Wki

Hur man låtsas att städa huset

Din betydande andra har äntligen wised upp till dina röriga sätt och nu du har debiterats med antingen helt rengöring eller åtminstone hjälpa till att städa huset. Istället för att bekämpa den, bestämmer dig för att ge in men nu du ska rena toaletter, golv sopa och tvätta - något sätt. Medan småningom din slacking kommer ikapp med dig, det finns sätt att göra din significant other tror du städa huset medan du verkligen inte.

Steg

Hur man låtsas att städa huset. Samla alla rengöringsmedel.
Hur man låtsas att städa huset. Samla alla rengöringsmedel.
 1. 1
  Samla alla rengöringsmedel. Titta flitig genom lagra upp förnödenheter som möbelpolish, fönsterputsmedel, toalettstolen renare och massor av trasor. Om du ser allvarlig, kan din partner lämnar dig ifred en stund, tänker att du har fått meddelandet och kommer att få att fungera.
  • Hitta en hink att bära dina leveranser. Glöm inte att inkludera borstar, gummihandskar och trasor tillsammans med dina rengöringsvätskor. Om du håller en mängd rengöringsmedel i närheten blir det lätt för dig att skrida till verket med lämpligt rengöringsmedel när du spelar Xbox eller titta på spelet. I själva verket, traipse en handske här, en skurborste där och en flaska renare där borta så att det ser ut som något som händer om din partner går i plötsligt.
  • Bär din "städdag" kläder. Hitta din raggiest outfit och gamla sneakers att komma ner och smutsiga. Eller don ett förkläde. Återigen, allvarliga kläder skickar ett allvarligt budskap som du är redo att få jobbet gjort.
  • Leta reda på dammsugaren, och alla andra förnödenheter rengöring, såsom golv polermaskin eller matta ångtvätt. Du kanske inte behöver använda någon av dessa maskiner, men att bara ha kunskap om var de är kan få poäng med din dam eller man. Leta efter on / off switchar, eftersom vissa buller kommer att vara till hjälp för att övertyga din mer organiserad hälften som du pitching i.
 2. 2
  Rengör motsatt område i hemmet från där din andra städar. Gör honom eller henne tror att du rengör genom att aldrig vara i samma rum tillsammans. Det sista du vill är några vittnen till din brist på rengöring. Om du har barn, inte tillåter dem att vara med dig (du vet aldrig om de kan sjunga). Försök inte rengöra i nästa rum, syftar till att vara på den extrema andra änden av huset så att han eller hon inte kan höra / lukta / se dig inte städning.
 3. 3
  Agera förvirrad om hur man rengör något om du får busted för att inte städa. Vid något tillfälle ditt arbete kan kontrolleras och du kan bli busted för att bara stå i rummet gör ingenting (eller spela Party Poker på datorn). Om du inte är tillräckligt snabb för att göra din significant other tror du rengöring (genom att ha renare och en trasa i handen så fort han eller hon verkar i dörröppningen), du kommer att behöva spela dum. Här är några snabba svar:
  • "Jag tänkte bara att rengöra piano, men kunde inte lista ut vilken typ av renare att använda. Jag läste en gång hur elfenben nycklar kan upplösas." Agera som om du lägger tankearbete hur man rengör en viss möbel, men vill inte göra ett misstag som kan förstöra pjäsen. Ett drag som detta skulle kunna motivera din partner för att "visa" hur du rengör den genom att rengöra det henne / honom själv. Naturligtvis finns det en gräns på en gång per styck till denna falska stumhet!
  • "Jag lärde mig aldrig hur man tvätta golvet." Skylla på dina föräldrar, skola eller ex för att inte visa dig vad du ska göra. Även om du var ansvarig för moppning köksgolvet efter middagen under uppväxten, behöver han eller hon inte vet. Dock vara medveten om att denna ursäkt kommer att bära tunna ganska snabbt, eftersom städning inte kräver en examen i fysik.
  • "Jag vet inte var jag ska börja." Om du är i en särskilt stökigt rum, agera som om du är så överväldigad av den oreda som du inte vet var du ska börja. Även om denna metod kan föranleda din partner att bara skrida till verket, försiktig med ditt tillstånd av förvirring - du kan hamna med en checklista istället eller ännu värre, kan din partner ge en tom soppåse som fylls med dina grejer.
  • Om du använder "jag är för förvirrad eller inte vet hur man rengör" taktik, agera mycket intresserade när din betydande andra försök att "visa" hur du rengör något. Ge honom / henne din fulla uppmärksamhet så att de är övertygade om att du kommer att förstå för framtiden.
 4. 4
  Dölj högar av kläder, papper och annat skräp under sängar och bakom möbler. Ge illusionen att du rengöras genom att bara knuffa högar av smutsiga kläder eller föremål under sängen. Men om du planerar att göra detta, se till att du inte kommer att avslöjas för din metod:
  • Kontrollera att sängen har en kjol. En säng utan en kjol kommer snabbt avslöja vad du har gjort och du måste dra ut allt underifrån och börja om.
  • Välj en armoire eller möbel med en fast botten. Liksom med säng kjol, välja en möbel som inte kommer lätt avslöja din lugg-o-sopor.
