Wki

Hur man gör en plåt swing

Någonsin ville svänga men kan inte hitta en lekplats? Detta hur-till kommer att visa dig hur man gör en enkel plåt sving som kommer att ge timmar av underhållning hemma, och det kan lätt tas ner när du är klar. Och oroa dig inte - det är säkert under förutsättning att du gör det rätt, som beskrivs här.

Steg

Hur man gör en plåt swing. Samla material som behövs för detta projekt, ett lakan och en stolpe.
Hur man gör en plåt swing. Samla material som behövs för detta projekt, ett lakan och en stolpe.
 1. 1
  Samla material som behövs för detta projekt, ett lakan och en stolpe. Kontrollera att den är i god kondition (ej nedsuttna eller full av hål), och den horisontella polen är mycket robust.
  • Stången bör också vara fria från hinder var du kan svänga såsom anläggning behållare, stolar, statyer, trädgrenar etc. - rensa bort eventuella hinder före start.
  • Iron arket innan arket swing, och återigen före varje ytterligare användning. Detta kommer att hålla plåten stark.
 2. 2
  Placera plåten på en plan, ren yta. upp den så att den bildar en stor lång sheet "rep". Rulla eller vik inte det - helt enkelt krama den i detta formulär.
 3. 3
  Häng arket repet på den horisontella. Häng mitten av scrunched arket över toppen av stolpen och låt de lösa ändarna dingla mot mitten. Justera om det behövs, så att ändarna hänger ner jämnt.
 4. 4
  Knyt ändarna hos arket tillsammans i en över-under knop eller en. Gör det tight, men inte dubbel binda det.
  • Kontrollera att det finns tillräckligt med utrymme för dig att sitta på knuten och swing.
 5. 5
  Testa att se om polen kommer att hålla din. Gör detta genom att ta tag på stången i förväg, och lyfta fötterna från marken. Om du kan höra pole knarra, eller stolpen flyttar en hel del, då du är för tung. Var noga med att testa varje person kan använda gungan.
 6. 6
  Njut av din nya blad swing. Medan svänga, hålla fast vid "svansar" av. Detta kommer att hålla det tätt och hindra dig från att falla. Berätta någon som använder det för att göra det också.
  • Ta det ner när du är klar, lämnar det väderexponerats kommer att få den att ruttna och bli en fara för alla som försöker det.

Tips

 • Detta fungerar bäst för barnen, men se till att övervaka dem, och åt knuten när det börjar se lös.

Varningar

 • Om du inte testa vad vikt polen kommer att hålla först, kan man bli sårad genom att bryta stolpen. Ouch.
 • Använd ett nytt blad för bästa resultat. Gamla är mycket mindre stark, och lättare att rippa när du använder din sving.

Saker du behöver

 • En mycket robust trästolpe, horisontell
 • Ett ark (bäst om nytt)