Wki

Hur att döda loppor i ett hem

Loppor är små, smidiga insekter som lever av blod från andra djur, oftast dina lurviga och ofarlig katt eller hund. Loppor kan vara ett verkligt problem när de invaderar ett hushåll och dess invånare. Här är en översikt av de olika sätten att utrota loppor i både ditt hus och på dina husdjur.

Steg

Hur att döda loppor i ett hem. Använd botaniska damm blandat med borat syra.
Hur att döda loppor i ett hem. Använd botaniska damm blandat med borat syra.

Del 1: behandla ditt hem för loppor

 1. 1
  Använd botaniska damm blandat med borat syra. Det enklaste sättet att döda loppor är när de är som mest sårbara - i ägg och larver utvecklingsstadier. En vuxen loppa lever bara ungefär en vecka utan blod från sin värd, medan en loppa larv kan leva flera månader, så det är viktigt att angripa larverna först. Denna blandning kommer att bidra till att förhindra en full blom av loppor.
  • Botaniska damm är kanske den äldsta naturliga insektsmedel. Borater mineraler som används i stor utsträckning som träskyddsmedel, tvättmedel och insektsmedel, i egenskap av magen gifter till loppor.
  • Den botaniska damm och borat blandningen är mycket säker. Omsorg, dock bör man inte andas i den botaniska damm och borat blandning. Använd en mask vid tillämpningen dammet blandningen i hemmet
  • Damma mattan, möbler, sängen, hund kattens säng. Det är bäst att göra det när du lämnar ditt hus för ett bra tag, säger 24 timmar. Låt blandningen nöja sig med en dag. När du kommer tillbaka, dammsuga mattan, möbler, och tvätta bladen på både sängar.
 2. 2
  Fyll grunda skålar med vatten med diskmedel. Vattnet och diskmedel blandningen är som en giftig pool för loppor. När de hoppar in i blandningen, dör de.
  • Placera vatten och tvättmedel blandningen i en mycket grund skål, tillräckligt låg för att marken så att lopporna oavsiktligt hoppa in i den. En gammal frisbee gör jobbet ganska bra.
  • Lägg blandningen bredvid en lågt hängande ljuskälla, företrädesvis en nattlampa. De loppor lockas till ljuset. Närmar ljuset, kommer många av dem att falla in i blandningen, dör i processen.
 3. 3
  Använd ceder marker i drabbade områden. Cedar chips finns i din lokala sällskapsdjur eller hem förbättring butik. Loppor hatar lukten av ceder och kommer att göra nästan vad som helst för att undvika det.
  • Se till att ditt husdjur är inte allergisk mot ceder. Många hundar kan vara allergiska mot ceder. Så medan shooing loppor borta är en bra sak, gör din hund olycklig uppenbarligen inte.
  • Placera ceder marker i hörnen av rummen, i hundens penna eller säng, och under möbler. Håll ceder marker nära tröskeln som dörrar och fönster för att hålla loppor från att komma in
  • Placera ceder marker i en bomullsduk under din kudde och, om möjligt, i dina sängkläder. Detta garanterar att din säng är sjukdomsfria. Plus, kommer det att göra din säng luktar trevligt och fräscht.
 4. 4
  Sprid salt över ytan på din matta. Salt är ett torkmedel, vilket betyder att den SAPS fukten från saker och torkar ut dem. När ett salt kristall fäster sig till en loppa, kommer det att orsaka skav-och skrapsår på loppan, huvudsakligen blödning loppan till döds som det går.
  • Använd mycket finkornigt salt för detta. Ju finare desto bättre, du vill att det ska vara tillräckligt liten för att fästa sig till loppan.
  • Efter 7-10 dagar, dammsuga saltade området mycket noga, noga med att plocka upp allt salt och slaktkroppar loppa från mattan området. Upprepa processen en eller två gånger till.
  • När du är klar dammsuga, kasta det gamla vakuumsäcken från vakuum och ersätta den med en ny.
 5. 5
  Vakuum, vakuum, vakuum. Vakuum över alla drabbade områden, inklusive högtrafikerade områden där husdjur brukar allemansrätten. De flesta loppor kommer inte att kunna överleva en bra tromb av vakuum!
  • Folk går ofta kraftfulla, super-sug dammsugare, men den genomsnittliga vakuum borde göra susen perfekt.
  • Place moth flingor ner på mattan eller (inuti vakuumpåsen) och vakuum upp dem. Detta kommer att hjälpa döda alla loppor du dammsuger upp!
  • Släng alltid vakuumpåsen efter du dammsuger. Detta kommer att hjälpa avskräcka nytt angrepp.
 6. 6
  Köp loppa fällor. Loppis fällor fungerar på ungefär samma sätt som den upplysta tvättmedel vatten combo (ovan, steg 2) verk. Loppor lockas till värmen och ljusstyrkan för ljuset, och faller i fällan.

