. 1
  Avkastningen de rörliga lastbilen. Var noga med att tömma all egendom från hytten och rengör alla rep, snören, sopa ut och återvända med rätt bränsle nivåer.
 2. 2
  Skicka tackkort till alla som hjälpte till.
 3. 3
  Lämna recensioner för något företag du använt.
 4. 4
  Tillbaka oanvända lådor med kvitto för att få en återbetalning. Återvinn så mycket rörliga leveranser som möjligt.
 5. 5
  Dokument med en kamera eventuella skador.
 6. 6
  Skicka ut byte av kort Adress post till dina vänner och familj där hemma.
 7. 7
  Ta bilen till biltvätt för bra rengöring.
 8. 8
  Slappna av och ta ett djupt andetag. Du förtjänar det. Unna dig och familjen till en rolig tid i din nya stad. Prova en resa till ett museum, en fin middag, eller en lokal park.
 9. 9
  Shop för eventuella häftklammer.

Tips

 • Ta bort alla dolda knappar från runt huset.
 • Om du har svårt att hitta pålitliga vänner att hjälpa dig att flytta eller om du behöver starkare hjälp kan du gå till emove.com eller andra liknande sajter. De erbjuder en lista av rörliga assistans bolag. Du kan anställa 1-5 personer att komma ut för ett par timmar för att hjälpa dig lastar eller lossar. Vissa packa ännu eller städa, etc. Vissa har en 2-3 timmars minimum och betalt per timme efter. Istället för att spendera 8 timmar att ladda en lastbil du kan göra det i 2. Detta är särskilt användbart om du flyttar till en ny stadsdel och inte har vänner att hjälpa. Forskning och ringa så fort du vet att din rörliga dag. Kom ihåg helger är i mest behov.
 • Inte snåla! Hyr lyftvagnar, kuddar möbler och andra nödvändiga artiklar. Ditt drag kommer att gå mycket snabbare och du minskar risken för skador.
 • Vissa städer har företag som erbjuder uppackning tjänster. (Inte att förväxla med stora starka män som lastar lastbilar!) Bara få de märkta lådor i huset, kommer de att packa upp, fylla dina skåp, hänga kläder, hänga duschdraperier, sätta kläder och sängkläder bort, göra sängar osv När de är klara kommer de att bryta ner rutorna och dra ut soporna ska återvinnas eller ta det till gatan. Kostnaden varierar men ditt hus kommer att vara beboelig när de lämnar. Du kan gå in och gå till vila eller börja laga middag. De går igenom och visar dig var allting är. Detta är särskilt bra för upptagna familjer, starta nya arbetstillfällen, äldre anläggningsmaskiner och personer med barn. Kostnaden varierar beroende på ort, men kan vara allt från 375€ -1500€ beroende på storleken på ditt hem. Du måste märka dina lådor bra!
 • Spara alla dina kvitton på leveranser, hyror, anläggningsmaskiner, bistånd, uppackning, städning, gas och måltider. Om du flyttar för arbete du kanske kan skriva flytten från din skatt. Kontakta din skatterådgivare för specifika regler.
 • Glöm inte repet och nedgångar slips för posterna i lastbilen. De flesta flyttar företag säljer rep, remmar och bungee stubin.
 • Under mycket varma eller kalla klimat bör du ha ett klimat kontrollerade område med förfriskningar för alla hjälper. Detta inkluderar inhyrd hjälp.
 • Gratis lådor är inte nödvändigtvis en bra affär: olika storlek lådor gör packning svårt och ineffektivt. Vissa movers säljer begagnade lådor till mycket rabatterade priser. Kontrollera din lokala gula sidorna. Om du har tunga saker eller böcker, använder "bok" lådor eller små lådor så att de inte är alltför tung.
 • Använd ditt mobilnummer när du registrerar dig eller gör några drag relaterade reservation. Se till att alla hjälper dig har ditt mobilnummer. Din hemtelefon kommer att kopplas bort!
 • Undvik alla rutor från restauranger eller livsmedelsbutiker. De kan innehålla små insekter är larv och du inte vill ha en familj av kuk roaches flyttar med dig.
