Wki

Hur man gör det ipod sladden cut trolleritrick

Vill se ut som du skär din väns iPod hörlurar, sedan magiskt tätning sladden ihop? Följ den här steg-för-steg guide för att lära dig hur.

Steg

Hur man gör det ipod sladden cut trolleritrick. Håll en sax tätt under vänster arm.
Hur man gör det ipod sladden cut trolleritrick. Håll en sax tätt under vänster arm.
 1. 1
  Skaffa ett lockbete. Skär en slinga av vit tråd ca 6 till 8 inches i längd. Håll detta i din högra hand med ändarna pekar mot fingertopparna så att ingen kan se den.
 2. 2
  Håll en sax tätt under vänster arm.
 3. 3
  Ställ upp tricket. Gå upp till din vän och berätta om en ny iPod funktion: den kan nu regenerera! Du kan hoppa över berättelsen om du bara vill överraska dem, men en bra trollkarl alltid har en mystisk historia att backa upp tricket.
 4. 4
  Ta ipod sladden och gör en ögla i vänster hand (handen utan det hemliga öglan). Försäkra din vän att ingen skada kommer till sin iPod, du vet vad du gör.
 5. 5
  Sätt lockbete sladden. Samtidigt grejer ändarna av ditt hemliga slinga i din vänstra hand, som nu håller din offrets verkliga sladd. Gör den falska slingan sticka ut och stoppa den verkliga slingan i handen så att det ser ut som du håller sin sladd, men du verkligen hålla hemliga sladden.
 6. 6
  Klipp sladden. Håll upp "falska" loop och använda saxen, klippa det snabbt. Om du flyttar alltför långsamt, kommer din vän att gå sannolikt mycket långt för att skydda sina dyrbara iPod. Visa dem den kapade kabeln och ta en stund att frossa i deras total förlust av hopp inför framtiden. Håll både snittet sladden och den verkliga sladden tight i din näve.
 7. 7
  "Täta" sladden. Smyga den trasiga kabeln tillbaka i höger hand när du låtsas att "fixa" sladden. Gör en show av det, så att de inte märker att du gör någon form av överföring. Förklara för dem att Apple nu har utvecklat självtätande elektromagnetiska partiklar som reagerar och säkringen ur tryck och värme för att hållas hårt i dina nävar.
 8. 8
  Avslöja den "fasta" sladd. Dra händerna ifrån varandra, håller sin oskadd sladden spänd, och visa dem att det mystiskt har satt sig tillbaka tillsammans.
 9. 9
  Dölja bevisen. Hemligheten sladd (Nu skär) bör undanstoppad i höger hand igen. Stick in den i fickan eller annan gömställe så fort du kan.

Tips

 • Tipsa en vän om tricket efteråt, så att de inte försöker att klippa och "återförsluta" sladden senare.
 • Övning ger färdighet! Som med alla magiska trick, träna dem själv, med en vän eller familjemedlem, framför en spegel, och något annat sätt du kan. Du kanske vill öva med olika färgade kabeln så att du inte råkar förstöra helt bra hörlurar.

Varningar

 • Vad du än gör, klipp inte den riktiga sladden. Om du gör, vara beredd att ta itu med en mycket arg vän.
 • Låt dem inte se ändarna på hemliga sladden när som helst.
 • Detta trick kommer inte vara mycket av ett trick om de har en annan färg sladd, (uppenbarligen) så se till att den falska sladden är samma färg som deras.
 • Gör inte detta trick medan de lyssnar, eftersom deras musik inte stängs. Eller berätta för dem att deras iPod är nu "trådlöst".
 • Var mycket försiktig med sax. Inte under några omständigheter köra med dem.

Saker du behöver

* Ett par vassa saxar

 • 6-8 inches vit tråd
 • En vän med en iPod