  • Överbelasta inte ett gömställe. Du vill inte objekt att komma spilla ut så betala dina "grejer" mellan olika möbler.
  • Begränsa gömda objekt till icke-ömtåliga bitar bara. Hiding mat, godis eller dricka under sängar endast kommer att främja buggar, vilket kan skapa en helt ny nivå av problem för dig.
  • Var medveten om att detta alternativ är slarvig snarare än långsiktigt och kommer att avslöjas mycket snabbt. Det är inte så svårt att sätta smutsiga kläder i tvättkorgen eller att flytta korgen framför tvättmaskinen, där förhoppningsvis "någon annan" kommer att märka den behöver göra. Men att hitta rengjorda stashes kommer att irritera din partner intensivt, så var beredd för en sådan konsekvens.
 5. 5
  Låtsas att det tar väldigt lång tid att rengöra - varför ingenting är mycket ren. Om du ger en illusion av att du är en riktigt långsam och överdrivet noggranna renare, så småningom din betydande andra blir irriterade och gör det han / hon.
  • Blir till synes besatt av att få ett visst föremål eller en del av huset absolut obefläckade. Förklara på djupet varför det är så viktigt och hur mycket arbete som behövs och inte gå längre än att objektet eller området hela tiden avsatt för rengöring. Din partner kommer att fångas mellan störning som ingenting annat fick gjort och häpnad över ditt engagemang för att en sak!
 6. 6
  Gör inte ett mycket bra jobb när du städar. Du vet hur han / hon gillar huset, men om du rengör den till den andra personens tillfredsställelse, gissa vem som kommer att vara på storstädning plikt varje helg? Istället för att få jobbet gjort, bara rent nog att se ut som du sakta rengöring men inte slår allt. Till exempel, om du är ansvarig för köket, tvätta ur grytor och kastruller (du kan lämna en liten kvarvarande mat bakom så hon / han inte tror att du kan rensa ut kärlen ordentligt), men "glömmer" att torka av räknare eller sopa golvet - även om det finns bitar av mat och kryddor strödda över allt.
  • Shift möbler runt så att det ser ut som du sugits / sög / poleras, etc. När din partner senare inser att damm, smulor och päls bollar som fortfarande finns kvar, kanske de antar helt enkelt att du är hopplös på denna typ av rengöring och bara göra det i stället.
  • En annan taktik är att använda en rengöring objekt i en mycket plågad sätt än det som den är avsedd för. Till exempel, berätta för din partner att du bara inte tror det vakuum suger ordentligt om du sitter på golvet med den och gå över varje kvadratcentimeter manuellt med slangänden. Du får sitta på golvet, tar jobbet åldrar och ingenting annat blir gjort, och din partner är kvar undrar varför i hela friden de bad om ert bidrag.
 7. 7
  Ta regelbundna pauser. Varje tio till femton minuter, ropa att det är avbrottstid och be din partner om de vill att du ska göra dem en kopp te eller kaffe också. Håll upp detta under hela den tilldelade rengöring tid, särskilt om du är storstädning eller har en stor städning jobb i några timmar lång.
  • Om du gillar att baka, börja baka. Producera nyligen hem bakade varor kan få dig förlåten för nästan vad som helst. Vissa människor har inga problem med att städa upp köket röran men försummar att städa någon annanstans i huset. Om så är fallet, kan detta vara din kompromiss punkt!
  • Gör en riktigt. Doften kommer sprida sig i huset, kan du bjuda in din partner att sitta ner för att njuta av det och ha en pratstund och oh dear, är städning tid över och du måste gå göra detta ärende nu...
 8. 8
  Bli inte rädd när "the talk" händer. Det ögonblicket när du satt och varenda sak du har gjort dåligt kommer att kommenteras, tillsammans med misstanken om att du egentligen inte försöker. Eftersom levande i relationer kräver en hel del kompromisser, är det troligt att vid tiden för denna konversation som du måste vara beredd att ta ansvar för rengöring minst två eller tre saker riktigt bra, så välj dina "favoriter" (hatar sög men älskar dammsugning kanske?), ber om ursäkt för att vara så slarvig med allt annat men lovar att dessa få saker är nu ditt ansvar och kommer att ske regelbundet, över förväntan.
  • Vid denna punkt, måste du lära dig hur vagt att njuta av rengöring. Se Hur man njuta av rengöring efter några idéer på att övertyga dig själv om att rengöring är inte så illa.
  • Skaffa dig några blanka leksaker på spolplatta. Robotic moppar och kvastar existerar nu och kan vara underhållande, köpa dig lite rengöring undvikande tid liksom nästan vara i sfären av "lek". Och den mer tunga rengöring utrustning, desto bättre det kommer att fungera, så plaska ut på hållbara rengöring godsaker, kanske en turbo version.
  • Hyr en renare. Detta kan vara det bästa valet du någonsin gjort i att frigöra din tid och sätta stopp för alla ursäkter!
  • Slutligen måste det sägas - eftersom du har kommit så här långt och förbrukat så mycket energi på att undvika rengöring, varför inte bara göra det istället!

