Wki

Hur man flyttar ut snabbt

Så säger du skilde, vräkt, utkastad av din älskare, eller bättre du hittat en fantastisk ny plats att bo eller arbeta. I alla fall här är vad jag har lärt mig efter att ha att röra sig 10 år i livet och ett hem utformning verksamhet ur ett 2 sovrum i bara en och en halv vecka.

Steg

Hur man flyttar ut snabbt. Gör allt du kan för att hålla sig lugna och inte panik.
Hur man flyttar ut snabbt. Gör allt du kan för att hålla sig lugna och inte panik.
 1. 1
  Gör allt du kan för att hålla sig lugna och inte panik. Detta kan tyckas fluff för att känna dig bättre, men det är absolut nödvändigt, måste du skaffa dig i rörelse framåt endast sinnestillstånd och stanna där.
 2. 2
  Lägga undan dina nödvändigheter för vad du behöver för de närmaste dagarna eller veckorna. Kom ihåg att du vill missfoster och bara börja springa runt kasta saker i lådor och ge upp resten. Du läser denna sak som jag behöver du ett system och ett sätt att få allt du har på ett säkert och snabbt. Du kommer att slösa tid i panik-läge så hålla ger dig rätt att göra detta metodiskt. I dina nödvändigheter vara säker på att ha en kniv maträtt gaffel och stekpanna, tillsammans med dina arbetskläder.
 3. 3
  Gruppera dina grejer. Var du än har det största beståndet av något att säga de flesta av dina böcker är i vardagsrummet, det är där du börjar att stapla varje bok du har. Möjliga grupper kan vara glas, hem tillbehör och artefakter, samlingar, väggar innehåller foton, konst och speglar, kläder, underkläder, smycken, skor, sängkläder, linne, dukar, papper, kontorsmaterial, kontorsutrustning, sport grejer, kök glas, krukor och kokkärl. Inte sub-kategorisera dessa grupper naturligtvis kan du stapla efter rum eller vad bara inte stanna upp och försöka alphabetize eller färgkoordinat orsak som rör sig bakåt. Få allt flyttat in i större grupper först. Poängen här är att verkligen se framsteg så att du är säker på att du framgångsrikt kan slutföra flytten.
 4. 4
  Så nu har du fått alla dina glas sitter i matsalen och konst kantar golvet i hallen stor. Nu behöver du lådor och sånt. Du behöver inte tigga på Craigslist eller gå bakom varje livsmedelsbutik. Jag kan inte säga namnen utan bara tänka på dina områden största nationella rabatt KLÄDAVDELNING butikskedja men de får leveranser varje dag och har separata soptunnor för papp, bubbelplast, skumplast och plast som är borta från butikerna själva papperskorgen. Försök att få så många rutor av samma storlek som möjligt. Ja du behöver lådor från små, medelstora till stora men få många av varje storlek så att du kan stapla dem väl. För madrass påsar som kan täcka soffor också allt på områden största möbelaffär tidigt på dagen, och de kommer att berätta den bästa tiden att komma. Du kan få högar av fria news-ad papper från poster livsmedelsbutik.
 5. 5
  Samla 2 stora rullar av genomskinlig tejp, tjocka markörer och saxar per rum.
 6. 6
  Nu till sub-kategorisera tänka på en max 3 sätt du vill dela varje grupp. till exempel dina kläder kan vara vinter, sommar och övergångsbestämmelser, eller toppar, byxor och kjolar eller arbete, casual, och båda. Dina kontorsmaterial kan vara pennor, papper och avdelare. Glas kan vara tydlig, keramik och porslin. Tänk på hur du lever och inte gå mer än 3 kategorier om du inte har något område eller projekt som inte kan stoppas eller hindras av det faktum att du har en nödsituation flytta, och sätta detta med dina nödvändigheter ovan. Om du kan få någon av dina grupper packat undan utan sub-kategorisera stor.
 7. 7
  Börja med att packa.