Wki

Hur att rulla ett mynt på knogarna

Varje mynt trick mästare kan observeras rulla en ned sina fingrar från indexet till Pinky och tillbaka igen. Det är ofta som en knoge rullande eller Steeplechasen blomstra. Du kan se detta trick som utförs av olika "cool" film tecken på den stora skärmen. Det kräver mer träning än skicklighet, och den här artikeln kommer att visa dig var du ska börja.

Steg

Hur att rulla ett mynt på knogarna. Steeplechasen blomstra.
Hur att rulla ett mynt på knogarna. Steeplechasen blomstra.
 1. 1
  Föreställ knogen som ansluter ditt pekfinger på handen som 1 och knoge exakt halvvägs mellan din hand och finger spetsen som 2. Knogen närmast nageln används inte alls.
 2. 2
  Öppna din hand platt med alla fingrarna tillsammans.
 3. 3
  Böj fingrarna ner med knogen 1 på alla fingrar tills de är 90 grader med handflatan.
 4. 4
  Böj alla 4 fingrar på knogen 2 så att de nu är vinkelräta (i rät vinkel) med handflatan. Detta är den position din hand kommer att vara i under myntet rulle.
 5. 5
  Placera ett mynt på pekfingret mellan knogarna 1 och 2, som håller det där med tummen.
 6. 6
  Lyft långfingret aning så att den kan fastna den högra kanten av myntet. Luta myntet på pekfingret (släppa den med tummen) så att den ligger plant och "fånga" kanten med långfingret, som visas. Sänk din långfingret och höjer pekfingret något så att slantsinglingar över på långfingret mellan knogarna 1 och 2.
 7. 7
  Upprepa detta med den tredje fingret så att myntet hamnar sitter på den mellan fingrarna 1 och 2.
 8. 8
  Fånga myntet med lillfingret, men istället för att låta det rulla på din lillfingret, låt den glida genom sprickan på fingrarna där tummen kommer att hämta den på sidan av tummen nära dess spets.
 9. 9
  Balansera myntet tillbaka till pekfingret och placera den åter mellan knogarna 1 och 2 exakt där du startade.
 10. 10
  Upprepa så ofta som önskas.

Tips

 • De bästa metoderna för att få fart är att alltid bära myntet med dig i fickan och när det finns en ledig stund, använd den till upptagen själv.
 • En halv dollar (större mynt) fungerar bäst, även om händerna är små, en fjärdedel (mindre mynt) kommer att göra, men vikten är bättre på en halv dollar. Den kanadensiska Two-dollar mynt ("Toonie") fungerar också, även om det är lite tyngre. Detta kan också göras med en poker chip. Två euro, 10€-mexikansk-pesos mynt samt 5€ amerikanska mynt kan också göra susen.
 • Vinkla handen något nedåt för att använda gravitationen för att hjälpa rulla mynt över. Detta hjälper att få fart och ser bättre ut.
 • När du behärskar det i en riktning, lära sig att vända det på ringfingret så att du kan rulla den fram och tillbaka.
 • Ta av dig ringar när du tränar, det gör det mycket lättare.
 • Det kan ta ungefär sex månader av konstant praxis att erhålla jämnhet med båda händerna. Att få en talang för något bara tar tid.
 • När två händer kan göra det, kan du prova att placera dina händer "inline" med varandra under rullen för en extra lång rulle. Växla handen ställen när den når slutet och börja om.