Wki

Hur man fixar en skottkärra däck (slanglösa)

En enkel lösning för att rada upp ett slanglöst däck på fälg för en skottkärra för att fylla den igen med luft - glada dagar.

Steg

Hur man fixar en skottkärra däck (slanglösa). I de flesta fall din skottkärra däck har blivit platt på grund av det kalla vädret, men om det har punkterats ska du planerar att fixa hålet med en däckreparationssats.
Hur man fixar en skottkärra däck (slanglösa). I de flesta fall din skottkärra däck har blivit platt på grund av det kalla vädret, men om det har punkterats ska du planerar att fixa hålet med en däckreparationssats.
 1. 1
  I de flesta fall din skottkärra däck har blivit platt på grund av det kalla vädret, men om det har punkterats ska du planerar att fixa hålet med en däckreparationssats.
 2. 2
  När däcket är redo för uppblåsning, rengör däckvulsten, (det område som kommer att vara i kontakt med metallen upphöjd kant) och ta bort all smuts. För att pumpa upp däcket du måste rada upp däckvulsten och tryck den ordentligt mot fälgen.
 3. 3
  Applicera däckvulsten sealer eller diskmedel att bistå i bindningsprocessen.
 4. 4
  Vira en slips ner runt mitten av däckets slitbana och börja cinch fram pärlan pressar upp mot fälgen. Om däcket bara inte tätar, snurra och och tryck däcket ned från mitten att hålla pärlan till kanten med fett eller gelé. Lyssna för att ta bort alla läckor och försöka blåsa igen.
 5. 5
  Pumpa däcket med hjälp av en kompressor (finns på en bensinstation), eller en liten kompressor som ansluts till cigarettändaruttaget. En handpump kanske inte har PSI krävs men en fotpump borde.

Tips

 • Om en läcka kvar men du kan inte hitta den, använd en sprayflaska med såpvatten och spraya pärlan, kommer läckan att tvinga bubblor
 • Ett annat trick för att täta läckan är att använda en pappershandduk och skär den i fyra remsor. Sätt remsorna mellan däckfoten och fälgen. Det tog två remsor för att gå runt kanten på varje sida. Gör sedan en liten skål med tvål vatten att hälla runt varje sida så att pappershandduk är våt av tvålvatten och agerade som sealer. Med 30 eller fler pounds av lufttryck, dyker däcket rätt upp.
 • För att få pärlan började du kan använda flera långa klämmor kylarslangen uppträdda tillsammans. Fördelen med klämmorna över slipsen är nere att du kan dra åt klämmorna från flera platser, en slips ner bara stramar från en plats och kan inte sprida däcket ut jämnt hela vägen runt. INTE över pumpa upp däcket du kommer att förstöra klämmorna - börjar säkerhetskopiera dem så fort däcken tar luft. Jag använder en borrmaskin för att dra åt eller backa klämmorna snabbt. Du måste kanske även låta lite luft ur däcket att lossa slangklämmorna.
 • Om allt annat misslyckas, kommer en mycket liten mängd startfluidum och en ljusare hjälpa säte pärlan och få däcket att ta luft.
 • Applicera inte alla petroleumprodukter, som vaselin som tidigare rekommenderat, kommer den attackera och mjuka gummit på däcket. Använd i stället en kommersiell däckvulsten glidmedel, eller en tvål glidmedel.
 • Dessutom värmer upp däcket förhand - föra inomhus - kan hjälpa lite att expandera gummit.
 • Vid pumpning av däcket du kan stöta på en läcka, använder händerna för att öka tryck nedåt från mitten av slitbanan kan hjälpa till att eliminera läckan.

Varningar

 • Inte över-blåsa medan Fastsurrning lindas runt däcket, när däcket håller luften start släpper slips ner.
 • Om du inte kan släppa slips ner, pressa ut luften ur däcket tills du kan.

Saker du behöver

 • Tie Down, tillräckligt länge för att linda runt däcket
 • Däckvulsten sealer eller fett
 • Tvålvatten i sprayflaska
 • Air kompressor (vanligtvis på en bensinstation)