Wki

Hur man gör en bong

Bong, även känd som vattenledningar, tillåter dig att andas in en stor mängd koncentrerad rök. Detta kommer att hjälpa dig att spara mängden röka produkt du använder samt rensa ut många cancerframkallande ämnen som tjära från din rök. Den stora kammaren i en bong låter röken svalna. Den resulterande röken är renare, mjukare och svalare än andra populära röka metoder inklusive cigaretter, pipor och förångare.

Steg

Hur man gör en bong. Hitta någon typ av flaska eller burk (en 2-liters flaska eller 16 oz flaska fungerar bra).
Hur man gör en bong. Hitta någon typ av flaska eller burk (en 2-liters flaska eller 16 oz flaska fungerar bra).
 1. 1
  Hitta någon typ av flaska eller burk (en 2-liters flaska eller 16 oz flaska fungerar bra)
 2. 2
  Punch eller hetta upp ett gem med en tändare och skär ut en 1/8 tum (3 mm) till 1/4 inch (6 mm) hål eller ca 2 inches (5 cm) från botten. Detta hål är där röken kommer in i bong från din skål och skaft (den snävare hålet är runt stammen, den mindre tejp eller tätningsmedel du behöver. Detta tar finess!).
 3. 3
  Placera ett rör i hålet i botten som du har gjort. Detta skulle kunna vara ett metallrör, urholkad en ut pennrör, eller en stam köpt på en butik eller på nätet. Kontrollera att det är med en positiv vinkel, annars dina örter blir våt.
 4. 4
  Kontrollera att det är lufttät! Om det inte är helt tät än din rök kommer att gå ut ur hålen där det inte är tänkt att! För att åtgärda detta använder antingen gummi (fungerar bäst) eller tejp. För att testa att det är lufttät, lägga handen riktigt nära tätningen, och blås genom munstycket. Om du känner luft kommer ut, det är inte lufttät. Du kan använda en gummigenomföring för att göra det mer lufttätt (se tips)
 5. 5
  Fäst en skål till änden av röret. Om du kan, plocka upp en billig glasskål från din lokala rök butik, kommer de brukar köra omkring 5 dollar. Du kan också rulla en cigarett med rullande papper och bifoga det till slutet av röret. Aluminiumfolie kan användas men det är inte rekommenderat. Vänligen kontrollera att din skål materialet är säkert för inhalation före användning.
 6. 6
  Fyll bong med vatten tills röret inuti flaskan är helt under vatten med minst en tum. Du kan fylla den med mer, men det kommer att bli mindre rök i kammaren när du röker. Se till att du inte lägger för mycket vatten, om du gör det kommer att dränka din ört!
 7. 7
  Sätt en carb eller "clearing hål" halvvägs ner flaskan eller lägre, se bara till att det inte är så låg att du kommer att spilla när du röker. Hålet som visas i bilden är i en löjligt hög plats och skulle inte låta röken blandas med den luft som släpps in Detta gör att syre in i kammaren.
 8. 8
  Fyll skålen med din favorit rökning produkt, täcker ditt clearing hål upp med ett finger, tända den fyllda skålen, medan sugande på lätt.
 9. 9
  "Milk" kammaren, så låt gå för clearing hålet och suga in hårt. Utandas.
 10. 10
  Färdigt.

Tips

 • För att göra det downstem och hålet tätare, använd gummigenomföringarna. De kan hittas på en lokal järnaffär. Se till downstem passar i genomföringen ordentligt innan de köper.
 • Använd inte aluminium / aluminiumfolie för skålen, det är farligt och dåligt för din hälsa.
 • Anpassa din bong! Sätt klistermärken på den och ge den ett namn!
 • Detta kan göras med alla typer av plastflaskor, från 500 ml. till 2L. och mer. Prova alla de flaskor som du kan, ger varje ny sensation.
 • Om möjligt, använd en metall eller glas downstem. De är säkrare eftersom plast downstems kan frigöra toxiner, speciellt med en metall skål eftersom metall leder värme.
 • Du kan också göra en pull stam-system, där man kan ta bort downstem och låt luftflödet genom. Denna metod kräver inte ett separat hål som ska borras.
 • När du väl fått kläm på det, kan du prova olika konfigurationer av bongar. Prova flera kammare, som en kylkammare fylld med is för en smidig träff.
 • Kom ihåg att göra hål smidig så att du inte förlorar någon press. Det kan vara tufft, men med övning, bör det vara enkelt. Om hålen är trasslat bara använda en limpistol för att täcka dem hål med. Det är bättre än att använda tejp.
 • Istället för vatten, kan du använda fruktsaft eller körsbär cola eller något.

Varningar

 • Att göra detta ser anti-estetiska. Din lokala rök butik säljer antagligen trevligt glas bongar för överkomliga priser. När du köper bongar, hänvisa till dem som "vattenledningar" eftersom termen "bong" är förknippad med ogräs.
 • Använd inte PVC, koppar, aluminium, eller plast i de delar som utsätts för värme. Röker inte använder aluminiumfolie eller lägga varmt lim nära skålen, eftersom det är giftigt och cancerframkallande.
 • Om du smälta alla av plast och andas det, inte bara är det extremt dåligt för dig, det smakar hemskt och du kommer troligtvis hostar dina tarmar upp.
 • Använd en bong endast i avskildhet i ditt hem. Även om du bara röker tobak eller andra lagliga produkter, kan brottsbekämpande myndigheter försöker att trakassera dig. Om du måste röka utomhus, överväga en liten bong som kan gömmas undan i ett handskfack eller snabbt kastas i en papperskorg vid behov.
 • Kontrollera lokala lagar för att se om din favorit rökning produkt är olagligt.

Saker du behöver

 • Din favorit rökning produkt
 • Tom plastflaska
 • Ett rör
 • Något som kan användas som en skål
 • Något som ska användas som tätningsmedel
 • Vatten
 • Ljusare / Matcher