Wki

Hur man gör ett rymdskepp företag ur en diskett

Vet inte vad jag ska göra med denna låda av disketter som du har satt på ditt skrivbord? Disketter kan vara ett minne blott, men rymdskepp är en sak för framtiden. Så här gamla disketter genom att bygga en flotta av Starship Enterprises.

Steg

Hur man gör ett rymdskepp företag ur en diskett. Hitta en gammal diskett.
Hur man gör ett rymdskepp företag ur en diskett. Hitta en gammal diskett.
 1. 1
  Hitta en gammal diskett. Se till att den har en metall slutare i botten, och att den inte innehåller någon viktig information.
 2. 2
  Ta isär disken. Dra metall slutare från botten, sedan bända sidorna av disken öppen. Dra ut centrum och dra av den magnetiska filmen omger metallen centrum. Kasta de icke-metalliska delar.
 3. 3
  Öppna slutaren. Använd en sax för att klippa de tunna flikar kring öppningen av luckan. Skär dem på sidan av öppningen som har mer metall fäst vid den. Gör den bredare delen av slutaren horisontellt genom vikning i 90 graders vinkel till strax ovanför lucköppnande.
 4. 4
  Skapa varp nacelles. Att arbeta med samma breda delen av slutaren, vika upp en liten del av ändarna (igen vid 90 grader, men motsatt de ursprungliga veck) för att bilda de varp gondolerna.
  • För mer realistiska söker nacelles, placera en nr 2 penna på kanten av dammskydd och rulla metall runt det istället för att böja den i 90 graders vinkel. Detta kommer att skapa ett rörformat gondol. Skjut penna ut av metallrörets och upprepa på den andra sidan.
 5. 5
  Knipsa en plats på shuttle för skivnavet. Halvvägs genom den smala delen av slutaren, göra en liten snopp på båda sidor. Klipp inte hela vägen igenom. Detta kommer att underlätta placering av skivnavet (fatet avsnitt).
 6. 6
  Fäst skivan till slutaren. Rita den smala delen av slutaren genom hålet i skivan, och vila på kanten av hålet på slitsarna du bara klippa.
 7. 7
  Säkra navet. Vik de delar av slutaren utskjutande genom hålet i navet ner och runt navet att säkra.
 8. 8
  Använd en stor gem som ett stativ. Njut av din rymdskepp och djärvt gå där ingen människa har gått före!

Tips

 • Du kan använda färgade sharpies att lägga markeringar till gondoler och fatet såsom "NCC-1701", ljus, och så vidare.
 • För att ge ditt företag den äkta "flytande" utseende, använd fjädern som höll slutaren stängd för mode ett nästan osynligt stativ som kommer att förvåna och förbrylla dina kamrater.

Varningar

 • Kanterna av metallen dammskydd och skivnavet är mycket vassa - var försiktig för att undvika skärsår.
 • Du kan bara använda skivor med metall skjutreglage, plast reglagen fungerar inte.

Saker du behöver

 • En gammal diskett med en glidande metall dammskydd.
 • Sax eller ark snips metall.