Wki

Hur kan man hantera rörliga relaterade ensamhet

Det kan vara svårt nog att hantera oron för att flytta, men att flytta till ett nytt område, där du vet att ingen kan göra det ännu svårare. Följ dessa steg för att övervinna flytta relaterade.

Steg

Hur kan man hantera rörliga relaterade ensamhet. Bygga en bra relation med dina grannar.
Hur kan man hantera rörliga relaterade ensamhet. Bygga en bra relation med dina grannar.
 1. 1
  Bygga en bra relation med dina grannar. Köp eller göra ett kort dussin meddelanden och använda dem för att låta dina grannar vet vem du är - berätta för dem lika mycket som du är bekväm avslöjande.
 2. 2
  Bjud in dina grannar runt för ett besök. Föreslå några datum och tider - en morgon, en eftermiddag och en kväll. Håll det enkelt - bara be dem för kaffe och kaka.
 3. 3
  Tänk på dina intressen och hobbies och leta efter en lokal organisation eller klubb där man kan gå för att träffa likasinnade.
 4. 4
  Få ut varje dag. Om du inte kör / jogga, gå en promenad i stället. Hälsar de människor du möter - få ögonkontakt och le.
 5. 5
  Titta på den lokala tidningen för att se vad som händer. Det finns alltid önskemål om hjälp, oftast på frivillig basis. Om du ser en begäran om något du kan göra - volontär.
 6. 6
  Håll utkik efter andra nya människor flyttar in i din gata och pop i ett kort i sin brevlåda för att säga hej - minnas hur mycket du skulle ha välkomnat ett sådant kort när du först flyttade.
 7. 7
  Uppmuntra dina barn / partner att följa stegen för att utöka ditt kontaktnät.
 8. 8
  Tappa inte kontakten med dina gamla vänner. Bjud in dem att besöka dig för en dag eller över natten och ta dem i din nya stad för att visa dem sevärdheterna.
 9. 9
  Vet att du måste ge ut för världen att som du skulle vilja få tillbaka. Om du vill bli vän med dig måste också vara beredd att vara en vän.
 10. 10
  Vakta din attityd. Du kan välja att visa din flytt som en rättegång ska bäras och lidit eller du kan se det som ett stort äventyr - valet är ditt.

Tips

 • Kontrollera det lokala biblioteket, community college eller YMCA för gratis eller till låg kostnad klasser som intresserar dig. Inte bara kan du lära dig något nytt du ska vara runt människor med liknande intresse.
 • Vänta inte för folk att kontakta dig.
 • Håll kontakten med gamla vänner, men uppmana dem att besöka dig - inte frestas att springa tillbaka till din gamla stampa marken för tidigt.
 • Ge inte upp om dina grannar är inte vänliga eller välkomnande.
 • Bo ljusa och positiva.
 • Ignorera inte äldre människor i ditt grannskap. Några av dem kanske inte har någon familj i närheten och vill gärna lära känna dig.
 • Om du flyttar till en större stad kan du kontrollera bokhandlar för böcker och reseguider för din nya stad. De är fulla av information om kulturella aktiviteter, festivaler, till platser att gå och platser att undvika.
 • Besök lokala parker och var inte rädd för att slå upp en konversation. Ta din hund eller dina barn och prata med andra människor med hundar eller barn.
 • Gå in
 • Om du frivilligt med andra organisationer där hemma kan du se om organisationen har ett kontor i din nya stad. Du kan även ringa hem och be dem att skicka ett mail eller ring göra en introduktion. Habitat for Humanity och Special Olympics är två ideella organisationer som har filialer eller kontor i de flesta städer.
 • Om du har barn frågar på skolan om PTA eller andra organisationer.
 • Insistera dina barn introducera dig till deras vänners föräldrar innan någon lek daterar. Inte bara är detta en säker praktiken verkligen öppnar dörrar för stor vänskap.

Varningar

 • Lär känna din stadsdel - ställa frågor till den person som sålde eller låt ditt boende till dig - och inte sätta dig i riskzonen.
 • Spara en ICE (In Case of Emergency) telefonnummer på din mobiltelefon.
 • Var förnuftig utan att vara rädd - det är verkligen en mycket mer bra människor där ute än dåligt!
 • Om du går ut för att träffa människor bär en karta över din nya stad och din mobiltelefon i nödsituationer. Kartan kommer att hjälpa om du få vände eller hitta kollektivtrafik.