Wki

Hur man bygger en skridskobana

Detta fungerar bara om du bor i ett nordligt klimat där den når minusgrader för en god del av vintern. Rink måste byggas innan frysning.

Steg

Hur man bygger en skridskobana. Mät en exakt rektangulärt område stort som önskade rink.
Hur man bygger en skridskobana. Mät en exakt rektangulärt område stort som önskade rink.
 1. 1
  Mät en exakt rektangulärt område stort som önskade rink.
 2. 2
  Vatten kommer att söka en nivå. Kör en tillfällig insats vid varje hörn. Anslut varje stav med en spänd sträng att mäta nivån. Justera sträng tills den mäter nivån på alla punkter. String bör vara ca 10 inches från marken vid lägsta punkt.
 3. 3
  Lägg ut träplankor runt omkretsen av strängen. Plankor bör vara 2 inches tjock och 10 inches bred.
 4. 4
  Permanenta insatserna kommer att vara på utsidan av planka väggar. Börjar på varje hörn, kör en permanent insats i marken, ta bort tillfälliga insatsen vid behov. Stå första programpunkt på kanten mot spel. Rikta topp planka till nivån på strängen. Bifoga planka till spel fast med långa däck skruvar.
 5. 5
  Vid obundna änden av plankan, kör andra spel, vilket ger möjlighet att överlappa för nästa programpunkt. Level till string. Bifoga planka till spel med skruvar.
 6. 6
  Upprepa för varje planka, tills nivån vägg av plankor, förstärkt av insatser, är klar.
 7. 7
  Det kan finnas luckor mellan botten av plankor och marken på grund nivå. Fylla stora luckor med smalare plankor.
 8. 8
  Förstärk med extra insatser mellan längder av plankor. Skär av alla insatser till nivån av plankor eller lägre. Ta bort tillfälliga hörn stakes och sträng.
 9. 9
  Fyll hela rinken halvfullt av ärter grus. Nivå grundligt.
 10. 10
  Det är inte lätt att forma plast i form av en låda, men det är avgörande för projektet. Kom ihåg den massiva vikten av vatten som kommer att driva i den här rutan. Svag konstruktion garanterar misslyckande. Täck hela rinken med tyngsta mätare av plastfolie. Var noga med att inte fastna eller rippa plast. Plastfolie bör vara tillräckligt stor för att täcka ärter grus bas, och sedan upp och över planka väggar. Håll rynkor i plast till ett minimum. Tryck plastfilmen i basen helt till kanterna och vik upp väggar. Vik alla hörn prydligt. Vik och häfta liner prydligt runt utanför kanten på planka väggar. Trim överskott liner om det behövs.
 11. 11
  Fyll på med vatten.
 12. 12
  Vänta hård frysa.

Tips

 • Få ett gäng nudlar skum pool (vanligen på avslut i slutet av sommaren). Med en mattkniv, skär en rak linje ner längden på nudel, tillräckligt djup för att komma till mitten hålet. Det ska se ut som ett "C" från sidan nu. Efter att lägga plasten över sidobrädorna, använd split Nudel att hålla plasten på kortet. Skummet skyddar plasten, och ännu viktigare, kroppsdelar som drabbade styrelserna medan du spelar. Även i slutet av säsongen, det är mycket enklare än att dra ut en ton av häftklamrar.
 • Placera hela balar av halm runt utanför kanten av rinken för säkerheten.

Varningar

 • Håll din knytnäve låst om du ramlar över så att du inte förlorar dina fingrar.
 • Använd alltid skyddsutrustning när skridskoåkning.

Saker du behöver

 • Stor plan yta för byggnation
 • Träplankor, 2 "x10" x10 ", kanske några plankor slet smalare
 • Stakes
 • String
 • Däck skruvar
 • En mycket stor plastfolie
 • ärter grus
 • vatten
 • toleranta grannar