Wki

Hur att bryta en ölflaska med bara händerna

Så bild detta. Du är i en barfight, och du behöver en trasig flaska för att skrämma den onde. Men möblerna är mycket trevligt att krossa en flaska på det, så vad gör du? Du bryter flaskan med dina bara händer, förstås! Åtminstone är Joe Bad Guy kommer att skrämmas. Klara detta, och du kan även få flickan! Eller, bara förvåna dina bar kompisar som du kan göra detta! Hursomhelst, det är en stor fest Tricki Det tar lite övning för att få det rätt, men det verkligen kommer att förvåna de andra tittar på. Läs på!

Steg

Hur att bryta en ölflaska med bara händerna. Fyll en ölflaska med kallt vatten.
Hur att bryta en ölflaska med bara händerna. Fyll en ölflaska med kallt vatten.
 1. 1
  Fyll en ölflaska med kallt vatten. Ju kallare, desto bättre. Ta vattennivån upp till ca två inches (5 cm) från toppen av flaskan.
 2. 2
  Håll i. Linda de översta två fingrar i din icke-dominanta handen (för de flesta av er, som kommer att vara din vänstra hand) runt halsen på flaskan. Detta kommer att förhindra glasskärvor från stickande dig i handen ifall hela flaskan splittras.
 3. 3
  Klara, färdiga, whack! Hit öppnandet av flaskan hårt med din dominanta hand.
 4. 4
  Har det sönder? Kontrollera botten av flaskan, vilket borde ha brutit rätt off.
 5. 5
  Lär dig hur det fungerar. Den flaskans botten avbryter på grund av "kavitation". Flaskan kort och plötsligt rör sig nedåt när du slår upp. Vattnet inne i det rör sig inte lika snabbt, vilket skapar en extremt kort tomrum (vakuum) vid botten. Vattnet gör ikapp med glaset, och kommer att krascha ner i botten. Om kraften är stor nog, kan flaskan inte längre stödja vattnet omkull, och sprickor eller brott i botten. Även om sprickan är ringa, kommer trögheten och vikten av vattnet bryta botten ur flaskan.

Tips

 • Du behöver inte slå flaskan hårt, men du kommer att behöva träffa den snabbt. Snabbhet är viktigare än kraft för att detta ska fungera väl.
 • Lämna alltid lite luft i toppen för att tillåta "kavitation" att äga rum. Utan detta, du förlita sig på råstyrka för att bryta en flaska, som helt enkelt inte fungerar (såvida du handtralla möblerna med flaskan).
 • Vissa ölflaskor är svårare att bryta än andra. Lätt flaskor inkluderar Becks och Sam Adams. Hårdare, tjockare flaskor inkluderar Budweiser och Corona.
 • Var inte rädd när han försökte detta trick. Vet att du kommer att bryta ner rensa bort. Om du går i mjuk med handen den inte går sönder och kommer att sticka lite. Gör eller gör inte. Det finns inget försöka.
 • Använd endast kallt vatten för att undvika luftbubblor. Öl eller andra drycker med små bubblor suspenderade i vätskan kommer inte att fungera. Att skapa "kavitation", bör vätskan inuti flaskan innehåller inte bubblor, eftersom det skulle fylla tomrummet av luft för snabbt med skum. Om kallt vatten inte finns tillgängligt, använd buteljerat vatten, eller låta kranvatten lösa inne i flaskan under några minuter.
 • Inget sjunka? Inga problem! Detta trick behöver inte innebära att göra detta i ett handfat, du kan göra detta i en hink med vatten i den istället.

Varningar

 • Försök inte detta trick medan berusad. Detta kan landa dig i sjukhuset för stygn.
 • Köra en avyttring med glas i det kan skada bladen eller den mekanism. Täck avloppet så skärvorna kan inte gå ner.
 • Lämna aldrig diskbänken rengjorda, eftersom den som använder det när du kan skäras oväntat med ett chip.
 • Fyll diskhon med lite vatten för att fånga glaset chips eller skärvor. Vatten i diskhon kommer att hålla glaset från att studsa tillbaka i ditt ansikte.
 • Var mycket försiktig när du rengör diskbänken efteråt, även de minsta chip av glas kan skära dig ganska djupt.
 • Bär inga ringar på den hand som du använder för att hålla flaskan!

Saker du behöver

 • En tom ölflaska
 • Vatten för att fylla flaskan