Wki

Hur man bygger falska sten med cement

Istället för att köpa eller samla riktiga stenar, kan du göra din egen med cement. Här finns två metoder för att blanda och bygga konstgjorda klippor för landskapsarkitektur och design.

Steg

Hur man bygger falska sten med cement. Köp en påse redo att blanda cement och en hink.
Hur man bygger falska sten med cement. Köp en påse redo att blanda cement och en hink.

Metod 1

 1. 1
  Köp en påse redo att blanda cement och en hink.
 2. 2
  Blanda innehållet i påsen i hinken med vatten.
 3. 3
  Släta den tills den är nästan rund, men ändå ser ut som en sten.
 4. 4
  Tvätta händerna omedelbart och låt cementen torka över natten.

Metod 2

 1. 1
  Följ ovanstående metod och lägga stegen nedan för att bygga mer realistiska utseende konstgjorda stenar.
 2. 2
  Använd specialiserade verktyg, material och skicklighet (uppnås genom praktik).
 3. 3
  Bygg ett formulär. Använd stenar du har i din trädgård. Rengör berget först, sedan placera den där du kan arbeta med det. Använda entreprenörer skum tätningsmedel, rock rock med ett tjockt skikt. Låt torka och bänd försiktigt skummet mögel från klipporna. Du kan också använda samma metod men placera stenen i en låda. Placera stenen i rutan, spraya interiör med skum tätningsmedel och låt det torka, sedan riva lådan bort från skummet. Gå inte galen på skummet.
 4. 4
  Blanda din cement och häll det i formen. Men för att hålla den från att fastna, kanske du vill använda matlagning spray innan du häller cementen. En annan bra metod är att gnugga rock med vaselin.
 5. 5
  Blanda betongen per riktningar så det är tjock men hållbar. Du kan lägga till färg till betongen vid denna punkt genom att blanda färger som kan köpas på Home Depot och Lowes. Du kan också använda den röda smuts från din gård för att blanda in i cement för färg, det fungerar, men du måste titta på att du inte lägger för mycket - precis tillräckligt för att ge det lite färg.
 6. 6
  Skulptera betongen. Om du använder en form, kanske du inte kan skulptera "rock." Men om du tar berget ur formen innan det är helt torrt, kan du skrapa ändå att skulptera formen lite.
 7. 7
  Texture betongen. Innan hälla cement i formen, kan du lägga löv, små platta stenar och andra grejor från runt gården för att ge den "rock" karaktär. Hälla flata stenar eller stenplatta stenar typ kan också åstadkommas och sätta i krossat glas eller andra intressanta föremål innan pour. Sen när du slår ut, kommer den vackra saker vara på topp.
 8. 8
  Färdigt.

Tips

 • Om du planerar att hålla dessa klippor under en lång tid, få lite sprut sealer eller lack, och ge den ett par lager.
 • Kontakta din lokala butik hårdvara leveransvillkor för att bestämma verktyg och material som behövs. Förklara ditt projekt (basic vs avancerad) och ställa frågor.
 • Att göra mycket naturtrogna stenar först göra en sten med tak tätningsmedel (Make-Fake-Rocks-Med-Tak-tätningsmedel) sedan använda gips för att göra en gjutform. sedan när det fastställs använder cement för att fylla det mögel detta gör en slitstark men realistisk falska sten
 • Du kan också gräva hål i marken för dina formar om du har utrymme.