 • Några vans linjer kommer inte försäkra dina ägodelar om du väljer att packa själv.
 • Se till att din mover noggrant dokumenterar eventuella repor eller dings på dina möbler innan du laddar det. De kan skriva "skadad" när det bara har en 2 "scratch. Om det blir legitimt skadad väg det redan kommer att noteras som" skadad "och de kan spela dum och vägrar att betala för att få den reparerad.
 • Steg 2 pratade om din rutt. Var uppmärksam! Det kan vara vackert i Chicago i november, men om du korsar en stor bergskedja, kan snön vara i din prognos. En Ryder eller U-Haul lastbil kan vara bra på våren eller sommaren, men det kan visa sig vara rent ut sagt farligt på hösten eller vintern. Vet vad du får in och planera därefter. Också uppmärksamma prognosen med "höga vind" bulletiner.
 • Har ditt husdjur tränas sista veckan du är i din gamla stadsdel. De kommer att vara trevlig och söt för resan och du har tid att hitta en annan pistmaskin. Dessa naglar på bilens interiör kan också göra skada. Du kanske vill överväga att ha dem ombord en natt eller två medan du släppa dem. Du kan packa och lasta utan att behöva oroa betona dem eller dem komma ut.
 • Gör listor med uppgifter anges för varje vecka. Skicka detta där alla kan se det. Tilldela uppgifter för alla i huset.
 • Schemalägg tid för att besöka familj och vänner, göra saker som en familj eller ens få en massage för att minska en del av stressen att flytta.
 • Om du flyttar på grund av byte av arbete du bör ta reda på hur länge din nuvarande försäkringsskydd kommer att vara aktiva. Så snart du vet att du flyttar göra möten med din läkare, få dina ögon kontrolleras om man inte har utnyttjat denna täckning, ring din tandläkare och försöka få tillbaka för en rengöring och kolla upp. Förklara att du rör dig och de kommer oftast försöka pressa dig i. Detta är också en bra tid att plocka upp extra recept, kopior av journaler, till eller prenumera utgåvor. Detta är också en bra tid att besöka en kiropraktor. Du kan även prova att schemalägga en sista möte din sista dag efter tunga lyft.
 • Den sista veckan i ditt gamla hus packa en veckas tillfälliga arbetskläder (och kläderna bekväma för körning) för varje person. Packa allt annat upp för flytten. Eftersom din tvättmaskin och torktumlare kommer att anslutas till den sista dagen, kan du åter tvätta allt din kväll hemma för att ha en veckor värt rena kläder när du lämnar.
 • Glöm inte packa tillräckligt avslappnade och lämpliga kläder för flytten och resdag. (Jacka, mössa och handskar om det är vinter eller lätta kläder för varmare väder). Kom också ihåg arbetshandskar eller handskar trädgårdsarbete. Packa inte dem! Förvara dem för lastning och lossning. Arbete och trädgårdsarbete handskar gör flytta tunga eller stora föremål lättare på händerna och lådor lättare att greppa.
 • Din sista veckan i huset är en bra tid att använda alla hotellets schampo och tvål som du har sparat. Packa dina full storlek flaskor (lägga till några band till toppen av flaskorna för att hålla fast locken och läcker). Lager en plastpåse med resor storlekar och använda dem. Kom ihåg att packa ett par i resväskan för enheten. Resten kan kastas din sista dag utan skuld eftersom de var fria. Dessa sista dagar utrymmet är begränsat och några saker i en plastpåse kommer att spara utrymme.
 • Packa dina rengöringsmedel på lastbilen sist. Detta inkluderar din dammsugare (sätta en ny väska åt sidan i toppen av ett linneskåp så att du kan hitta den, kasta den smutsiga påsen innan du går och anländer med en ren). Också packa alla objekt som du kan behöva för att rengöra din nya plats: blekmedel badrum rengöringsmedel, gummihandskar, skurhinken, desinfektionsmedel, fönsterputs, tvättsvamp, diskmedel, massor av trasor. Överväg gungade din gamla mopp och kvast.
