Wki

Hur man flyttar till en ny lägenhet

Att flytta kan vara ett roligt och spännande äventyr. Men det kan också vara massor av arbete - för att inte tala mycket stressande. Här är några förslag som kan göra din övergång lite enklare.

Steg

Hur man flyttar till en ny lägenhet. Innan du ens besluta om en lägenhet, gå igenom allt du äger.
Hur man flyttar till en ny lägenhet. Innan du ens besluta om en lägenhet, gå igenom allt du äger.
 1. 1
  Innan du ens besluta om en lägenhet, gå igenom allt du äger. Vill du verkligen att läsa den boken igen? Behöver du att många jubileums-muggar? Bli av med allt du egentligen inte vill. Det kommer att spara tid, pengar och besvär för att flytta det, och din nya plats kommer att ha en stilren look.
 2. 2
  Få lådor från livsmedelsbutiker (eller andra butiker) snarare än att köpa dem. Inte bortse från värdet av stora plast soppåsar - bara vara noga med att inte kasta ut dem!
 3. 3
  Välj lådor i storlekar som är lätt för en person att bära, ifall du hittar dig själv att flytta det mesta av det på egen hand.
 4. 4
  Starta flyttprocessen så fort du kan hitta tid att. De mer oväsentliga poster du kan packa så tidigt som möjligt, desto mindre kommer du oroa dig när det blir ner till tråden.
 5. 5
  Se till att du lindar ömtåliga föremål (rätter, krimskrams, bilder, et cetera) i gamla tidningar, handdukar, lakan, även kläder.
 6. 6
  Om du har en massa böcker, packa några i många lådor, snarare än allt i ett fåtal.
 7. 7
  Märk dina lådor som du pack -. Kök, vardagsrum, badrum, etc gör också en lista över innehållet i varje ruta, för att göra det lättare att hitta vissa saker vid uppackning. Detta kommer att spara massor av tid och sorg när du kommer till din nya plats (och etikett ömtålig som sådan så din flyttfirma vet att vara försiktiga - de kommer förhoppningsvis att). Färg-kodning kan vara en bra idé också. Bara få färgade klistermärken, och smetar en röd på rutan för kök, blått för sovrum, grönt vardagsrum, etc.
 8. 8
  När du har säkert packat alla dina tillhörigheter... nu står inför beslutet att anställa movers, och ta reda på vilka dina riktiga vänner är eller är en riktig vän (och spara $ $ $) och göra så mycket av det på egen hand som du kan! (Om du har råd, hyra en ansedd, försäkrade rörliga service listas med BBB för tunga grejer och transportera allt) (* spara $ genom att göra din egen packning!)
 9. 9
  Lycka till, och få flytta.

Tips

 • MYCKET VIKTIGT säkerhetsfråga: kör genom din potentiella nya plats på natten, speciellt på helgerna, för att se om stämningen är lämplig för din livsstil. (Är det alltför bullriga? För mycket trafik? Alltför tyst?)
 • Rengör din gamla plats som bra eller bättre än när du flyttade in - du kommer sannolikt att få en fin och välbehövlig insättning i gengäld för era ansträngningar, för att inte nämna en bra framtida referens.
 • Håll ett antal rullar med tejp, påsar skräp, och markörer runt.
 • När du letar efter en ny lägenhet, se till att titta på lägenheten och inte en modell. Detta gör att du kan peka ut frågor till chefen som bör åtgärdas innan din inflyttning.
 • Se den sista hyresgästen i din nya plats inte fortfarande har nycklarna till din dörr.
 • Se till att du belöna bra vänner med pizza och / eller drycker för sina insatser.
 • se till att du har gett din tidigare apt. mgr. erforderlig information om din förväntade drag - men först efter att du har hittat din nya plats
 • Tipsa dina movers följaktligen - de arbetar hårt. (Se bara till att alla skadade komponenter redovisas och returneras utan kostnad för dig.)
 • Om du har möjlighet att träffa någon som bor i din potentiella nya bostad, fråga dem vad de tycker, men kom ihåg det är bara deras åsikt.
 • Få dina verktyg kopplas till ditt äldre hem och ansluten till ditt nya hem - Gas, el, vatten, internet, kabel, telefon. Tänk på att hålla reda på alla insättningar du betalar så att du kan se till att de får ersättning vid ditt nästa drag.
 • Uppdatera dina adressuppgifter med relevanta institutioner - Mobil, försäkring, lån, ekonomiska (kreditkort, banker), regeringen (USPS adressändring, Bil registrering, körkort), Arbetsgivare
 • Om du inte är säker på var att flytta, be vänner, arbetskamrater, lokala fastighetsförmedlare, och naturligtvis din lokala söndag papper.
 • Din nya hyresvärd / chef kommer att låta dig veta vad nytta alternativ är tillgängliga för dig.
 • Alltid vara medveten om alla aspekter av din nya chef-hyresgäst kontrakt, och vet dina rättigheter - och inte missbruka dem!

Varningar

 • Medan alla golv är misstänkt, bottenvåningen lägenheter och nivåer källare är de enklaste mål för inbrottstjuvar.
 • Moving företag regleras av Federal Motor Carriers Safety Administration ( http://www.fmcsa.dot.gov ) och enligt lag är skyldiga att förse dig med en broschyr om dina rättigheter och skyldigheter när du flyttar. Se till att få en från din mover.