Wki

Hur kontanter besparingar obligationer i en nödsituation

Du kan köpa Europa Statliga besparingar obligationer för halva priset av sitt nominella värde. Även om du kan ta dina besparingar obligationer som helst för att få räntan hittills, måste du hålla obligationerna till förfall för dem att vara värda sitt fulla värde eller mer.

Besparingar obligationer verkar säkra eftersom de aldrig kommer att gå ner i nominellt värde, men du kan förlora pengar på besparingar obligationer, som dollarn förlorar värde via inflation. Ändå är de ofta ses som långsiktiga besparingar eller regnig dag pengar i händelse av en nödsituation, delvis eftersom de är lätta att kontanter i.

Steg

Hur kontanter besparingar obligationer i en nödsituation. Kontrollera värdet på dina bindningar.
Hur kontanter besparingar obligationer i en nödsituation. Kontrollera värdet på dina bindningar.
 1. 1
  Kontrollera värdet på dina bindningar. Du kan göra detta med hjälp av kalkylatorn på amerikanska finansdepartementets hemsida, TreasuryDirect.gov. Använd följande metod för att kontrollera:
  • Har dina obligationer praktiskt när du går till webbplatsen.
  • Välj serie och valör på ditt sparande obligation från de utsedda drop-down menyer.
  • Ange utgivningsdatum för obligationen i rätt fält och klicka på "Beräkna".
  • Följande sida kommer att visa dig det aktuella värdet på obligationen. Ändra datumet fältet för att se vad samma obligation skulle vara värt om du inkasserades det vid ett senare tillfälle.
 2. 2
  Kontanter i besparingar obligationer som redan har mognat före alla andra.
  • Förfallna obligationer har nått sitt högsta värde och inte längre tjäna ränta. Den tid det tar för en obligation att nå mognad bygger på obligationerna "serien, men de flesta obligationer har en period bas löptid på 20 år.
  • Serie EE obligationer, från 1980 och 1990, har en förlängd löptid på 10 år efter den 20-åriga bas. Dessa besparingar obligationer löper med ränta för totalt 30 år, och så har potential att vara värt mer än deras nominella värde.
 3. 3
  Jämför uppgifterna i resten av dina besparingar obligationer om du inte har tillräckligt mognat obligationer och du måste sälja obligationer som inte har mognat.
  • Börja med den äldsta band först, i de flesta fall den tidigaste besparingar obligationen kommer närmast förfallodagen, om inte dina obligationer från flera serier.
  • Kontrollera räntorna varje obligation tjänar-det var graden av den fastställda räntan vid den tidpunkt du köpt obligationen. Det enklaste sättet att ta reda på priset är att använda kalkylatorn på amerikanska finansdepartementets hemsida.
 4. 4
  Bestäm hur många obligationer måste du sälja för att täcka dina. Överväga att sälja lite mer än du tror du behöver för att täcka oförutsedda utgifter.
 5. 5
  Ring din bank eller kredit unionen och fråga om de kontanta besparingar obligationer. I de flesta fall, de erbjuder tjänsten endast för kontoinnehavare.
 6. 6
  Maila besparingar obligationer till den federala regeringen om du inte kan hitta en bank för att lösa dem lokalt.
  • Det amerikanska finansdepartementet hemsida har information och instruktioner på utskick de frälsande obligationer till regeringen för inlösen. Det finns flera Treasury Retail Securities kontor, och den du ska kontakta beror på var du bor.
  • Skaffa en PD F 5179-1 blankett från statskassan. Fyll i formuläret och få din signatur bestyrkt av en notarius publicus. De flesta banker erbjuder notarie tjänster för medlemmar. Om inte, kolla din lokala katalog för notarie republikerna i ditt område.
  • Maila formuläret, tillsammans med de obligationer som du vill sälja, till regeringen via certifierade post så att du har spårning tjänster och mottagningsbevis.
  • Finansministeriet kommer att skicka dig en check för att värdet på de obligationer du sålt.
 7. 7
  Sälj dina obligationer online på finansdepartementets hemsida om de kvalificerar. Du får konvertera vissa obligationer papper till elektronisk form och sälja dem på nätet, utan att behöva post i fysiska kopior. Kolla hemsidan för att se om din obligationer uppfyller kraven.

Tips

 • Finansministeriet beräknar räntor på obligationer var sjätte månad. Om möjligt, tidpunkt för försäljningen av obligationen till strax efter en av dessa perioder. Att sälja obligationen i förtid kan kosta dig upp till sex månader av förlorat intresse.

Varningar

 • Du är skyldig federal skatt på den ränta du tjänat från de besparingar obligationer det år du säljer dem. Undvik om möjligt att sälja alltför många obligationer under samma år om att göra så skjuter du in en högre skatteklass.

Saker du behöver

 • Besparingar obligationer
 • Tillgång till Internet