 • Flera veckor innan gå och köpa lådor från en lokal U-haul eller annat hyra lastbil företaget. (Prova att leta efter en med långa timmar i fall du behöver för att gå tillbaka vid 07:00). Köp några andra boxar från samma företag så att du har samma storlek. Kom ihåg att köpa skålen lådor och kartonger att packa glas. De brukar komma med vadderade ärmar och allt du behöver för att packa en uppsättning rätter. Kom ihåg att köpa tillräckligt skålen och lådor glas för din avslappnade och fint porslin. Genom att köpa dina boxar du kan välja små, medium, large, extra large, skål, garderob, elektroniska och dessa STACK så mycket bättre!
 • Om du inte rör dig, har folk du inte känner väl hjälpa, eller om du måste lämna några objekt obevakad över natten eller i förvaring bör du vara försiktig när du märka rutorna. Använda koder som gör att innehållet verkar mindre värdefulla. Istället för att skriva "fint porslin" överväga att skriva "mammas gamla rätter". Istället för att skriva "silverbestick" kanske skriva "Bobbys gamla leksaker". Försök att hålla den kodade beskrivningen billigt klingande samtidigt som det överensstämmer med den bräckliga vad är egentligen i lådan. Naturligtvis inte vänta tills alla är där för att i hemlighet försöka packa dessa saker.
 • När man förbereder att packa, försöka eliminera så mycket skräp eller oanvända objekt som möjligt. Börja med vinden, skrymslen förvaring, lådor skräp och förvaringslådor i vecka ett. Kasta, skänka eller behålla. Om du väntar till sista minuten för att gå igenom de områden skräp lagring kommer du förmodligen bara sluta ta det med dig.
 • Så fort du bestämmer när du flyttar bör du göra planer för att bli av med oönskade objekt. Ha en loppmarknad, hyr ett bord på loppis, bjuda in vänner och familj över för "Gotta bli av det Sale". Försök att ta varor till din lokala välgörenhet sparsamhet butik eller hemlösa assistans varje vecka av de 8 veckor och inte vänta till sista dagen. Också försöka ringa en av de lokala välgörenhetsorganisationer som erbjuder upphämtning. Du måste ringa dem flera veckor för att ordna en pick up tid. Försök att schemalägga detta i vecka 7 eftersom de ibland är opålitliga och du har tid att boka om till en annan dag eller starta dragande själv. Kom ihåg att få ett kvitto.
 • Kom ihåg att ringa vänner som har lånat och be att få dem tillbaka. Gör dessa samtal tidigt att ge dem gott om tid. Detta ger dig också tid att göra uppföljning samtal i fall de glömmer. Inte kalla dem en vecka innan du lämnar! Gör en lista över lånade objekt som ska returneras och hålla den med din lista. Också returnera varor som du har lånat!
 • Packa en fil låda med viktig information, gärningar, titlar, födelse och vigselbevis och hålla den med din resväska.
 • Tidigt börja begränsa dina matinköp. Gå igenom ditt skåp, skafferi, frys, etc. och börja göra rätter med de objekt som du har på handen. Försök att undvika att köpa något som du inte kommer att använda upp innan du går. Medan du går igenom skåp, kasta gamla objekt och packa något du inte kommer att använda. (Julkaka fräsar, prylar, glassmaskiner, etc.)
 • Tidigt, utse ett område i huset eller garaget där packade kartonger kommer att gå. Du kan behöva flytta möbler ur vägen men med en depå för rutorna kommer att spara ditt förnuft och du kommer inte att ha lådor i hela huset. Se till lådorna är fulla och märkts innan du försegla dem!
 • Om du inte har en städservice be dina vänner om de vet en person som kan hyras för rengöring det tomma huset. Schemalägga dem att städa dagen efter bilen är lastad och medan du fortfarande är i stan. Fråga om de tar sina egna rengöringsmedel eller planerar att lämna några om de inte gör det. Det kan vara värt att ge dem lite extra för att få städning objekt (dammsugare, moppar, kvastar, trasor, rengöringsmedel) så att du kan packa din. Se till att de är medvetna om det datum dina verktyg kommer att stängas av. Vissa rengöringsmedel kan inte tänka två gånger om omläggning ett tomt hus på en gång klient men du bör göra dem medvetna om vilken dag de allmännyttiga håller frånkopplad.
