Wki

Hur kontaktar kända kändisar

Vill du kontakta din favorit filmstjärna eller sångaren att låta honom eller henne veta hur mycket du gillar sitt arbete? Eller kanske du försöker komma in autograf samlande?

Möte eller kontakta en känd person kan vara svårt på grund av deras upptagna scheman och deras starka begär att ha integritet. Men med lite arbete och lite ljus forskning, är det möjligt. Här är Google att kontakta kända kändisar.

Steg

Hur kontaktar kända kändisar. Hitta dem på en sociala medier nätverk eller på en legitim webbplats.
Hur kontaktar kända kändisar. Hitta dem på en sociala medier nätverk eller på en legitim webbplats.

Online

 1. 1
  Hitta dem på en sociala medier nätverk eller på en legitim webbplats. Att hitta något av följande är ett viktigt första steg att kontakta kändisar. Se till att webbplatsen besöks av den faktiska kändis, inte deras ombud, publicist eller en imitatör. Följande ligger i ordning "mest benägna att kontakta" till "minst benägna att kontakta kändis."
  • Twitter: Leta efter "tweets" som läggs av kändis. Dessa tweets bör riktas tillbaka på människor som "tweetat @" kändis, som har faktiska bilder av kändisar som är tagna i verkliga livet (inte en studio eller "officiella" bilder portfölj), eller "tweets" som skrivs om dagligen upplevelser av kändis. Dessa är alla bra tecken på att du kan "tweet @" kändis faktiskt att kontakta dem.
  • Deras "officiella" hemsida: Kändisar nästan alltid ha "Officiella webbplatser" som de marknadsför. Detta innebär att du har en chans att kunna kontakta dem via denna metod. Även om det inte är att föredra, eftersom vanligtvis dessa "förvaltas" av publicister eller agenter, kan detta vara ett sätt att kontakta dem. Sök på webbsidan för riktiga svar på beundrarbrev. Om du inte kan hitta dem, gå vidare.
  • Facebook: Mest Facebook konton "förvaltas" av någon annan då kändis. Återigen, är du ute efter inlägg eller bilder som verkar vara från kändis själva. Om endast "professionella" bilder och inlägg finns, kommer detta inte att vara det bästa sättet att kontakta dem. Chansen är att detta kommer att vara fallet.
 2. 2
  Skriv ett meddelande till dem. Huruvida meddelandet tweeting på dem, ett privat meddelande till sin inkorg, ett mail eller ett inlägg, kommer du vill spendera tid att skriva något originellt och innerligt eller roligt, vilket gör det mer sannolikt att få uppmärksamhet. Hitta en balans mellan att vara alltför lång och för kort, vilka båda sannolikt få förbises.
 3. 3
  Vänta på svar. Beroende på kändis, kan de få tiotals till tusentals meddelanden per dag. Detta innebär att de kommer att behöva tid för att flytta genom och hitta din.

Genom e-post

 1. 1
  Hitta en adress. Ibland adresser för fan mail finns på den "officiella hemsidor" av kändisar. Om så inte är fallet, kan du hitta denna information genom att googla "Fan Mail + [kändis namn]."
 2. 2
  Skriv ett brev. Du kommer att vilja spendera tid att skriva något originellt och innerligt och roligt, vilket gör det mer sannolikt att få uppmärksamhet.
  • Inkludera något att autograf. Bifoga en bild av kändis eller en cover av en tidning kändis var för dem att underteckna och skicka tillbaka.
  • Inkludera ett frankerat returkuvert med din adress / information. Kontrollera att det här kuvertet har tillräckligt frimärken att returnera ett brev plus allt du ingår för autographing.
 3. 3
  Skicka brevet. Skicka den så snart som möjligt för att få ett svar snart.
 4. 4
  Vänta på svar. Beroende på kändis, kan de få tiotals till tusentals meddelanden per dag. Detta innebär att de kommer att behöva tid för att flytta genom och hitta din.

Tips

 • Om du har läslig handskrift, handwrite ditt brev till en personlig touch. Det visar att du lägger lite möda på det, och du inte använder ett standardbrev.
 • Ibland har vad som kallas en "byrå" - en del av tiden kan göra alla svar beundrarbrev stället ha kändis gör det. Liksom låtsas vara kändis besvara alla brev. Ha det i åtanke.
 • Ge inte generiska komplimanger. Nämn saker som en viss film stjärnan dök upp i en specifik karaktär han eller hon lekte, din favoritlåt av stjärnan, eller en stor pjäs som de gjorde i en baseballmatch. Du kommer att verka som ett riktigt fan.
 • Titta på URL (adress) på sidan. Om det är inte bara kändisar, agentur eller studio namn (ej JohnnyDeppPersonalWebsite.com, till exempel) är det nog egentligen inte deras webbplats.
 • Be inte om mer än en eller två autografer åt gången eller skicka mer än två bilder. Detta kommer att visa den kändis som du är en samlare och inte, kanske, en riktig fläkt.
 • Säg inte att du samlar autografer eller att du är en samlare. Kändisar är generellt lyckligare att ge autografer till fans än till samlare.
 • Skriv "Forwarding begärda tjänsten" under destination eller avsändaradressen och postkontoret förhoppningsvis kommer att vidarebefordra dina brev till kändisar nuvarande adress.
 • Kändisar ändrar ofta sina byråer. De adresser som du hittar på Internet eller i böcker, kan vara out-of-date i några månader.
 • Var uppmärksam på var du sänder nätet bokstäver. Många människor posta brev till kändisar på slumpmässiga webbplatser. De bekräftar inte den platsen tillhör celeb eller deras ombud.
 • Artigt begära ett personligt meddelande. Detta kommer att betyda mer för dig i det långa loppet och kan också hjälpa dig att undvika att få en autograf som har undertecknats av auto-pennan snarare än av personen. Undergången är att personliga autografer sänka värdet på bilden.
 • Ditt brev kommer förmodligen att ses av en massa människor, så säg inte något alltför personligt eller pinsamt. Personuppgifter avskräcka anställda från att passera ditt brev på. Säg inte dem du älskar dem eller om du vill gifta sig eller ha "kul" med dem.
 • Om du vill vara unik när du skickar ett brev på posten, dekorera den! Fundera på det, om du var dem, skulle vilken bokstav du först öppna.. slätten vita eller den med klistermärken på den och coola dekorationer på det?
 • Varnas att online-meddelanden är inte troligt att få igenom till en celeb. Tänk hur lätt det är att skriva på nätet, så tänk på hur många människor som förmodligen gör det, och hur mycket tid någon skulle behöva spendera för att svara på allt.

Varningar

 • Skriva "Forwarding begärda tjänsten" på kuvertet kan leda till att du drabbas av extra avgifter från postkontoret.
 • Betala inte för kontakt med en kändis. Det finns många online-tjänster som hävdar att de kan sätta dig i kontakt med kändisar om du betalar en avgift. Dessa bedrägerier.
 • Ring inte, ständigt tjata, eller förfölja en kändis. Om du inte får ett svar efter en eller två bokstäver, sluta. Upprepade eller oförskämd önskemål är irriterande åtminstone och kan utgöra trakasserier eller förföljelse i allvarligare fall.