Del 2: behandla ditt husdjur för loppor

 1. 1
  Rengör ditt husdjur regelbundet. Tvätt ditt husdjur kommer att hjälpa döda loppor som lever på det. Det kan finnas en mängd andra larver och loppor väntar på att hoppa på ditt husdjur, dock så se till att använda denna metod med andra förebyggande åtgärder, såsom dammsugning, borat mixar, och chips cederträ.
  • Förbered din hund för badet genom att loppan tvål nära hundens öron, ögon, näsa, mun och rumpa. När loppor känner vattnet, de ser genast för säkra platser på hunden att gömma sig, såsom anus. Gör detta innan du får hunden blöt.
  • När du har tillämpat tvål till hundens känsliga områden, få hunden blöt och lödder hela kroppen upp. Låt stå i minst tio minuter, som arbetar i tvålen så mycket som möjligt. Kamma ut de döda loppor när de torkat.
  • Om din hund inte reagerar väl till loppa tvål, försöka skaffa tvål som har eukalyptus, tea tree oil, eller cederträ i det. Loppor gillar inte de oljor av dessa träd, så använd dem till din fördel.
 2. 2
  Använd en loppa produkt på din katt eller hund. Loppis produkter, såsom Advantage eller Frontline, är spot-behandlingar som tillämpas på sällskapsdjur månad.
  • Vanligtvis är dessa spot-behandlingar gnuggas på huden på ditt husdjur, vanligen mellan skulderbladen. Behandlingen ska sedan arbeta sig igenom hunden eller kattens päls.
  • Om ditt husdjur reagerar negativt på plats behandling, prova en frisk bit av vaselin istället. Gnid vaselin på samma plats, mellan skulderbladen eller botten av halsen. Loppor som hoppar på vaselin kommer inte att kunna att driva bort och dör snart efter.
 3. 3
  Lägg avskräckande till djurets måltiden. Eftersom loppor livnära sig på blod från djur, kan du behandla loppor genom att manipulera vad ditt husdjur äter.
  • Det finns muntliga tabletter som du kan ge ditt husdjur. Dessa tabletter attackera loppan nervsystem via blodomloppet och vävnader av din hund eller katt. Medan de döda alla loppor som lever på ditt husdjur, utesluter de inte loppor.
  • Mata din hund vitlök. Konsultera en veterinär innan du gör detta. Två vitlöksklyftor bör göra, blandas i hundens mat. Om din hund inte ta vitlök, ge dem antingen livsmedel som innehåller vitlök, eller blanda vitlökspulver i deras mat.
  • Blanda ättika i deras vatten. Prova inte detta med katter, eftersom deras pH är mycket känsligare än hundar ". Blanda en matsked äpple-äppelcidervinäger i hundens vattenskål, eller bada djuret med hjälp av vatten och ättika.

Tips

 • Köp en loppa krage för inne i dammsugarpåsen. Skär den i tum långa bitar och spara dem i en baggie. Sätt en bit i en ny dammsugarpåse. Detta kommer att döda alla loppor som överlever som sugits upp från golvet, möbler, etc.
 • Innan du ger ditt husdjur en loppa bad, tvätta dina händer och armar (upp till ca armbågen) med husdjur loppor schampo. Detta kommer att förhindra loppor från att hoppa på dig under badet, bita dig, och sedan åter angriper husdjur. Ta en dusch omedelbart efter tvättning ditt husdjur eftersom vissa loppa schampon kan orsaka irritation när de lämnas på mänsklig hud under längre tidsperioder. Lavendel eller rosmarin-mint produkter (schampo & duschkräm) är bra loppa myggmedel också.
 • Vara sparsam med användning av insekticider. Använd i väl ventilerade utrymmen och handskar. Om möjligt, söka naturliga alternativ och hålla rena sängkläder. Upprepad exponering för insekticider kan vara skadligt för husdjur och människors hälsa.
 • När du söker efter loppor, kan du också hitta något som kallas "loppa smuts." Den är svart och grov, och om du lägger den på en fuktad handduk, kommer det att bli röd. Flea smuts är blodet som loppor utvisa som avfall från deras kroppar. Det är en bra indikation på var de har varit.

Varningar

 • Ut ur huset när loppan bombningar!