 • Be dina vänner att hjälpa till att städa. Gör en rengöring part del av affären för alla grejer du ger dem när du de-skräp.
 • Att flytta är en stor påfrestning generator. Börja så tidigt som möjligt. Försök inte att tvinga en tidig flyttning datum du är inte beredda att göra. Om du tror att det kommer att ta dig en viss tid, öka tiden med 25% -50% eller mer om du är ett pack råtta.
 • Innan du haka datorn skrivare du ska skriva ut kopior av kartor, något hotell bekräftelser, telefonnummer för ditt fastighetsbolag eller hyresvärd, telefonnummer för allmännyttiga företag, kartor och menyer för restauranger i närheten av ditt nya hem (eftersom du inte kommer att vara matlagning för ett par dagar), och även kartor med vägbeskrivningar till lokala livsmedelsbutiker, järnaffärer och andra ställen du kan behöva besöka innan du får avgöras.
 • Packa en liten väska med ovanstående kartor, konfirmation, kontaktnummer, laddare telefon, förbandslåda, smärtstillande (Alvedon, Tylenol) och sätta i bilen.
 • Packa en liten väska för dina husdjur om de reser med dig. Föreslagna objekt: koppel, halsband, protokoll yrkesutbildning (ibland begärs av hotell eller hyresvärdar), Piddle kuddar (finns på djuraffärer och mer absorberande än tidningen) för eventuella olyckor i hotellrummet, fester, flaska vatten, hundmat, disponibel skålar eller skålar för mat och vatten, eventuella mediciner (överväga att få en lugnande från veterinären om ditt husdjur inte resa väl.)
 • Som nämnts U-Haul säljer boxar. De kommer också att köpa tillbaka något som går oanvända så spara dina kvitton och ta de oanvända boxar med dig. Dessa lådor är ganska robust och du bör överväga att spara lite i vinden eller garaget för framtida rörelser eller om du flyttar ofta. Ta dem tillbaka så fort du får din nya destination innan rutorna skadas, missfärgad eller du förlorar dina kvitton.
 • Om du flyttar ut ur stan - En månad (helst två månader) innan flytten dag, kontakta någon lokal verksamhet som du har ett medlemskap med som gör avdrag från ditt lönekonto dvs. gym, solarier, golfbanor, sociala klubbar, etc. Låt dem veta det exakta datumet kommer du inte längre att använda deras tjänster och starta processen att säga upp ditt kontrakt. De flesta kan inte hålla dig eftersom du lämnar stan. Ju tidigare du berätta ju förr du kan vara säker på att förändringen sker. Det är mycket svårt att återfå pengar från gym. Vissa kan kräva 30 dagar och du inte vill vara i din nya stad betalar för din gamla gym. Få det skriftligt! Var trevlig och tala med en chef. Få hans visitkort och skriva datum på baksidan av det. Om du har det skriftligt att du kan ha en chans att få en kredit om de debiterar dig i efterhand. (Och de förmodligen kommer.) Räkna med att behöva kontakta dem igen om annullering innan du lämnar. Håll ett öga på ditt kontoutdrag för flera månader. Dessa saker är traditionellt svårt att avbryta i den meningen att någon verkar tappa bollen på verksamheten slutet.
 • När du schemalägger dina verktyg ska kopplas bort, möjliggöra för en extra vecka efter din avresa. Skulle något hända (snöstorm, familj nödsituation, etc.) kan du fördröja din avresa för ett par dagar och har fortfarande el. Det är också bra om du har en städning kommer in
 • Den sista veckan i din gamla plats bör du koppla bort alla hyrda kabel, DVR, trådlösa routrar, trådlösa nätverkskort eller satellitboxar. Vänd dem med lämpliga fjärrkontroller och fastställa vad din slutliga fakturering beloppet kommer att bli. Spara kvittot som du har aktiverat i hyra utrustning i fall de försöker att debitera dig efter att du lämnat stan. Vänta inte tills flytten dag att göra detta eller du kommer sannolikt att glömma. Undvik att be en vän som det kan sitta i sin lastbil i veckor om de glömmer och du kommer inte ha kvittot.
