Wki

Hur amerikanska återvinningsdagen

Europa återvinningsdagen (ARD) firas varje år den 15 november. Hela poängen med denna dag är att återvinna saker, att köpa återvunna produkter, och att lära sig mer om återvinningsprocessen, speciellt eftersom det gäller ditt lokala område. Deltagande i ARD kan vara en stor erfarenhet av lärande och kan också hjälpa dig att rensa ut lite skräp. Här är några förslag för att få delta i Europa återvinningsdagen.

Steg

Hur amerikanska återvinningsdagen. Ta löftet att återvinna den officiella europa återvinner dag (ARD) hemsida.
Hur amerikanska återvinningsdagen. Ta löftet att återvinna den officiella europa återvinner dag (ARD) hemsida.
 1. 1
  Ta löftet att återvinna den officiella europa återvinner dag (ARD) hemsida. Gör detta innan du börjar. Berätta för dina vänner om panten, också, och föreslå att de blir delaktiga.
 2. 2
  Läs mer om. Det finns en uppsjö av ansedda information om återvinning finns på nätet, lämplig för barn till vuxna. Gör lite forskning och spendera lite tid att lära sig om vad som kan och inte kan återvinnas (och varför), där återvinningen sker i världen, och de objekt som återvunna produkter hamnar som.
  • Den amerikanska EPA har en utmärkt samling av återvinning publikationer på; http://www.epa.gov/epawaste/inforesources/pubs/recycling.htm.
  • CalRecycle har massor av fritt tillgängliga publikationer om avfall och återvinning på: http://www.calrecycle.ca.gov/Publications/.
  • Många av de industrier som deltar i tillverkning av produkter som kan återvinnas kommer även ha information om återvinning på sina webbplatser. Titta särskilt för tillverkarna av metall, papper, glas, plast, batterier, och stål.
  • Titta efter affischer, böcker, spel, miniräknare och frågesporter samt läsa material på webbsajter. Det finns många roliga, interaktiva sätt att lära sig om återvinning.
 3. 3
  Överväga värd en återvinning händelse i ditt område. Du kan registrera händelsen med Europa återvinningsdagen och låt dem veta vad du gör. Det finns massor av fantastiska saker du kan göra för att komma in i återvinning anda, inklusive:
  • Ha en loppmarknad eller loppmarknad, ordna en gemenskap swap meet, ber kontor för att ge bort sina oönskade möbler till människor som kan använda det, håll ett trädgårdsredskap Swap Meet, shoppa på en sparsamhet butik, utbyta oönskade husgeråd och kläder, etc.
  • Göra hantverk från återvunna objekt, säljer återvunnet hantverk och konstverk, dekorera och förbättra gamla kläder och skor, göra fågelholkar från gamla poster, gör årets julkort från förra årets kort, etc.
  • Samla och donera föremål såsom glasögon, kläder, kostymer, pappersvaror, datorer, brandsläckare, bläckpatroner, byggmaterial etc.
  • Håll en återvunnen konst och hantverk utställning. Uppmuntra alla närboende att ange något de har gjort av återvunna produkter. Award återvunnet priser för de bästa bidragen och försöka få medierna intresserade så att vinnarna får sina namn i tidningen eller på nätet.
 4. 4
  Ta reda på vad din egen stad policy om återvinning är. Det enklaste sättet att få ett svar skulle vara antingen på din stad / stadshuset eller på en lokal återvinningsstation. Har gott om tillgängliga om du skulle behöva vänta. Skriv ner alla frågor du har i förväg för att undvika glömska. Var noga med att skriva ner ett snabbt svar också. Fråga om när du kan släppa av återvinningsmaterial och vilken typ av återvinningsmaterial ditt centrum tar.
  • Om du är missnöjd med graden av återvinning som erbjuds i ditt område efter att du har fått din information, varför inte följa upp det med brev till din lokala myndighet att lämna förslag på möjliga förbättringar. Några förslag kan omfatta be kommunen att samla in fler typer av återvinningsbart avfall, för att ge bättre möjligheter till återvinning och papperskorgar, för att uppmuntra sin personal att samla in återvinningsbart avfall på jobbet, till kompost och kompost trädgårdsavfall och julgranar, för att köra program som visar människor hur man kompost, etc.
 5. 5
