Wki

Hur man använder en silversaker arrangör för makeup

Om du upptäcker att du ständigt gräver igenom din makeup väska, försöker hitta rätt eyeliner eller läppstift, skapa ett organisatoriskt system som kommer att hålla allt i schack. Med en enkel bestick organisatoriskt system för din makeup gör att du kan dela dina varor, samtidigt som de kan se exakt vad du äger.

Steg

Hur man använder en silversaker arrangör för makeup. Sålla bland dina nuvarande makeup stash att avgöra vad du vill behålla.
Hur man använder en silversaker arrangör för makeup. Sålla bland dina nuvarande makeup stash att avgöra vad du vill behålla.

Utvärdera din makeup

 1. 1
  Sålla bland dina nuvarande makeup stash att avgöra vad du vill behålla.
  • Släng gamla smink eller fylla på dina favoritmärken. Efter ett år, kan gamla makeup hamnen bakterier, vilket kan orsaka finnar eller ens ögonproblem.
  • Dike föråldrade makeup. Älskade att klarrött läppstift när du köpte den, men nu ser det som en dålig idé? Dags att rensa det gamla så att du kan göra plats för nya.
 2. 2
  Kategorisera makeup i högar. Innan du bestämmer vilken typ av silversaker arrangör du behöver bör du identifiera hur mycket smink du redan äger. kategorisera högar av ögonskugga, rouge och andra objekt så att du kan se exakt vad du äger.
  • Fundera på om du vill inkludera smink verktyg i din organisatoriska system. Pincett och borstar kan läggas till din organisatoriska system om du har utrymme.
  • Bestäm om du ska dela upp makeup i årstider eller tider. Om du äger en enorm mängd smink och har viss makeup du vill använda för hösten eller kvällen, överväga att ta din organisation ytterligare genom att separera utseende eller säsonger.

Storlek upp ditt utrymme

 1. 1
  Mät din låda utrymme. Det mest effektiva sättet att lägga till ett organisatoriskt system är att avgöra var det bör hållas.
  • Kan du placera all makeup inuti ett bestick organisatoriska system bekvämt i ett badrum låda?
  • Ta låda mätningar och sedan bestämma om en låda kommer att vara den bästa platsen för din makeup. I vissa fall kan en eller två lådor hålla all din make up. Men om du har en hel del, kan du behöva ta till att ställa in din organisatoriska system på disken eller i garderoben.
 2. 2
  Hitta ett bestick organisatoriska system som passar dina mått. Ta mätningarna till förvaring eller köksartiklar butik för att hitta ett system som passar dina behov.
  • Betrakta organisatorisk höjd utöver bredd och längd. Om du arbetar med en smal låda utrymme, måste du kunna stänga lådan när arrangören är placerad inuti lådan.
  • Bestäm hur du vill organisera din makeup. Vill du hålla din stora samling av ögonskugga i ett större område i en låda och läppstift i en annan? Mängden av makeup kommer också att diktera vad du köper.

Välj din organisatoriska system

 1. 1
  Välj ett silverbestick arrangör som passar både ditt utrymme och mängden smink du äger. Detta kan vara knepigt eftersom du kan behöva för att provköra några system tills du hittar den perfekta en.
  • Fundera på att köpa två eller tre arrangörerna att provköra hemma. Du kan behöva se själva arrangören i din låda eller utrymme med smink för att avgöra om det är en rätt passform. Se till att du kan returnera de andra arrangörerna som du inte tänker använda (eller använda dem för något annat i huset).
  • Bestäm hur du vill att arrangören ska delas. Den typiska Silver arrangören kan ha långa tider för knivar, gafflar och skedar, men andra bestick arrangörerna kan ha olika stora fack.
 2. 2
  Fundera på om arrangören utseende är viktigt. För vissa, som har en arrangör av material och färg är oviktigt, medan för andra som har en arrangör som matchar badrummet inredningen är absolut nödvändigt.
  • Ta reda på om ett visst material som fungerar bäst för dig. I vissa fall är en maska ​​silversaker organisatör bästa eftersom skräp inte lätt fastnar på bottnen.
  • Bestäm hur synlig arrangören blir. Om du planerar att stuva arrangören bort i en låda eller garderoben, kanske du bryr dig inte vad det ser ut.
 3. 3
  Bestäm hur många arrangörer du i slutändan kommer att behöva. Kommer man silversaker arrangör göra susen? Eller kanske du behöver flera arrangörer?
  • Märk varje avsnitt för att skära ner på röran och trängsel. Hålla allt i linje och minska behovet av flera arrangörer med en märkning inom varje område.
  • Överväga att hålla smink du brukar använda på en annan plats (tills det behövs) och endast använda arrangör för dagligt bruk.

Tips

 • Överväg att använda en hängande bestick hållare för borstar och andra objekt att hänga antingen inuti din medicin eller badrumsskåp.
 • Städa ur bestick arrangör ofta för att undvika kladd från resterande makeup.