 • Se till att du schemalägga telefonen för koppla innan avresa. (Se till att alla inblandade med flytten har ditt mobilnummer!) När telefon är avstängd, ta sedan bort och packa telefonen. Du skulle bli chockad hur många dyra, är fjärrsamtal gjorda av lediga hus med movers, fastighetsmäklare, städning besättningar, lömska grannar eller nya invånare.
 • Försök att undvika att flytta runt stora helger. Om du måste flytta runt en helgdag gräns dina sociala aktiviteter och dra nytta av de få betalda semesterdagar för att komma framåt. Planera inte att gå besöka vänner eller familj ut ur staden. Kalla och förklara i förväg att du rör dig och är för upptagen för att närvara. Låt inte dig själv att bli distraherad från dina rörliga arbetsuppgifter med alla semesteraktiviteter möjligt. Köp presentkort och undvika massor av presenter i och runt trädet. Du kommer att ha färre returer och du behöver inte oroa dig slå in presenter ovanpå allt annat. Använd en liten konstgjord träd och dekorationer limit. Packa upp så mycket du kan och inte sprider ut det i hela huset.

Varningar

 • Du bör alltid sätta husdjur i en lämplig bärare eller låda så att de inte stör föraren.
 • Lämna aldrig husdjur utan uppsikt i ett fordon
 • Leta efter seriösa välgörenhetsorganisationer att donera föremål till. Lämna aldrig föremål efter timmar eller vid obevakade drop center.
 • Använd arbetshandskar och reglage möbler för att undvika skador
 • Lyft aldrig tunga föremål utan hjälp.
 • Använd ansedda flytta tjänsten
 • Lämna aldrig värdesaker obevakade
 • Kontrollera lagar för resa med vapen.
 • Köp en lämplig lås för lastbil du använder och förvarar kombination på säker plats. (Försök att spara det på din telefon.)
 • Transport av ömtåliga livsmedel långa sträckor kan vara farligt. Livsmedel kan förstöra så använd is, en kontrollerad temperatur kylare eller bara använda färskvaror innan du lämnar.
 • Kolla recensioner och forskning flyttar företaget eller van linje som du kan använda. Se över hyra lastbil noga. Se till att du inte överskrider viktgränser för visst fordon. (Full storlek lastbilar är oftast säkrare än bogserade vagnar.)
 • Använd lämpliga remmar, kuddar möbler, dockor, lastbilar hand, etc. för att säkra objekt i lastbilen och för att undvika deponering eller skada annat gods.
 • Moving är mycket stressande så planera framåt och planera väl. Schemalägg psykisk hälsa och tid att besöka familjen så att du kan slappna av.
 • Var försiktig när du kör långa sträckor, undvika distraktioner, inte köra bil samtidigt trött, kör inte något du känner dig osäker körning, iaktta trafikreglerna, kolla väderprognosen innan du avvika och ändra rutten som är nödvändigt för att undvika farliga väder, observera hastighetsgränser (du kan annullera försäkringen på bilen om du vraket medan fortkörning).
 • Har personliga kontrollerade fordon. Byt olja, kolla däcktrycket och vätskor innan de lämnar på lång resa. Schemalägg detta en vecka eller två innan själva flytten så att du inte får sidan spåras och glömma.
 • Håll flera kopior av kartor och bekräftelser. Du kommer att ha en back up om något försvinner.

Saker du behöver

 • Solid plan
 • Lådor
 • Förpackning band
 • Telefonbok
 • Internet
 • Skrivare
 • Listor
 • Resväska
 • Arbetshandskar
 • FÖRBANDSLÅDA
 • Resväska (er)
 • Animal bärare
 • Vänner eller hyrs bistånd
 • Telefon och laddare
 • Magiska markörer att märka lådor
 • Tålamod!
 • Pengar
 • Hyrde flyttbil eller hyrs flytta tjänsten
 • Organisationsförmåga
 • Refreshments för alla som hjälper: Gatorade, vatten, sodavatten. Undvik alkohol tills allt är laddat och ingen dricka ska köra.
 • Kamera-ta bilder av allt som skadats av anläggningsmaskiner