Wki

Hur man gör en gravitation bong i 10 minuter

Detta är ett lätt att följa DIY guide för att göra en gravitation bong som kan användas för att röka tobak eller någon annan brandfarlig laglig substans. Denna artikel är för nybörjare som avancerade användare, och kan enkelt göras från vanliga hushållsartiklar. Detta skall användas för juridiska ändamål. Jag är inte ansvarig för eventuella åtgärder du utför med nämnda gravitation bong.

Steg

Hur man gör en gravitation bong i 10 minuter. Här är en översikt över de verktyg / poster du kommer att använda för att göra allvar bong (tillfällighet, för en skriftlig lista, kolla "saker du behöver").
Hur man gör en gravitation bong i 10 minuter. Här är en översikt över de verktyg / poster du kommer att använda för att göra allvar bong (tillfällighet, för en skriftlig lista, kolla "saker du behöver").
 1. 1
  Här är en översikt över de verktyg / poster du kommer att använda för att göra allvar bong (tillfällighet, för en skriftlig lista, kolla "saker du behöver").
 2. 2
  Börja med att skruva av locket från Gatorade flaskan och använder din Hålverktyget att punktera locket.
 3. 3
  Använd en kniv eller en sax för att vidga hålet för att tillgodose dina rökning preferenser (din lillfingret är en bra guide).
 4. 4
  Riv av en bit aluminiumfolie i en kvadrat (eller cirkel om du vill) lämnar gott om extra folie för att arbeta med.
 5. 5
  Använd ditt finger för att forma skålen runt, försiktigt så att inte riva folien. Observera också att om skålen är inte djupt nog, kommer det att falla ut ur locket lätt. Och naturligtvis, kan skålen vara ej bredare än hålet i locket.
 6. 6
  Vik folien skål i hålet och se till att det stannar där. Även för utseende du kan stänga locket (med skål i det) upp och ner, och plattas ut folien genom att gnugga den på en plan yta (dvs. tabell).
 7. 7
  Ställ locket / skålen på bordet, och använd Hålverktyget att peta hål i aluminiumfolie. Du måste vara mycket försiktig i det här steget för om hålen är för stora, kommer din tobak / örter falla igenom skålen. Såvitt hur många hål, det beror på hur stor din skål är, men om kommer 25 verk. Alltför många hål kommer att bryta din skål, men med alltför få hål din skål inte låter tillräckligt med rök i flaskan.
 8. 8
  Lägga det åt sidan, och hitta din Gatorade / 2 liters flaska. Med hjälp av en kniv eller sax, börjar att klippa av botten av flaskan och se till att lämna så mycket utrymme möjligt för röken att fylla flaskan.
 9. 9
  Skär av toppen på en större container, eller helt enkelt använda en hink eller fylld diskho.
 10. 10
  Fyll behållaren med vatten.
 11. 11
  Fyll skålen full av dina favorit juridiska rökning material.
 12. 12
  Placera flaskan i vattnet och skruva på locket. Om du skruvar på locket innan du sätter flaskan i vattnet, kommer din tobak flyga ut.
 13. 13
  Få din tändare klar och lysa upp din tobak medan långsamt dra upp på flaskan.
 14. 14
  När flaskan är fylld med rök, skruva av locket, satte munnen på flaskan, och pressa ner tvingar all röken i lungorna.

Tips

 • Gatorade flaskor fungerar bättre eftersom de är tjockare och mer robust än en vanlig 2 liters flaska. Dessutom är locket bredare så att du kan göra en större skål, och det är lättare att arbeta med.
 • Eller så kan du använda någon flaskstorlek pop men istället för att klippa hela botten av flaskan bara klippa de 5 "fötter" från botten av flaskan för att upprätthålla den strukturella integriteten av contaner som kraften från vattnet försöker komprimera den.
 • Om du hittar dig själv bränna fingret på steg 13, peta ett litet hål i Gatorade flaska för dig att suga röken in i flaskan. På så sätt behöver du inte att sakta dra flaskan uppåt. (Se bara till att du peta hål tillräckligt hög så att inget vatten kommer igenom det. Gör också att du täcker hålet med fingret när du har fyllt flaskan med rök och är redo att trycka ner på flaskan och ta en hit.)
 • Alternativt, istället för att använda aluminiumfolie, kan du använda ett uttag som är liten nog att passa där locket är, men tillräckligt stor för att inte falla igenom. Om ditt uttag är för liten att du kan göra ett hål i locket och montera den i. Det fungerar lika bra.

Varningar

 • Drick inte bong vatten
 • Tobak kan orsaka lungcancer - rök ansvarsfullt
 • Du kan använda vilken socket storlek du vill, så länge du sätter en skärm i botten. De större uttag passar bara på kapsyler till flaskor såsom Gatorade eller Powerade.
 • Tändare får heta efter användning

Saker du behöver

 • Gatorade flaska (2 liter eller gallon flaskor fungerar bra också)
 • Hink eller något som håller vatten (en stoppad diskbänken kommer även arbeta)
 • Kniv eller sax
 • Hålverktyget (penna, tandpetare, etc.)
 • Aluminiumfolie (eller sockeln)
 • Vatten
 • Lättare, tändstickor, eller lödkolv
 • Tobak eller örter