Wki

Hur du gör ditt sovrum ser mysigt

Detta är en steg-för-steg guide som hjälper dig att göra ditt sovrum känns och ser varm och mysig.

Steg

Hur du gör ditt sovrum ser mysigt. Lägg en skön säng med lakan som matchar din färg.
Hur du gör ditt sovrum ser mysigt. Lägg en skön säng med lakan som matchar din färg.
 1. 1
  Måla ditt rum. Köp lite färg till rummet, till exempel: en djupröd, choklad, krämer eller en beige färg. I grund och botten, de mörka färgerna brukar ge alla rum en mysig känsla. Och här mörkt behöver inte betyda tråkigt.
 2. 2
  Ändra möbler. Investera i några beanbags, soffa och andra möbler för att ge det en mysig och inbjudande känsla. Eller om du känner för det, dekorera ett litet hörn i ditt rum och fyll den med rena kuddar och filtar.
 3. 3
  Lägg en skön säng med lakan som matchar din färg. Dina lakan kan vara fast vitt, vilket kommer att göra rummet lite mer luftigt. Använd kuddar på eget ansvar! Alltför många kuddar kan göra rummet verkar rörigt eller barnsligt - inte mysig.
 4. 4
  Fyll den med personlighet, som i saker du gillar och är personligt för dig. Detta kommer att göra ditt rum verkar vänligare och mer välkomnande. Det kan vara din favoritbok, målningar, foton av familjen och friends.Posters är lysande att spridas på dina väggar, men ger rummet en mer funky utseende, som inte kan visas välkomnande.
 5. 5
  Accessorize rummet. Lägg in förnödenheter såsom gardiner och lagring (osmanerna är lysande-de ger lagringsutrymme för slumpmässiga artiklar, kan användas som sittplatser, och har en hemtrevlig känsla).
 6. 6
  Investera i några bra belysning. Detta gör underverk för ditt rum... speciellt om den är liten. Du kan hänga upp några fina istapp lampor, för att ge ditt rum en gnistra. En spegel, upplyst eller inte, gör ett rum att verka större.

Tips

 • Tänk på hur du vill att ditt rum för att slå ut först.
 • Var försiktig om du vill köpa ljusa neonfärger som de inte kommer att göra det kännas mysigt
 • Köp bara djupa färgnyanser för att ge det den varma känslan.
 • Blanda texturer för att göra ditt rum verkar mer intressant.
 • Se till att du håller ditt rum snyggt, vill du inte att det är en enda röra!
 • Tänk på att djupa färger gör rummet ser mindre. Om ditt rum är litet, välja en varm beige (en havremjöl färg skulle fungera fint) med djupa röda accenter.

Varningar

 • Täck alla ytor innan du målar.

Saker du behöver

 • Måla
 • Room accenter