Wki

Hur du möblera ditt rum utan att köpa nya saker

Någonsin undrat hur du kan ge ditt rum ett helt nytt utseende utan att stänka ut en ny tapet, möbler och tillbehör? Denna artikel kommer att berätta hur du ger ditt rum en makeover, bara genom att använda de saker du redan har.

Steg

Hur du möblera ditt rum utan att köpa nya saker. Tänk hur du ska ändra ditt rum.
Hur du möblera ditt rum utan att köpa nya saker. Tänk hur du ska ändra ditt rum.
 1. 1
  Städa upp! Se till att ditt rum är röran gratis! Inte bara skjuta allting utom synhåll, tar sig tid att plocka upp allt från golvet, städa era garderober, skrivbord och skåp och avsluta genom dammsög och polera ditt rum.
 2. 2
  Ha en tydlig ut! Medan du städa ditt rum, sortera igenom alla dina kläder, spel, böcker, cd-skivor etc. Allt som inte passar dig, eller din har inte slitna eller används på ett tag, bli av med det! Om det är något som fortfarande är i gott skick, såsom bra kläder och böcker, inte bara bin dem. Istället donera dem till välgörenhet butik, eller ha en loppmarknad eller ställa en mini-stall för din familj, släktingar. etc.
 3. 3
  Tänk hur du ska ändra ditt rum. Nu när du har rensat ut och städar ditt rum ordentligt, kan du börja tänka på hur du ska ändra utseendet på ditt rum. Ska du möblera om, kanske lägga till några affischer eller bilder på väggarna etc. Du bestämmer.
 4. 4
  Gör det unikt till dig! Ditt sovrum är ditt eget utrymme, som du kan inreda hur du vill. Se till att saker i din affischer rum t.ex. CD-skivor, böcker, färgteman, etc. verkligen speglar dig och vad som gör dig lycklig.
 5. 5
  Gör en "mood board". Ett bra sätt att dekorera en tom vägg billigt och enkelt är att göra något som kallas en "mood board". En moodboard är en samling av saker som gör dig glad, alla nålas på en stor kork anslagstavla, som sedan kan hängas på väggen. För att göra en av dessa är mycket enkel. Bara samla ihop saker som speglar dig, såsom foton, gamla konsertbiljetter, CD-omslag, citat från låtar, böcker, TV-program och filmer, och tidskrifturklipp eller bilder från dina favoritfilmer och TV. Ordna alla dessa i ett kollage på din bräda, sätter varje säkert på plats. Oroa dig inte om det börjar bli lite rörigt, desto mer rörigt och fyllde det är, desto bättre ser det ut.
 6. 6
  Tänk på att små detaljer kan göra stor skillnad. Små handen till ditt rum, gör en stor skillnad för hur man ser på det, och hur glad och avslappnad du känner dig när du är i det. Bara visa några fina bilder på dig och vänner eller familj i dekorativa fotoramar kan utlösa gamla minnen, och göra dig happy.It är dessa små detaljer, som verkligen avsluta ditt rum.
 7. 7
  Även när du gjort kan du lägga glödande stjärnor på taket som natten kommer du känna att du är under stjärnorna.
 8. 8
  Du kan även dra lite grejer på väggarna från dina föräldrars tillstånd om du är barn.

Tips

 • Och försök att inte fastna på dina väggar. Det kanske blir svart och allt rörigt.
 • Nu när du har gjort ditt rum ser trevligt, behålla det så! Låt det inte bli rörigt och regelbundet dammsugare och polera runt ditt rum.
 • Se till att du hålla ditt rum ser trevligt och sätta allt tillbaka där du hittar det.
 • Ha regelbundna tydliga outs av dina grejer, så att dina skåp och hyllor inte blir för rörigt.
 • Klistra inte saker på din vägg med tejp, som affischer eller bilder, eftersom det tenderar att ta över en del av färgen eller tapeten off! Chef för lim-tack!
 • Tidy dina lådor ut varje månad eller vecka.