Wki

Hur att imponera på kvinnor med din lägenhet

En kvinna av naturen kommer att vara nyfiken på var du bor och vilka aktiviteter / hobbys du är intresserad Kvinnor tenderar att vara detalj orienterad och mycket observant så imponera på henne med en ren och intressant lägenhet eller rum. Anstränga och det kommer att belöna dig på många olika sätt genom att förbättra på dina relationer med alla kvinnor i ditt liv.

Steg

Hur att imponera på kvinnor med din lägenhet. Börja med att djupt rengöra varje rum.
Hur att imponera på kvinnor med din lägenhet. Börja med att djupt rengöra varje rum.
 1. 1
  Börja med att djupt rengöra varje rum. Vad betyder det? Ta dig tid att ta bort allt skräp och kasta bort, rensa bort möbler och damm, tömma sängen av lakan och tvätta dem, gör sängen och ändra Handdukar, skrubba handfat, dusch och toalett. Tvätta golv och vakuum. Torka väggarna och räknare med varmt vatten och tvål. Windex speglarna. Kasta den smutsiga tvätten i en korg i garderoben. Dust bokhyllor. Den största stänga för många kvinnor är filth. Rummet ska se ut och lukta fräsch. Kasta röran.
 2. 2
  Vara uppmärksamma på varje funky dofter städa ur kylskåpet. Gör det obefläckade. Kasta ut någon sak som luktar illa. Om du har husdjur-riktigt rent efter dem och ta bort alla sällskapsdjur hår.
 3. 3
  Skriv ner fem intressen / hobbies / passioner som tilltalar dig på en bit papper. Några exempel är friluftsliv, sport, cyklar, böcker, båtar, konst, skidåkning, film, resor, vin, foto, musik, bilar, matlagning och natur.
 4. 4
  Köp några bokhyllor och fylla dem med böcker om dessa olika intressen. Du behöver inte spendera en förmögenhet, gå till ett antikvariat eller bibliotek försäljning. Böcker är en inblick i vem du är och ett stort samtalsämne.
 5. 5
  Lägg din CD och samlingar DVD till bokhyllor men sålla bort alla porr. Inkludera någon romantisk musik och filmer.
 6. 6
  Investera i några ljus, men inte mer än göra det och se till att de har tefat under dem.
 7. 7
  Häng några bilder-svartvita foton som är snyggt inramade är klassiska. Försök att undvika att luta dem på väggarna-faktiskt hänga dem. Bli av nakna kvinnor affischer-dess klibbig. Häng en affisch eller konst som speglar dina intressen. Billig konst kan hittas på lokala konstutställningar.
 8. 8
  Inse att målet i inredning är att uttrycka vem du är, men undvik de "ett tema" rum. De kan vara corny. Försök också att klippa ner den överdrivna samlingar. Om du har 5000 serietidningar-plocka några och ruta upp resten. Försök att visa olika intressen.
 9. 9
  Reflektera din växande sinne och fritidsintressen. Om du alltid velat åka till Italien eller åka skidor på Alperna. Få böcker om Italien eller affischer av Alperna för att påminna dig att hålla drömmen vid liv. Det är väldigt romantiskt att se en mans framtidsplaner.
 10. 10
  Undvik att lämna sexuella objekt runt. Hon vet att du gillar sex, så du behöver inte bevisa för henne att du är en stud. Det gör att du ser ut som en idiot och alltför ivriga. Kasta bort alla ex-flickväns bilder eller objekt.
 11. 11
  Kasta Råttis handdukar och investera i några bra bomull och kära. Alltid ha toalettpapper och Kleenex till hands.
 12. 12
  Lager som rent kylskåp med vatten, diet coke och vin inte bara öl. Ha lite färsk frukt och bröd på räknaren. Investera i en kaffebryggare och kaffebönor kvarn. Har mjölk och socker i kylskåp för kaffe.
 13. 13
  Förstå att din lägenhet är en återspegling av vem du är som person. Låt inte din dag bli uttråkad eftersom du har något intressant att titta på eller prata om. Också hålla din plats uppdaterade, inte behålla gamla tidskrifter och tidningar-köpa nya och saker förändras runt från tid till annan.

Tips

 • I köket-ha servetter och ren glasögon för både dricka och vin. Om hon vill ha en öl-häll det i ett glas.
 • I badrummet-hålla reservdelar tandborstar och ny tandkräm. Har både schampo och balsam i duschen.
 • Försök att få henne att känna sig så bekväm som möjligt. Erbjud henne en drink och ta sin kappa.
 • Om du har en öppen spis-hålla den ren och klar att använda.

Varningar

 • Håll inte en kvinnas dräkt för "gäster". Det kommer att göra henne känna att hon är en av många.
 • Rengör inte eller sopa framför henne när hon anländer. Fokusera din uppmärksamhet på henne. Om hon verkar angelägen om att lämna än att ta henne till middag eller en film.
 • När hon anländer, erbjuda sig att ta hennes päls och hänga upp den. Få henne en drink och tala om för henne att göra sig hemmastadd.
 • Sänk din telefonsvarare volym och stänga av mobiltelefonen om möjligt. Förvara inte kontrollera din telefon eller dator. Det är oförskämt.
 • De flesta kvinnor undviker unflattering belysning. Försök att placera mjukare belysning i sovrum och vardagsrum.
 • Inte spränga henne inte med musik när hon kommer-bort sätter.

Saker du behöver

 • Ajax, Windex, Lysol, svampar, trasor damm och varmvatten. Toalett renare och ett vakuum. En kvast och mopp.
 • Papperskorg
 • En bekväm soffa och fint soffbord
 • Tre eller fyra lampor
 • böcker, konst och foton
 • bokhyllor
 • en dubbelsäng med en bra madrass, lakan, täcke, handdukar och mjuka kuddar
 • kaffebönor och en kaffekvarn
 • dricksglas, muggar, en korkskruv och vinglas
 • Blandade drycker