Wki

Hur man gör en läsning vrå i ditt rum

Läsning har alltid varit en viktig del av lärandet och ett roligt tidsfördriv. läsning skrymslen ger bekväma, lugna platser att retirera till och krypa upp med en god bok. De är inte bara för att läsa heller. En vrå är perfekt för att prata i telefon, teckning, och. Nästan allt du vill ha en lugn plats för att göra du kan göra i din egen läsning skrymsle.

Steg

Hur man gör en läsning vrå i ditt rum. Hitta en bra plats för din vrå, såsom ett hörn, alkov, låda eller ens en plats i ett.
Hur man gör en läsning vrå i ditt rum. Hitta en bra plats för din vrå, såsom ett hörn, alkov, låda eller ens en plats i ett.
 1. 1
  Hitta en bra plats för din vrå, såsom ett hörn, alkov, låda eller ens en plats i ett. Du kan finna det nödvändigt att ordna ditt sovrum möbler. Om du gör det kommer att öppna upp utrymmen som är bra potentiella skrymslen. Välj en plats som är så tyst som möjligt. Du vill inte ha en massa höga ljud, t.ex. en radio eller TV, för att störa ditt lugn liten tillflyktsort.
 2. 2
  Dra upp en stol. En bra stol är mycket viktigt. Bestäm vilken typ av stol du vill. Vill du en stor fluffig stol som sväljer upp dig? Vill du ha en stol som du kan krypa upp i? Föredrar du en massa kuddar på golvet eller en beanbag i stället? Eller gillar du att breda ut sig över en lång sits som bojar dig som om guppar på en salta havet?
 3. 3
  Få ett bord eller nattduksbord för din vrå. Detta kommer att hjälpa till att hålla det organiserat och ger dig en plats att ställa en kopp jello eller håll din bok när du är borta. Det är också bra att inkludera en liten hållare för pennor och ett litet anteckningsblock, för de stunder av inspiration som kan slå dig när du läser.
 4. 4
  Ljusare upp saker. En enkel lampa kommer att göra, så länge det är justerbar. Ett annat alternativ är att köpa en skrivbordslampa. Du vill inte ha något alltför ljust, men med ett ljus som är alltför svag kommer att göra det så mycket svårare att se trycket. För dagtid läsning, inget slår härliga dagsljus men om det är för ljust, dra över gardiner eller något annat hinder som kan förhindra att direkt solljus från strålande på din lektyr och skickar dig till en Snoozy dagdröm.
 5. 5
  Gör det bekvämt. Den viktigaste delen av en läsning skrymsle är komfort. Det måste vara något som tilltalar dig och uppmuntrar dig att krypa upp i det gång efter gång. Tänk på mjukhet och texturer som glädja dig. Omge dig med de saker som gör dig mest bekväm, såsom en plushy kast eller mjuka kuddar. Använd färger, mönster och strukturer som gör att du känner dig trygg och varm. Använd inte något som du inte gillar eller ger dig en oroande känsla.
 6. 6
  Seclude läsning skrymsle från andra delar av rummet om möjligt. Detta kan vara så enkelt som att sätta en låg byrå vinkelrätt mot en vägg för att ge intryck av splittring, eller det kan vara så komplicerat som att hänga gardiner runt skrymsle. Divisionen kommer att ge dig en känsla av delaktighet i hörn och hålla andra från att invadera din privata utrymme.
 7. 7
  Ha en liten storlek rum och du har ingen aning om var att sätta en sådan vrå, eller om du bara lägger ner så hopplös? Gör inte! Om du inte har mycket utrymme, experimentera med att flytta runt dina möbler. När du kommer in i världen av en bok brukar ni inte utrymmet. Ett litet hörn du kan krypa upp i är stor. Inget utrymme för en stol? Då kan du få en enorm kudde, eller ett gäng normalstora ettor!
 8. 8
  Anpassa och improvisera för att tillgodose ditt utrymme och dina behov. Ha kul med din fantasi för att skapa nya utseende, och kom ihåg, detta skrymsle allt om dig.
 9. 9
  Kontrollera att du har tid att läsa efter att ha gjort massor av hårt arbete och göra din läsning skrymsle. Nej, du behöver inte läsa hela tiden, men tro det eller ej, är läsning är bra för hälsan.

Tips

 • Använda färger som blått och grönt för kuddar att hålla en lugn och vilsam mood.Colors som brunt, rött och orange, rör upp romantiska tankar och får hjärtat att slå snabbare.
 • Häng en klatschig skylt på dörren eller på en krok i väggen säger (Sorry, jag är bokad!) Eller något annat. Detta kommer att låta folk veta att vara tyst och inte störa.
 • Bekväma stolar och Sängbord kan köpas mycket billigt från goodwill eller annan använda varor butik. Stora, överdimensionerade stolarna är mycket trevligt för att läsa ändamål. Du kan oftast köpa billiga överdimensionerade kuddar på samma möjliga platser.
 • Du kanske vill hålla ett par böcker eller anteckningsböcker med dig om du är på humör för att skriva eller läsa.
 • Om du kan läsa medan du lyssnar på musik, tänka på att köpa lite lugn musik från presentbutiker, som rinnande vatten eller ljud regnskog.
 • Använd din kreativa safter tänka ut roliga teman och grejer att lägga till!
 • Glöm inte att hålla några kakor med dig.
 • Tänk dig en hängande stol. Bifogat till regeln ovanför taket (med skruvar), kommer det att du kan krypa upp med minimalt utrymme. Kontrollera att du har tillräckligt med ljus.
 • Med hjälp av ett papper eller plast cup, kan du göra din egna brevpapper hållare. Använd detta för att snabbt skriva ner tankar och aktiviteterna. Du vet aldrig vad som kan slå dig när du läser en bok.
 • Ha en filt så att du kan krypa upp eller sprida ut på golvet.

Varningar

 • Gör inte din vrå nära TV eller ett område som utsätts för höga halter av gångtrafik - du kommer aldrig att få någon fred!