Tips

 • Håll din iPod eller iPad i närheten så att du har musik och nöjen medan du låtsas att rengöra.
 • Leva med någon som älskar att städa. Du kan göra en fint balanserad lag.
 • Slå på TV på i varje rum du rengör så att du har något att titta på - att låtsas att städa kan bli lite tråkigt.
 • Ge din betydande andra slag för att vara en bra renare. Drop kommentarer som "Jag kunde aldrig få huset så rena som du - du är fantastisk!"
 • Håll en flaska rengöringsmedel och en trasa (eller en kvast osv) i händerna hela tiden så om din betydande andra visas, kan du skrida till verket.

Varningar

 • Rengöringen är aldrig gjort. Så fort som det är, behöver den göra igen. Detta är dock inte en ursäkt! Det är helt enkelt något att komma till rätta med, så att acceptera det obarmhärtiga faktum att rengöra alltid vara något som behöver göras, man börjar hitta sätt att rengöra som är smarta, snabba och fokuserade på vad som verkligen betyder något istället för att oroa städa allt. Om man bryter ner det i små bitar, kommer det verkar inte alls så skrämmande.
 • Förstå att låtsas att städa huset bara kan genomföras en gång eller två gånger innan din partner fångster på dina intrigerande sätt. Du måste vara särskilt oärligt att kallas ett långsiktigt hopplöst fall i rengöring avdelningen, såsom att vara en rörig eller mycket långsam renare. Även då kan din partner ringa dig på knep när äntligen trött.
 • Stalling beteende småningom frustrerar även den mest tålmodiga personen.
 • Förutsatt att din partner inte är stark nog att upptäcka dina knep kan slå tillbaka hårt.
 • Förutsätt inte att det är någon annans uppgift att rengöra, antingen på grund av kön, ålder, relation till dig, folk tendenser glädjande, etc. Gör ditt för att städa upp efter dig!

Saker du behöver

 • Rengöring redskap
 • Förkläde eller gamla kläder
 • Google öppnar för rengöring sidor, för att täcka dina spår när du åkte för att uppdatera Facebook istället för rengöring...