Wki

Hur konvertera ditt vardagsrum till en strand

Om du älskar sevärdheter och ljud av stranden, prova att föra in dem i ditt hem. Du kan inte sätta en hel strand in i ditt hus, men du kan säkert få förslag av den i ditt hem.

Steg

Hur konvertera ditt vardagsrum till en strand. Bestäm hur långt du vill gå.
Hur konvertera ditt vardagsrum till en strand. Bestäm hur långt du vill gå.
 1. 1
  Välj rätt rum. Om möjligt, kommer du vill välja en plats som redan har någon anknytning till utomhus, till exempel en stor altandörr. Ett solrum eller slutna veranda skulle vara en annan stor plats för din inomhus strand.
 2. 2
  Bestäm hur långt du vill gå. Vill du ha ett traditionellt vardagsrum med stranden dekorationer och färger eller vill du ha det hela att framkalla en strand?
  • Håll din budget i åtanke. Att ta in ett par uteplats stolar du redan äger och inrätta en bordsskiva fontän är en helt annorlunda sak än att knacka ner en del av en yttervägg för att installera ett solrum!
  • Tänk på vad färgerna stranden betyder för dig. Är en strand om de dämpade, naturliga toner av sand och surfa, eller vill du ha några ljusa, tropiska färger i mixen också?
 3. 3
  Titta på riktiga stränder, foto av stränder, och bilder av stranden och havet rum och hem för idéer. Vilka inslag skulle ni vilja att försöka återskapa?
 4. 4
  Låt ljuset i, speciellt dagsljus. Gör allt du kan med takfönster och fönster. Ljus och rymd är en stor del av varför många människor gillar stränder.
  • Tänd rummet försiktigt på natten. Ljus eller annan nedstämdhet belysning kommer att passa bra i detta tema. Självklart, om du använder rummet för att läsa eller andra aktiviteter på natten, tända dessa områden i enlighet med detta.
 5. 5
  Dra nytta av utomhusmöbler. Du hittar alla typer av möbler för utomhusbruk, poolen och stranden användning, så det finns ingen anledning att gå med gjuten plast sort. Det kan fortfarande vara billigare och mer hållbara än konventionella vardagsrum möbler. Istället gå för bekväma, casual bitar som passar ditt tema.
  • Glöm inte att detta fortfarande är ett vardagsrum. Plan för era platser att ha kuddar av något slag, även om de inte är väderbeständiga att stå upp till elementen.
  • Detta skulle vara en bra plats för ett par trä solstolar eller Adirondack stolar, eftersom träet inte behöver stå upp mot fukt och väder.
 6. 6
  Välj rätt växter. Många tropiska och tropiska utseende växter trivs inomhus och i indirekt ljus. Försök med en dieffenbachia eller annan stor anläggning som ett ankare och bygga ut därifrån.
 7. 7
  Använd naturmaterial. Prova en bambu gitter eller matta, grovt vävda textilier i en ö mönster, och en intressant bit drivved som en naturlig skulptur. Eller använd naturtrogna material, såsom tuff plantageägarna.
 8. 8
  Innehåller ett inslag av vatten. Vatten för med sig ljud, textur och fukt. Den exakta naturen är upp till dig och ditt utrymme, men överväga ett akvarium, en fontän, en vatten-funktionen, eller ens en liten inomhus.
 9. 9
  Plantera utrymmet utanför rummet. Gör vyn genom fönstren eller altandörren som tropiska och beach-liknande som din klimatet tillåter. Också välja färger och stilar för hårda ytor utomhus. Till exempel täcker en uteplats eller vägg med kakel i varma färger eller en tropisk motiv. Du kan också föredra att sätta din damm, vatten-funktionen, eller sandlåda utomhus.
 10. 10
  Överväg noga om att införa sand. Om du inte har ett riktigt separat rum med betonggolv, är riktig sand förmodligen inte en bra idé i ditt hus. Det kommer bara att bli spårade runt och slipa dina andra golv. Om du vill kan du få förslag på sand, i stället. Du kan köpa en bordsskiva Zen trädgård eller gör din egen i vilken storlek du vill. Du kan få eller göra en sand pendel, en bricka av sand med en lång, tung pendel hängande precis i ytan så att det drar mönster som det svänger. Du kan ha en burk eller terrarium med färgad sand och kanske snäckskal i den.
 11. 11
  Använd en åldrig, ridit utseende. En utsliten hink kan innehålla några av dessa växter. Ridit trä skulle gå fint. Detta skulle vara ett bra ställe att prova plågsamma färg eller tyg, om du inte kan hitta något som redan är lämpligt slitna.
 12. 12
  Tänk på din eldstad del av inredningen. Ofta vardagsrummen har redan eldstäder. De ger värme och lite ljus på svala nätter som är väl lämpade för en strand tema.
 13. 13
  Ta rummet tillsammans. Försöker du för en öppen, luftig känsla eller en mysig beach hut? Hur kommer trafiken gå genom rummet? Oavsett vad du gör för att göra rummet mer beach-liknande, gör det konsekvent, eller åtminstone konsekvent, hela rummet.

Tips

 • Glöm inte hur du verkligen leva i rummet. Brukar du titta på TV eller läsa det? Har familjen utspridda leksaker eller projekt? Är detta rum utanför sidan eller en viktig genomfartsled?
 • Låt i luften. Om det är trevligt ut, öppna upp dörrar och fönster och låta luften i.
 • Det finns massor av klibbig beach-tema saker. Det bästa sättet är att gå med naturliga material och hantverk när det är möjligt.
 • Massor av målningar och andra dekorationer har strand, nautiska och hamnen scener. Använd dem för att föreslå vattnet också.
 • När vardagsrummet är upptaget för en avkopplande tid, till exempel en tupplur, överväga att sätta på vissa stranden ljud. Det finns cd-skivor tillgängliga som har ljudet av vågorna, fåglar och människor.
 • Om du är ny till att hålla fisk eller akvarier, börja med sötvatten sorter. De får inte vara riktigt lika färgstark som sina saltvatten kusiner, men de är mycket lättare att ta hand om.
 • Om du ska använda snäckskal som en del av inredningen, använd riktiga. En eller två stora, äkta snäckskal (kanske rengöras och lackas) kommer att se mycket bättre än en massa gips (eller plast) snäcka-tema saker.
 • Stränder finns i alla olika stilar och nationaliteter. En strand betyder något olika beroende på om det är i Hawaii, i Kalifornien eller i Maine. För en extra nivå av teman och enhet, inkluderar ett geografiskt och kulturellt inslag. Grekland, Italien och Spanien har alla stränder, och de har alla starka stilistiska motiv som skulle kunna lägga till färg, stil och enighet till ett rum. Eller prova en Söderhavet, Asien eller Australien, eller afrikanskt tema, enligt din smak.

Varningar

 • Barn eller husdjur som tuggar på dieffenbachia kunde dö. Om detta är ett problem, välja en annan anläggning.
 • Se till att strukturen i ditt hem kan stå emot tyngden av allt vatten du ta i. Ett litet akvarium eller bordsskiva fontän är förmodligen inte ett problem, men större akvarier och inomhus dammar och vatten funktioner skulle kunna vara. Du kan behöva förstärka eller skala tillbaka dina planer.