Wki

Hur att falla tillbaka kär i din man

Alla vet den bästa delen av en långsiktig relation är smekmånaden perioden. Efter att du har tillbringat år i äktenskap med din partner, är det lätt att falla in i rutinmässiga mönster och att glömma den spänning av kärlek som band ni två initialt. Här är några steg du kan vidta för att falla tillbaka i kärlek med din make.

Steg

Hur att falla tillbaka kär i din man. Prova följande enkla tekniker och se om du märker några förändringar i din mans beteende.
Hur att falla tillbaka kär i din man. Prova följande enkla tekniker och se om du märker några förändringar i din mans beteende.
 1. 1
  Prova följande enkla tekniker och se om du märker några förändringar i din mans beteende. Dessa är skrivna ur en kvinnas perspektiv.
 2. 2
  Var försiktig. Till en man, symboliserar en kvinna mildhet, vänlighet, ömhet och kärlek. Var försiktig med honom, till barnen, till tjänare och ditt eget jag. Ta inte saker för hårt eller vårda hårt känsla för någon.
 3. 3
  Var snäll mot sin familj och människor omkring honom. Precis som vi kvinnor älskar våra familjer, män göra också. I själva verket är ännu mer fästa vid sina familjer eftersom de känner sin familj, sina föräldrar, yngre syskon är deras ansvar. Så, alltid och alltid vara snäll mot sin familj och sina vänner.
 4. 4
  Vara en stöttepelare för honom. Erica Jong skrev i sin bok "Fear of Flying" - varje kvinna älskar en fascist. Vi beundrar alla styrka och kraft. Och män är inte annorlunda. Även de gillar och beundrar kvinnor som sammanfattar styrka - moraliska, sociala och fysiska också. Detta betyder inte att vi måste vara en body builder eller en person som kan släppa loss missbruk ord som en rimmad dikt. Men vi bör vara stark nog att stödja honom när han behöver det. I tider av nöd, bör vi kunna köra familjen, för att ge ett stabilt stöd till barn och viktigast för att stå upp för honom offentligt.
 5. 5
  Få honom att känna sig älskad och ville. Vem vill inte bli älskad och uppskattad?
 6. 6
  Vara en inspiration. Män håller alltid respekt för kvinnor som inspirerar dem på något sätt.
 7. 7
  Var lojal. Vi kvinnor behöver lojalitet från våra män, men det gör män. I själva verket kvinnor kan förlåta en handling av illojalitet men män kan helt enkelt inte. Så, när behov uppstår att vi ska göra våra män inser hur trogen och lojal vi har varit för dem.
 8. 8
  Var hans förtrogna. Detta är det viktigaste av allt. Om du planerar att göra din man går handlöst för dig då först och främst bli hans confider. Män är inte bra på att uttrycka sina känslor. Också de känner uttryck för kärlek eller sorg är en svaghet, och det är det sista de vill visa. Så, de ser alltid till en vän eller en partner som förstår dem utan att låta dem känna sig svag genom att uttrycka. Bli din mans bästa confider. Han borde kunna diskutera sina svagheter, sina misslyckanden och hans oförmåga med precis samma lätthet som han diskuterar hans framgång och prestationer.