Wki

Hur du gör din boho rummet look eller bohemiska

Redesign ditt rum för att göra det har en Boho / Bohemian look!

Att ha en sann bohemiska sovrum, är det inte om någon berätta hur man gör ditt rum, men du skapa konst, genom att göra vad du vill till ditt rum som du tycker ser bra ut, och att ha ett rum som uttrycker din personlighet. Men om din personlighet är inte Bohemian, t.ex. om du är väldigt snyggt och inte gillar att ha slumpmässiga saker, än att ditt rum inte kan se väldigt boho! Så följer du dessa steg för att antingen uttrycka din boho-ness eller använda dessa steg för att göra ditt boho room look även om du inte...

Steg

Hur du gör din boho rummet look eller bohemiska. Börja leta efter några fina boho-snygga saker.
Hur du gör din boho rummet look eller bohemiska. Börja leta efter några fina boho-snygga saker.
 1. 1
  Börja leta efter några fina boho-snygga saker:
   • Gamla, vintage möbler är mycket bohemisk, kan du få detta från second hand-butiker.
   • Intressant, härligt, vintage kläder och smycken.
   • Olika typer av mönstrat material som du vill, kan du få det från någonstans, speciellt tyg butiker!
   • Speglar kan se riktigt bra, speciellt stora med fina ramar.
   • Rökelse och rökelse innehavare är mycket boho, speciellt intressanta sådana.
 2. 2
  Du bör också börja samla / köpa andra slumpmässiga vackra, intressanta saker bara för att du gillar utseendet på dem. Du kan samla saker som vaser, tekannor, krukor, dockor, väskor, affischer, bilder, tavelramar, stoppare dröm och allt annat som du ser att du gillar! Du kan få dessa saker från platser som OP-butiker, andra kläder hand-butiker, begagnade bokhandlar och många andra ställen.
 3. 3
  När du har några av de boho saker som anges ovan, kan du börja sätta runt ditt rum!
 4. 4
  Du kan ta bort möbler i ditt rum som ser alltför modern om du vill, men moderna möbler blandat med vintage-andra saker kan fortfarande se boho. Så viktigast att ta bort alla möbler som du inte gillar, eller känner att du inte vill ha längre, och ersätta det med antingen en riktigt vanlig möbel, eller någonting vintage, eller bara något du gillar!
 5. 5
  Du kan placera din spegel där du vill, men en bra idé är att placera det framför en kista av utnyttjanden eller tabellen så att du kan skapa en sorts dressing-tabell.
 6. 6
  På tabellen dressing du kan sätta vaser, tekannor och andra krukor på det, och på dem kan du sätta örhängen, armband eller andra saker du kan tänka på.
 7. 7
  Något som ser bra ut hänger halsband över hörn speglas, kan du också göra detta med pärlor, knutna snören, skosnören, coola stråkar och andra långa trådiga-saker.
 8. 8
  Du kan täcka bordet med massor av smink, även om du inte använder den, bara ge det ser bra ut!
 9. 9
  Du kan också skriva saker på din spegel eller rita saker på det med smink, och hålla saker på den med blå-tack.
 10. 10
  Stickning massor av slumpmässiga vackra saker runt spegeln ser riktigt bra, och stänk glitter, rosetter, paljetter ser cool ibland.
 11. 11
  Att skapa intressanta gardiner kan du få några bitar av intressant material, som kan kollidera färger och mönster om du vill. Sy ihop dem så att de är av en rektangulär / kvadratisk form (beroende på formen på ditt fönster), och sy sedan en av kanterna på så att du kan sätta ett snöre eller elastisk genom att skapa gardiner.
 12. 12
  Få en kork styrelse, och fästa en bit av material på det. Lägg sedan vad du vill på den! Pin bilder av vänner och familj, men ut lite bilder du gillar i tidningar, stift pärlor och / eller sträng på den, skriva på det! Saker som inspirerar dig, eller ser riktigt coolt.