Wki

Hur får man gratis grejer från rörliga försäljning

Här är ett sätt att få alla gratis grejer du kan hantera. Saker som du kan använda själv, eller sälja på eBay eller på loppmarknader. Du behöver köra runt och ta oönskade saker av andra händer, så att du får dra nytta av att hjälpa till.

Steg

Hur får man gratis grejer från rörliga försäljning. Sök ut "rörliga försäljning" i din lokaltidning.
Hur får man gratis grejer från rörliga försäljning. Sök ut "rörliga försäljning" i din lokaltidning.
 1. 1
  Sök ut "rörliga försäljning" i din lokaltidning.
 2. 2
  Besök försäljningen på helgen av händelsen.
 3. 3
  Ta del av de platser som har en massa saker att sälja.
 4. 4
  Lämna ett visitkort med dem som säger något i stil med "vi pick-up oönskade återanvändbara objekt - gratis!
 5. 5
  Skicka ut ett kort brev till de adresser som du samlat på nytt om att du kommer att ta bort oönskade återanvändbara objekt - helt gratis!
 6. 6
  Ställ in en tid för att plocka upp saker när folk ringer.
 7. 7
  Samla det omgående. Var artig och vara beredd att ge dina egna lådor / bära väskor etc. också vara noga med att inte skada mattor, väggar, golv etc. när du flyttar objekt ut.

Tips

 • Du kommer att förväntas ta allt, även skräp. Ta något du inte vill en välgörenhetsorganisation sparsamhet men aldrig förvänta sig att kunna välja och vraka vilka objekt du vill. Självklart, om det inte passar, har du en väg ut. Dessa människor har saker att göra och förbereder sig för en flytt. Om du erbjuder att göra dem en tjänst ska du göra det, inte halvvägs.
 • Kontrollera att du har skrivit ner adresser till platser som har massor av saker och skicka ut ett kort brev på söndag eller måndag senast. På så sätt kommer de att få det när de börjar känna trycket av att försöka lista ut hur de ska bli av med alla grejer som är kvar.
 • Om de har massor av bra grejer, stoppa tillbaka av vid lunchtid och erbjuda dem 15€ för lämnade allt. Var beredd att förhandla om och visa upp med en lastbil.
 • Om du kommer att vara picky skulle de nog hellre donera den till välgörenhet.
 • Var beredd att besöka dem snabbt. Du vill komma på det så fort som möjligt innan massor av bra grejer vandrar iväg.
 • Visa aldrig upp innan en loppmarknad och bang på dörren. Det är ett bra sätt att göra ett dåligt intryck eller få ont.
 • Var lyhörd! Vissa människor flyttar av olika skäl. Du vill inte antyda något är skräp och osäljbara och sedan inser att de flyttar sina föräldrar till ett vårdhem och du bara ringde sina värdefulla minnen "skräp".

Varningar

 • Du kommer att gå in på andra människors hem. Var försiktig om sin egendom.
 • Se till att de personer som du har arbetar med dig är pålitliga.