Wki

Hur man ger ett löfte ring

Ett löfte ring är en symbol för engagemang och ses ofta som en pre-förlovningsring. Dock kan den ges av många olika skäl - som en symbol för kyskhet, lojalitet, monogami, vänskap, eller ens ett löfte till sig själv att hålla ren och nykter. Om du vill köpa ett löfte ring till din betydande andra att beteckna ditt engagemang, är det viktigt att klargöra vad, exakt, är du lovar.

Steg

Hur man ger ett löfte ring. Välj ett löfte ring som kommer att berätta för din partner att du vill vara engagerad.
Hur man ger ett löfte ring. Välj ett löfte ring som kommer att berätta för din partner att du vill vara engagerad.

Välj en ring

 1. 1
  Välj ett löfte ring som kommer att berätta för din partner att du vill vara engagerad. Promise ringar varierar i stilar och priser. De mest populära ringarna inkluderar en liten diamant eller hjärtformade stenen. Vissa människor väljer också en månadssten.
  • Du och din betydande andra kanske vill plocka ut löftet ring tillsammans på en lokal smycken butik. Om du vill att ringen att vara en överraskning, måste du nonchalant reda på rätt ringstorlek.
 2. 2
  Arbeta med juvelerare för att göra din egen skapelse. De flesta guldsmeder är villiga att anpassa en ring för dig genom att utforma en specifik stil och lägga till specialeffekter element, såsom gravyr.

Ge ett löfte ring

 1. 1
  Gör ett spel av det genom att skapa en skattjakt. Ha en ledtråd leder till nästa, och så vidare.
 2. 2
  Slip smycken boxas in din betydande andra fordon eller lägga den i under kudden för en överraskning.
 3. 3
  Ge ett löfte ring som en gåva till hennes födelsedag, årsdagen av din första dag, Alla hjärtans dag, jul eller andra speciella tillfällen.
 4. 4
  Ge löfte ring på din favorit restaurang eller kanske den plats där du hade din första dag.
 5. 5
  Planera en speciell dag med aktiviteter som du skulle få, till exempel gå på en cykeltur eller en vandring. Sedan avsluta dagen med en picknick där du kan presentera ringen.

Presentera ringen

 1. 1
  Vara ledig när man ger ett löfte ring. Detta är inte ett bröllop förslag. Du behöver inte gå ner på ett knä eller skriva "Love Me" på himlen.
 2. 2
  Berätta för din partner varför du fick löftet ringen och göra ett löfte att vara trogen och engagerad i relationen. Använd ord som "jag älskar dig", eller "Jag kommer att vara här för dig alltid." Också säga att du skulle vilja gifta sig med en dag, om så är fallet.
 3. 3
  Placera löfte ring på varje finger. De flesta människor bär den på vänster hand på långfingret eller ringfingret på höger hand. Du vill inte att det ska förväxlas med en förlovningsring så håll dig borta från ringfingret på vänster hand.

Tips

 • löfte ringar är perfekt om du är för ung för att gifta sig.
 • Promise ringar kan verka som en förlegad idé, särskilt om du har varit tillsammans i ett antal år eller lever med betydande andra. Om du inte är redo att vara engagerad, överväga att köpa ett speciellt smycke istället för en ring, som örhängen eller ett halsband, som kan ha samma speciella betydelse som ett löfte ring.