Wki

Hur man gör en sidledes rum

Skapa detta rum i ditt hem kommer att göra dig avundas alla dina vänner! Om du inte har ett rum inne för detta projekt, kan du rensa ut garaget och ägna ett avsnitt där, eller bygga ett skjul på baksidan av huset. Det är en fantastisk plats att umgås med vänner och ha fest. Du kommer förmodligen att vara den enda som har ett rum uppbyggt som här-men inte för länge när ordet blir! Det är inte svårt att göra, så samla några vänner för att hjälpa och komma igång!

Steg

Hur man gör en sidledes rum. Måla ett fönster på golvet, bara för skojs skull.
Hur man gör en sidledes rum. Måla ett fönster på golvet, bara för skojs skull.
 1. 1
  Rensa ut ett rum.
 2. 2
  Måla ett rum vitt, inklusive golvet.
 3. 3
  Måla ett fönster på golvet, bara för skojs skull. Låt färgen torka över natten. Du kan använda eltejp för att göra fönsterkarmen och barer.
 4. 4
  Ta in en soffa, spika upp en matta på väggen, och häng ett soffbord över det. Du kan använda mono-filament tråden från järnaffär. För en extra effekt, placera några föremål på soffbordet, t.ex. en mugg, en fjärrkontroll, några tidningar, eller en tidning, eller kanske en video som är ansluten till ett spelsystem.
 5. 5
  Lägg en vägg affisch och en strömbrytare på taket.
 6. 6
  Sätt tillbaka gardinstång och please upp draperier för att få dem att hänga sidled.
 7. 7
  Spika en papperskorg högt upp i ett hörn av rummet, och ordna lite skräp runt den. "Lean" en kvast mot taket med hjälp av mono-filament tråden.
 8. 8
  Lägg en bokhylla bredvid din soffa. Fyll den med böcker.
 9. 9
  Lägg till ett slutet bord och hänga en lampa på den.
 10. 10
  Häng en taklampa och dess sladd så att det "hänger" i sidled ut ur den motsatta väggen i mitten av rummet.
 11. 11
  Fäst en stol högt på väggen (av metall L-fästen). Detta steg kommer plötsligt lägga en hel helt ny nivå av svindel. Stående i rummet kommer att börja känna sig som flytande overhead.
 12. 12
  Ta en bra bild av rummet. Visa det för dina vänner, och uppmana dem att komma besöka ditt nybyggda rum!

Tips

 • Var noga med att väggarna du väljer som din nya tak och golv inte har fönster. Om detta är oundvikligt, välj taket vara utan fönster och sätta en matta över fönstren på golvet.
 • Medan tiden är starkt beroende av antalet människor som hjälper dig ut, bör detta projekt tar ungefär två dagar att genomföra-en dag för målning, och en dag för att ordna allt annat.

Varningar

 • Det är bäst att vara säker än ledsen. Se till att du säkert fästa alla möbler på väggar eller tak! Detta bör göras genom att spika i en träregel, inte bara den torra väggen. Om du känner att en möbel inte hänger från väggarna eller taket på ett säkert sätt, inte hålla det upp!
 • Se till att dina väggar är tillräckligt stabil för att klara vikten av vad du hänger. Många väggar i heta områden är mycket tunna och är endast några färg på en tunn planka.

Saker du behöver

 • Ett extra rum
 • Spare möbler (gamla eller utslitna är bra)
 • Lätta lampor
 • Monofilament tråd
 • Spik, stift eller starkt lim (för en mer permanent sidled rum)
 • Tyg för att göra falska golv gardiner
 • Vänner att hjälpa dig