Wki

Hur du berätta för din flickvän att du vill gifta dig med henne

Har ni gått ut med en tjej så länge som du tror att det kan vara dags att gifta sig med henne? Vet du hur man berättar henne eller rätt tillfälle att berätta för henne?

Steg

Hur du berätta för din flickvän att du vill gifta dig med henne. Se till att du vet att du henne med hela ditt hjärta, annars saker och ting inte kan fungera väl i det långa loppet. Om du inte är säker på att du älskar henne så kanske du inte ska titta på det här.
Hur du berätta för din flickvän att du vill gifta dig med henne. Se till att du vet att du henne med hela ditt hjärta, annars saker och ting inte kan fungera väl i det långa loppet. Om du inte är säker på att du älskar henne så kanske du inte ska titta på det här.
 1. 1
  Se till att du vet att du henne med hela ditt hjärta, annars saker och ting inte kan fungera väl i det långa loppet. Om du inte är säker på att du älskar henne så kanske du inte ska titta på det här.
 2. 2
  Ta reda på om hon känner på samma sätt. Du vill inte bråttom, om det är för tidigt.
 3. 3
  Hitta idéer om ringar som hon kanske gillar. Du måste ha en ring att föreslå.
 4. 4
  Köp ringen, men bara till att det är ett rimligt pris, inte för mycket och inte för lite.
 5. 5
  Ta ut henne offentligt. En fin restaurang är verkligen trevligt och mycket romantisk.
 6. 6
  Se till att du ser bra ut. Det är svårt för en tjej att säga "nej" när allt är romantiskt.
 7. 7
  Slutligen, i slutet av den romantiska kvällen, gå ner på ett knä och säger, "(namnet på flickan) kommer du gifta dig med mig?"
 8. 8
  Om och när hon säger "ja", satte förlovningsring på fingret och få upp och henne om du vill.

Tips

 • Frågar henne föräldrar är alltid en bra idé eftersom de kommer att bli dina svärföräldrar någon dag om du menar allvar med att gifta sig deras dotter. Även pappor älskar när de får frågan, eftersom det visar dem att du respekterar dem. Du bör dock båda vara vuxna, och en del kvinnor tror att du respektlöshet dem om du frågar sina föräldrar före dem så du bör veta vad som är fallet.
 • Var snäll mot henne. Hon kommer inte gilla det om du skriker hela tiden.
 • Gör henne att känna sig speciell, berätta för henne hur vacker hon ser ut och hur speciell hon får dig att känna, Kvinnor älskar att bli uppskattad.
 • Viktigast vet flickan du är på väg att föreslå. Bara för att filmerna säger ett förslag är något som en ring i livsmedel betyder inte flickan av dina drömmar kommer att känna på samma sätt. Gör något som kommer att betyda något för er två.
 • Få henne en diamant. De flesta tjejer älskar diamanter (diamanter är en flickas bästa vän), eller ta reda på vad hon skulle föredra eftersom vissa tjejer inte gillar diamanter. Din flickvän kommer att tycka att det är väldigt sött att du skulle ta vad hon tycker beaktas.
 • Om föräldrarna säger "nej" och sedan ta reda på varför. Kanske du kunde ändra.
 • Om din potentiella fästman far inte talar samma språk som din det är dåligt mojo att få din flickvän översätta för dig. I detta fall skulle det vara bäst att försöka att lära sig språket.
 • Offentliga tillkännagivanden kan vara trevligt, men om hon vänder du ner det kan leda till besvär.
 • Du kan sätta ringen i en muffin eller något söt sånt. Tjejer älskar när de föreslår sådär. Det är inte bara söt och romantisk, men visar hur mycket du bryr dig! Men var försiktig, tycker vissa flickor inte glasyr över sina smycken, så kanske inne i en fortune cookie eller något av detta slag.

Varningar

 • Var inte rädd för avstötning och vara beredd på båda svaren. Hon kan säga "nej", men om hon verkligen älskar dig hon kommer att säga "ja."
 • Var försiktig med sina föräldrar. Om de inte gillar dig, då det skulle vara svårt för dem att släppa sina barn att låta henne gifta sig med dig.

Saker du behöver

 • Pengar till ringen
 • Den perfekta ringen
 • Kärlek i ditt hjärta för din flickvän