Wki

Att montera en säng sänggavel

Är du frustrerad av det irriterande sänggavel som bara inte kommer verkar passa på din säng. Har inte rädd! Denna artikel kommer att lära dig hur man passar en sänggavel på någon säng.

Steg

Att montera en säng sänggavel. Se vad sänggavel du har.
Att montera en säng sänggavel. Se vad sänggavel du har.
 1. 1
  Se vad sänggavel du har. De flesta sänggavlar kommer med största sänggavel panelen, två ben (beroende på bredden) och två skruvar per ben. Benen är fästa med en skruv och vikas in för att möjliggöra enklare transport och mindre låda packning.
  • När den öppnas, kommer gaveln benen vika ner och det andra benet fästskruven kan införas (medföljer) på båda benen.
 2. 2
  Förbered divan bas:
  • Förbereda divan basen är en rättfram nog om du redan har haft en sänggavel monteras och ersätter den med en ny hålen blir redan synlig och sänggaveln fästskruvar som medföljde insatt sängen.
  • Om dess en ny säng så kommer det mer än sannolikt har några små klistermärken över hålen för skruvarna sänggaveln (stora plast utjämnade skruvar ca 2 ½ inches 6.5cm lång). Pierce genom dekal att hitta hål i vilket sänggaveln skruven fäster. Det är lättare att använda ett spetsigt föremål. Var carful att inte skada materialet runt skruvhålet för mycket.
 3. 3
  Skruva åt skruvarna sänggaveln i hålen i divanen basen slutet där du har just pusslas, se till att inte fastna i materialet.
 4. 4
  På vissa fabrikat av säng divaner, finns det två hål per headboard ben per sida och för 6 ft så många som fyra rader med två hål som gör 8 totalt. Detta är på grund av vikten av de långa 6ft sänggavlar i trä.
 5. 5
  Nu är du redo att passa din nya sänggavel till din säng. Skjut gaveln benen på skruvarna som finns på divan bas, för tunga sänggavlar i trä är det lättare att ha två personer i det här skedet.
 6. 6
  När du har gaveln benen gled på skruvarna sänggaveln, kan du kväva skruvarna så att gaveln sitter på plats och inte släppa.
 7. 7
  Med madrassen på sängen, justera sänggavel att vara precis på den övre kanten av madrassen. Stå vid slutet av sängen och kolla att det är nivån. Justera därefter, och sedan dra åt skruvarna sänggaveln.
 8. 8
  Stå tillbaka och se skillnaden det nya sänggavel gör att ditt sovrum!

Tips

 • På stora sänggavlar få hjälp att lyfta på skruvar säng fastställande.

Saker du behöver

 • Flat skruvmejsel
 • Star blade skruvmejsel
 • Sharp redskapet