Wki

Hur du skicka din kropp genom ett pappersark

Trick dina vänner och lära sig ett nytt parti trick genom att satsa dem att du kan passa din kropp genom en genomsnittlig bit anteckningsblock papper. Det är ett ganska enkelt trick som bara kräver några nedskärningar för att göra det till ett stort hål som du kan passa din kropp genom.

Steg

Hur du skicka din kropp genom ett pappersark. Vik pappret på mitten så det är bredare än längre (hamburgare gånger).
Hur du skicka din kropp genom ett pappersark. Vik pappret på mitten så det är bredare än längre (hamburgare gånger).
 1. 1
  Vik pappret på mitten så det är bredare än längre (hamburgare gånger).
 2. 2
  Klipp från vecket till kanten på papperet ca 2 cm från sidan, stannar 2 cm från änden av papperet. Klipp inte ända till kanten. Gör en annan, kortare snitt ca 2 cm på sidan av det första snittet från vecket igen, stoppa 3 cm från änden av papperet.
 3. 3
  Fortsätt alternerande dessa nedskärningar tills du når slutet av papperet, slutar på en "lång" klippa ca 2 cm från den andra änden.
 4. 4
  Vik ut papper och, med början på ena sidan, skär från toppen av den första "lång" snitt till den andra "lång" skära loss den från bar på toppen.
 5. 5
  Upprepa detta steg, denna gång från tredje "long" cut till den fjärde "long" cut. Fortsätt att göra detta tills du når den sista "långa" cut.
 6. 6
  Utför samma process på andra sidan, upprepa de nedskärningar som anges i de sista stegen, men den här gången skär mellan den andra och tredje "långa" snitt, fjärde och femte, et cetera.
 7. 7
  Klipp från kanten av papperet till de "små" nedskärningar som du gjort tidigare (båda sidor).
 8. 8
  Öppna upp papper och gå igenom den stora papper bågen som du just har skapat.
 9. 9
  Färdigt.

Tips

 • Det kan vara lättare att göra det med styvare papper. Om du använder sladdrigt papper bitarna brukar floppen runt en hel del.
 • Gör din första snitt närmare varandra om du vill göra ett större hål.
 • Exakta mätningar är inte nödvändiga.
 • För en snabbare trick, gör detta på ett mindre papper. Även en fjärdedel av en vanlig papper (ca 4 tum med 6,5 tum) gör att ditt huvud att passera!
 • Öppna papperet långsamt så att du inte rippa den.

Saker du behöver

 • Papper (allt storleken på ett vykort eller större kommer att göra)
 • (Om så önskas)