  Samla återvinningsmaterial. Samla föremål som tidningar, burkar läsk, flaskor och allt annat din återvinningscentral tillåter. Inte bara spara upp din egen. Få dina vänner, familj och grannar inblandade! Du kan även erbjuda belöningar, om du så önskar.
  • Återvinn de objekt som du har samlat. Oavsett om du har återvinns en flaska eller 200 flaskor, kommer du har gjort en skillnad i miljön.
  • Lär dig hur du kan återvinna batterier, mobiltelefoner och andra elektroniska saker lagligt. De flesta stadskärnor har särskilda krav för dessa typer av objekt, så bör du få en från en återanvänd enhet, fråga om objektet innan han tappade bort det.
  • Ladda ner en widget som låter dig veta huruvida ett objekt kan återvinnas. Europa återvinningsdagen erbjuder en gratis widget för nedladdning som tar bort gissningsleken om det åt dig.
 6. 6
  Berätta för alla du känner att återvinning är nyttigt och roligt. Om familjemedlemmar och vänner är ännu inte övertygade om värdet av återvinning, påpeka dess fördelar kan bidra till att förbättra deras inställning till det. Till exempel, återvinning inte bara rensar skräp ur ditt liv, men det hjälper till att skydda miljön genom att återanvända resurser snarare än att alltid söka nya resurser, det ger arbetstillfällen för människor i återvinningsindustrin, och på den roliga sidan, kan återvinning bränna kalorier som du vill sortera objekten och slänga dem i fack!
  • Återvunnet hantverk har blivit mer och mer populärt under de senaste åren och kan vara ett roligt sätt att uttrycka din kreativitet utan att spendera för mycket pengar på material. För fler idéer om hantverk med återvinningsbara produkter, läs Hur man gör återvunnet hantverk.
  • Om du har Microsoft Excel, ladda US EPA: s iWarm verktyg för att räkna ut hur mycket din nuvarande återvinning minskar ditt koldioxidavtryck. Den finns på: http://www.epa.gov/osw/conserve/tools/iwarm/.
 7. 7
  Skriv till din lokala regering (senatorer, guvernörer, osv.) Om att öka mängden pengar för att främja och stödja återvinningen. Tyvärr ger de flesta stater inte tillräckligt med pengar för lämpliga återvinningscentraler. Du kan hjälpa till genom att fråga rätt personer för att öka finansieringen och ge en sund lista över skäl till varför detta är en bra idé (även fördelar för samhället som helhet), och några förslag på hur du tror att det skulle kunna göras, om du har någon.
  • Skriv dina brev för ett mer professionellt utseende. Om du är blyg om att skriva till guvernören, försök att skriva till din stad chef eller borgmästare.
  • Delta i din lokala stad möten snart efter att du har skickat ditt brev, eller åtminstone försöka hitta ett svar på det tv.
 8. 8
  Gör det till en vana att återvinna saker. Bara för en dag av 365 är tillägnat återvinning betyder inte att det är den enda dagen för återvinning. Gör återvinning normen i ditt hushåll, och om du redan är väl vana, tänk på hur du kan veva upp lite mer och minska soporna, och öka återvinningsmaterial. Också tänka på hur du kan minska mängden engångsartiklar du sätta i ditt hem i första hand.
  • Köp duk försvårar att sortera burkar, flaskor etc. och få en vana av att föra din fulla försvårar till återvinningscentralen som behövs.
  • Ta påsar till snabbköpet istället för att acceptera plastpåsar. För bulk lagra inköp, ta med egna återanvändbara behållare (väl rengjorda).
  • Läs hur man ber en butik att sälja objekt i egna behållare för några fler idéer.

Tips

 • Om du väljer att erbjuda belöningar för återvinning, försöka hålla det med temat. Prova en miljömässig knapp, en kanvas, eller något miljövänliga och... återvinns!
 • Var stolt över vad du har gjort. Klappa dig själv på ryggen varje gång du lägger till något till dina papperskorgar.
 • Lyssna på Jack Johnsons låt "The 3 Rs". Det kommer att hjälpa dig till mer av en "återvinning anda".

Varningar

 • Se till att inte skär dig på glasburkar eller flaskor.
 • Tvätta händerna efter hantering av återvinningsmaterial och återvinningskärl.

Saker du behöver

 • Återvinning behållare
 • Tillgång till Internet
 • E-post eller brevskrivning objekt